Dodaj do ulubionych

A "behemot" sypie śniegiem

IP: *.200-68.tampabay.res.rr.com 31.12.05, 02:05
Oto zadanie dla Bohemota " Co zrobic by w Polsce nie krolowala glupota"
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 02:32
      To zadanie na miarę Augiasza!
      Behemocie w Tobie nadzieja nasza!
      Jak weźmiesz się do roboty zaraz
      i dobrze sie postarasz
      to w Nowym Roku
      juz nie zrobią ani kroku
      miernoty - te głupie psuje
      i mądrość miłosciwie nam zapanuje!

• Gość: monika Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 02:40
        Zanim sie przyczepicie do mnie, wyjaśniam, że stajnię Augiasza sprzątnął
        Heraklit. Tu skrót myślowy = stajnia Augiasza.
        Wszystkim internautom składam najlepsze życzenia noworoczne
        - w Nowym Roku więcej humoru i pogody ducha, a mniej żółci w postach.
        • Gość: athom Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 09:40
          Oczywiscie, Heraklit. W przerwie podrozy pomiedzy Troja a wierna Penelopa. Pewnie.
        • muchatek Re: A "behemot" sypie śniegiem 02.01.06, 06:44
          Herakles.
    • Gość: behemłot Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.12.05, 09:01
      Behemot to wymysł popkultury
    • Gość: łobserwator a zadanie 'obserwatora' to: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:10
      Co zrobić by głupota rosła w siłę i nie ograniczała się tylko do granic
      Rzeczpospolitej!
      • mx4 Re: a zadanie 'obserwatora' to: 31.12.05, 11:12
        Wysłać więcej "obserwatorów" do tampabay
    • Gość: Marek Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:43
      To zakręcony Pan prof. Mikuszka - ktoś kto go słyczał ten wie na pewno że to on.

A wiem bo miałem z nim dosyć częst kontakt tel.
      • jawor10 a tutaj o aktualnej pogodzie 31.12.05, 11:54
        Polecam
        www.traxelektronik.pl/pogoda/drogi/index.php
        Aktualne wiadomosci o stanie pogody, nawierzchni dróg itp.
        • Gość: fan Re: a tutaj o aktualnej pogodzie IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 15:20
          Behemot jest dobrym przykladem jak to z niczego mozna zrobic cos
          • Gość: dr Jekyll Re: a tutaj o aktualnej pogodzie IP: *.orange.pl 31.12.05, 15:24
            Behemot to alter ego Zembaczynskiego, ktory po polnocy zmienia sie w normalnego
            faceta, potrafiacego podejmowac decyzje, szkoda ze o swicie znow staje sie
            rysiem miekkim pysiem
    • Gość: MIeszaniec Gratuluję wyróżnienia IP: *.pl / 217.173.202.* 31.12.05, 15:46
      Tylko się nie daj zdekonspirować. Pokusa duża, może parę złotych wpadłoby.
      Tylko faktycznie czar prysłby.
      Na dobrą sprawę i tak zawsze przemycasz parę osobistych wątków, zatem sątacy co
      wiedzą. Mnie wystarczy nick, chociaż behemoci cyfeblat jest mi pewnie znany, a
      wypicie piwa w jego towarzystwie sprawiło mi pewnie dużą frajdę. Pozdrowienia!
      • Gość: rh minus Re: Gratuluję wyróżnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:20
        Chętnie bym wam podał.
        We wcześniej schłodzonych,długich szklankach, lekko gorzkiego P......nera.
    • Gość: dehemot Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:59
      Behemot na prezydenta
      • Gość: 4.5% Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: 87.207.157.* 02.01.06, 00:14
        Prezydent na Behemota
        • Gość: Tomek Oto Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:25
          Na zdjeciach odnajdziecie Behemota.
          Kto to jest. Moim skromnym zdaniem nauczyciel geografi lat okolo 28,
          zamieszkaly w Krakowie.
          Coz znaczniej latwiej odnalezc sie w forach internetowych niz w zyciu
          codziennym.
          Zreszta sami zobaczcie
          www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=156725&page=49&pp=20
    • Gość: pppp Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.01.06, 11:51
      to jest Edytka
    • Gość: behemot Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.01.06, 14:23
      Wasze archiwum siega do zaledwie 18.12.2004 i archiwiscie spodobał sie mój
      wierszyk, który posiada cytaty z Karpia Trujkowego, i dlatego go zachował w
      archiwum.Już wtedy było echo i było głośno.Pozdrawiam swoją biografke z wyrazami
      należnego szacunku.Przy nastepnych pracach dotyczacych mojej osoby słuzę
      konsultacja.
      Szczerze oddany Behemot
      • Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 03.01.06, 14:48
        Alez szczerze oddany behemocie! Przywolywalem cie na patriarsze prudy, celem
        konultacji oczywiscie, ale ty rozliczales delegacje tworcze. Potem zas oddales
        sie z pasja sniezycy. Zatem raz jeszcze cie przywoluje. Spotkamy sie w teatrze?
        • Gość: behemot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.01.06, 16:12
          Oh Messer!!!Avec plaisir.Nasze Miasto z nazacniejszymi obywatelami na czele
          zasługuje na taki spektakl w naszym Varietes.Tylko na Luciferusa, kot pod babą,
          pardon madame słuzacy tego nie przezyje.Ale coz to dla Ciebie zmienic swoja
          cielesnosc.
          • Gość: fagot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.01.06, 12:03
            Messer!! Wybacz mu...no..wiesz..hmm...to ciasto, bo linieć zaczyna.
            • Gość: Filemon Re: Sprostowanie IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.01.06, 12:05
              Kiedy Dorota Wodecka Lasota wreszcie zlapie kota behemota?
              Czekamy!

Pozdrowienia dla forumowiczw (i behemota w szczegolnosci) z wysp dalekich.
          • Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 04.01.06, 12:08
            behemocie - skad twoja drobiazgowosc i zaprzatanie sobie glowy proza zycia.
            wszak zapominasz, ze gdzie diabel nie moze tam....
            Nioniejszym watpiac w twe szczere oddanie zabieram sie za spektakl!
            • Gość: behemot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.01.06, 13:15
              O!!! Messer porzuc zwatpienie,
              Leb sypie popiołem.
              I do stop Twoich,
              Laszę się pod stołem...
              • Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 04.01.06, 18:40
                czyzby twa nadmierna behemocie unizonosc wywolala ”wypita brawurowo druga setka
                spirytusu”?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka