Gość: obserwator IP: *.200-68.tampabay.res.rr.com 31.12.05, 02:05 Oto zadanie dla Bohemota " Co zrobic by w Polsce nie krolowala glupota" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 02:32 To zadanie na miarę Augiasza! Behemocie w Tobie nadzieja nasza! Jak weźmiesz się do roboty zaraz i dobrze sie postarasz to w Nowym Roku juz nie zrobią ani kroku miernoty - te głupie psuje i mądrość miłosciwie nam zapanuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 02:40 Zanim sie przyczepicie do mnie, wyjaśniam, że stajnię Augiasza sprzątnął Heraklit. Tu skrót myślowy = stajnia Augiasza. Wszystkim internautom składam najlepsze życzenia noworoczne - w Nowym Roku więcej humoru i pogody ducha, a mniej żółci w postach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athom Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.atol.com.pl 31.12.05, 09:40 Oczywiscie, Heraklit. W przerwie podrozy pomiedzy Troja a wierna Penelopa. Pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemłot Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.12.05, 09:01 Behemot to wymysł popkultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łobserwator a zadanie 'obserwatora' to: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:10 Co zrobić by głupota rosła w siłę i nie ograniczała się tylko do granic Rzeczpospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: a zadanie 'obserwatora' to: 31.12.05, 11:12 Wysłać więcej "obserwatorów" do tampabay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:43 To zakręcony Pan prof. Mikuszka - ktoś kto go słyczał ten wie na pewno że to on. A wiem bo miałem z nim dosyć częst kontakt tel. Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 a tutaj o aktualnej pogodzie 31.12.05, 11:54 Polecam www.traxelektronik.pl/pogoda/drogi/index.php Aktualne wiadomosci o stanie pogody, nawierzchni dróg itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: a tutaj o aktualnej pogodzie IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 15:20 Behemot jest dobrym przykladem jak to z niczego mozna zrobic cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: a tutaj o aktualnej pogodzie IP: *.orange.pl 31.12.05, 15:24 Behemot to alter ego Zembaczynskiego, ktory po polnocy zmienia sie w normalnego faceta, potrafiacego podejmowac decyzje, szkoda ze o swicie znow staje sie rysiem miekkim pysiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Gratuluję wyróżnienia IP: *.pl / 217.173.202.* 31.12.05, 15:46 Tylko się nie daj zdekonspirować. Pokusa duża, może parę złotych wpadłoby. Tylko faktycznie czar prysłby. Na dobrą sprawę i tak zawsze przemycasz parę osobistych wątków, zatem sątacy co wiedzą. Mnie wystarczy nick, chociaż behemoci cyfeblat jest mi pewnie znany, a wypicie piwa w jego towarzystwie sprawiło mi pewnie dużą frajdę. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh minus Re: Gratuluję wyróżnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 10:20 Chętnie bym wam podał. We wcześniej schłodzonych,długich szklankach, lekko gorzkiego P......nera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dehemot Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:59 Behemot na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4.5% Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: 87.207.157.* 02.01.06, 00:14 Prezydent na Behemota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Oto Behemot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:25 Na zdjeciach odnajdziecie Behemota. Kto to jest. Moim skromnym zdaniem nauczyciel geografi lat okolo 28, zamieszkaly w Krakowie. Coz znaczniej latwiej odnalezc sie w forach internetowych niz w zyciu codziennym. Zreszta sami zobaczcie www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=156725&page=49&pp=20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: A "behemot" sypie śniegiem IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.01.06, 11:51 to jest Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.01.06, 14:23 Wasze archiwum siega do zaledwie 18.12.2004 i archiwiscie spodobał sie mój wierszyk, który posiada cytaty z Karpia Trujkowego, i dlatego go zachował w archiwum.Już wtedy było echo i było głośno.Pozdrawiam swoją biografke z wyrazami należnego szacunku.Przy nastepnych pracach dotyczacych mojej osoby słuzę konsultacja. Szczerze oddany Behemot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 03.01.06, 14:48 Alez szczerze oddany behemocie! Przywolywalem cie na patriarsze prudy, celem konultacji oczywiscie, ale ty rozliczales delegacje tworcze. Potem zas oddales sie z pasja sniezycy. Zatem raz jeszcze cie przywoluje. Spotkamy sie w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.01.06, 16:12 Oh Messer!!!Avec plaisir.Nasze Miasto z nazacniejszymi obywatelami na czele zasługuje na taki spektakl w naszym Varietes.Tylko na Luciferusa, kot pod babą, pardon madame słuzacy tego nie przezyje.Ale coz to dla Ciebie zmienic swoja cielesnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.01.06, 12:03 Messer!! Wybacz mu...no..wiesz..hmm...to ciasto, bo linieć zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: Sprostowanie IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.01.06, 12:05 Kiedy Dorota Wodecka Lasota wreszcie zlapie kota behemota? Czekamy! Pozdrowienia dla forumowiczw (i behemota w szczegolnosci) z wysp dalekich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 04.01.06, 12:08 behemocie - skad twoja drobiazgowosc i zaprzatanie sobie glowy proza zycia. wszak zapominasz, ze gdzie diabel nie moze tam.... Nioniejszym watpiac w twe szczere oddanie zabieram sie za spektakl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Sprostowanie IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.01.06, 13:15 O!!! Messer porzuc zwatpienie, Leb sypie popiołem. I do stop Twoich, Laszę się pod stołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland Re: Sprostowanie IP: *.opole.agora.pl 04.01.06, 18:40 czyzby twa nadmierna behemocie unizonosc wywolala ”wypita brawurowo druga setka spirytusu”? Odpowiedz Link Zgłoś