Gość: kibic IP: *.chello.pl 05.03.06, 04:49 pozdrowienia dla z j e b a i c h u j a Zagożdżona!!!! oby Wam sie nie udało!! Trzymam za to mocno kciuki!!! Jestescie mega zaklamanym i beznadziejnym klubem!!! CH W D ASPS AZS OPOLE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .................. Re: ASPS walczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:13 jak na razie dziewczyny jeden mecz wygraly 3:0 i jeden mecz przegraly 0:3. Teraz czekaja je 2 mecze w Opolu, ktore miejmy nadzieje wygraja. Tak wiec co niektorzy moga byc zawiedzeni ale to juz ich problem. Co do pana Zagozdzona to moze i jest zjebajciuchem dla niektorych ale pamietajcie ze jak zespol sie utrzyma to on bedzie goru i wszyscy beda mieji w dupie takie opinie na forum jak np. kibica. Zycze powodzenia w 2 kolejnych meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ASPS walczy IP: *.chello.pl 05.03.06, 16:55 ja itak wiem ze jestescie zalosni i padniecie w koncu i tego WAM ZYCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic II Re: ASPS walczy IP: *.atol.com.pl 05.03.06, 20:35 Jak sie utrzymaja to tylko szczescie a nie Pan Zagozdzon.. Ja mam nadzieje ze Zagodzon dotrzyma slowa i odejdzie z klubu ( druzyny ) po zakonczeniu sezonu. Jak by na ławce siedział X-iński efekt byłby tylko lepszy..Zycze powodzenia zawodniczkom i na pochybel Zagodzonowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibice Re: ASPS walczy IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.06, 09:27 Tacy ludzie w klubie to straszna porażka. Wieczny student, który w życiu nie pracował......... Odpowiedz Link Zgłoś