Dodaj do ulubionych

Trzy punkty AZS-u Opole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:28
Panie trenerze, niezrozumiałe jest dla mnie, że wychwalany przez Pana
rozgrywajacy AZS-u Piotrek Marciniak, nie wszedł na parkiet w podstawowej
szóstce. Obserwuje tego zawodnika od dawna, ma jak każdy dobre i złe dni, w
tym jednak meczu zagrał naprawdę super. I to nie tylko w przemyslanym
rozgrywaniu. Także jego silne zagrywki i asy serwisowe robiły niemałe
zamieszanie u przeciwników. Z tego co wiem, tydzień temu specjalnie pojechał
na mecz Sycowa z Wałbrzychem, aby "rozgryżć" taktyke tych pierwszych. Swoje
uwagi jakie przekazał Panu i kolegom z zespołu z pewnościa były pomocne i
wykorzystane w meczu. W "nagrodę" znalazł sie w składzie rezerwowych.
Piotrek, głowa do góry, miej to gdzieś. Zdaję sobie sprawę, jak się poczułes
bedac w "odwodzie". Na twoim miejscu powaznie zastanowiłbym sie nad dalszą
grą w AZS-ie pod kierunkiem tak traktujacego Cie pana trenera. Wiedz o tym,
ze nadal interesuja się Toba inne kluby. Pozdrawiam Ciebie i Pana trenera.
Mam nadzieję, ze zareaguje Pan na tą opinię, a podziela ja wielu sympatyków
klubu i Piotrka.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator mecz AZS Opole - Syców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:29
      Panie trenerze, niezrozumiałe jest dla mnie, że wychwalany przez Pana
      rozgrywajacy AZS-u Piotrek Marciniak, nie wszedł na parkiet w podstawowej
      szóstce. Obserwuje tego zawodnika od dawna, ma jak każdy dobre i złe dni, w
      tym jednak meczu zagrał naprawdę super. I to nie tylko w przemyslanym
      rozgrywaniu. Także jego silne zagrywki i asy serwisowe robiły niemałe
      zamieszanie u przeciwników. Z tego co wiem, tydzień temu specjalnie pojechał
      na mecz Sycowa z Wałbrzychem, aby "rozgryżć" taktyke tych pierwszych. Swoje
      uwagi jakie przekazał Panu i kolegom z zespołu z pewnościa były pomocne i
      wykorzystane w meczu. W "nagrodę" znalazł sie w składzie rezerwowych.
      Piotrek, głowa do góry, miej to gdzieś. Zdaję sobie sprawę, jak się poczułes
      bedac w "odwodzie". Na twoim miejscu powaznie zastanowiłbym sie nad dalszą
      grą w AZS-ie pod kierunkiem tak traktujacego Cie pana trenera. Wiedz o tym,
      ze nadal interesuja się Toba inne kluby. Pozdrawiam Ciebie i Pana trenera.
      Mam nadzieję, ze zareaguje Pan na tą opinię, a podziela ja wielu sympatyków
      klubu i Piotrka.
      • Gość: kk Re: mecz AZS Opole - Syców IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 17.12.05, 13:06
        racja ! popieram w 100%
    • Gość: objektywny Re: Trzy punkty AZS-u Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:16
      Nie pierwsza to zła decyzja trenera i pewnie nie ostatnia. Cóż w przekroju
      całej kariery trenerskiej w opolu widać jest że pan Rektor zdecydowanie lepszy
      był na boisku niż jako osoba potrafiąca postawić na właściwe osoby jako
      szkoleniowiec drużyny. widać było na boisku że po pierwszym żenująco słabym
      secie trener w końcu wpuścił na boisko piotrka Marciniaka który pokazał że
      najlepiej prowadzi grę w tej drużynie i ma do tego bardzo dobrą zagrywkę. No
      cóż trzeba liczyć na to że pan rektor dostanie propozycję prowadzenia azs-u
      nysa.
    • Gość: kibic AZS Re: Trzy punkty AZS-u Opole IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 18.12.05, 13:07
      Jestem na każdym meczu AZS w Opolu. Rzeczywiście nie zawsze gra naszych
      siatkarzy była najlepsza, jednak nie zawsze trafne były decyzje trenera
      Rektora. A już ta jego ostatnia w meczu z Sycowem zupełnie mnie rozwaliła. Nie
      wpuścić w 1-szej szóstce podstawowego zawodnika i pierwszego rozgrywającego AZS-
      u Piotrka Marciniaka, to co najmniej dowód na to, że w tym dniu nie był pan
      chyba w pełni dysponowany. Rób pan tak dalej trenerze, a poprowadzi pan swój
      zespół do końca sezonu w "ogonie" tabeli, a nie w pierwszej czwórce. Piotrek,
      jeżeli czytasz te opinie, wyraź też swoją. Co ty o tym sądzisz?
      • Gość: kibic Re: Trzy punkty AZS-u Opole IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 20.12.05, 20:09
        Niestety nie miałem tym razem okazji na żywo oglądać tego meczu. A szkoda.
        Miałbym teraz nie lada satysfakcję, że potwierdziły się opinie co do poczynań
        Pana trenera. Ale cóż. Wystarczyć muszą mi jedynie relacje naocznych świadków,
        według których decyzje tego pana podejmowane na boisku pozostają niezbadaną i
        niewyjaśnioną dotąd tajemnicą... Miejmy tylko nadzieję, że nie wpłynie to na
        niezłą jak do tej pory postawę i zaangażowanie młodego Marciniaka. Piotrek,
        trzymaj się i nie zwalniaj tempa! Trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka