Gość: romkes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:39 Czy to reklama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: Kiosk z klimatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 01:01 Waldek ! A ile kasujesz za taką reklamkę do "kieszuni" ??? Też mam niezłego pomysła ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek S. Re: Kiosk z klimatem IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.12.05, 13:17 To wprowadź godo realizacji jak najszybciej i nie paplaj "....potrafię!" STEFEK burczymucha!!1 Ten kiosk ma przed sobą przyszłość. Byłem tam! Polecam innym Opolanom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Kiosk z klimatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:56 tania reklama ps temat zastepczy GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Waldek - wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:50 Ten kiosk to obraza dla architektury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Dzień :) IP: *.chello.pl 27.12.05, 14:30 Bardzo miły i przyjazny klimat! Brawo za odwagę dla własnego biznesu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legal Kasa dla naczelnego !!! To zwyczajna reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:10 Taki artykulik kosztuje 1000 zł. Płatne osobiście do rąk naczelnego. Szkoda tylko że Wyborcza nie ma na tyle taktu aby oznaczyć taki tekst napisem "artykuł sponsorowany" P.S. Te pufy znikna szybciej niz się wszystkim wydaje. Koleś jak zobaczy że ludzie przychodza, siadają na pufach, czytają gazetę po czym wychodzą nie kupując jej to połapie się że za miłą atmosferę się nie wyżywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Kiosk z klimatem IP: *.atol.com.pl 27.12.05, 18:03 fajny kiosk z przystojnym sprzedawca :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: Kiosk z klimatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:43 Widzę ,że artykuł o ,,kiosku z klimatem'' wzbudził zainteresowanie cieszę sie bardzo:D dzięki za wszystkie opinie i uwagi, a jeżeli chodzi o cenę jaką zapłaciłem za ten artykuł to był to wysiłek przy zakładaniu tego ,,sklepokiosku'' bo tak go nazywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiodor Seweryn weź się puknij w łeb !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:18 Popieram chłopie twoją przrdsiębiorczość ale nie wciskaj kitu ludziom że taki artykuł pojawia się w gazecie bezinteresownie. Dlaczego nikt nie zamieszcza wywaiadów z kierownikiem mojej osedlowej "żabki" w których sklepik będzie chwalony za fajny klimat i ceny ?? Koszmarne jest takie prostackie wciskanie ludziom kryptoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Seweryn weź się puknij w łeb !!! 29.12.05, 15:05 A chodnik przed kioskosklepem odśnieżony ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caramella Re: Kiosk z klimatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:20 ludzie o co wam chodzi tak wogole,jestescie po prostu bardzo zazdrosni;),taki artukul to czysty zysk dla gazety ,ktora tylko weszy cos nowego ,po prostu gazety maja pozywke na takich wydarzeniach,mniejszych czy wiekszych...,kazde obsmarowanie w gazecie to jest super reklama czy cie wyzwaja w niej czy cie beda chwalic,a nie sadze ze ktos by za taki artukul jak to nazwaliscie ""reklama "" zaplacilby bo widac ze to czysta amatorka byla...buziaczki;) Odpowiedz Link Zgłoś