Dodaj do ulubionych

Odra pokonała Raków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 08:51
A o tym że kretyni wbiegli na płyte boiska, za bramką, przerywając mecz to nie
napisali. I to "kibice" z Opola, a spiker pod koniec meczu dziękuje za oprawę.
Wlaśnie takie bandyckie zachowania trzeba napiętnować a nie pochwalać. A może
autor był na innym meczy??

Obserwuj wątek
    • Gość: f\x Odra pokonała Raków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:30
      Stul pysk dziadzie.
      Odra!!!
    • Gość: Darco Re: Odra pokonała Raków IP: 212.244.126.* 03.04.06, 13:39
      Z tego co wiem to byli kibicie Poloni burku jeden
      • Gość: zestan Re: Odra pokonała Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:24
        kALI przyjść na mecz i poczuć bulwersację. Jakby kAlEGO miłość obrażali to też
        by wyskoczył z dzidą przed chatę. A że młodym z Polonii Bytom nerwy ( płot też)
        pusciły to inna sprawa. Jakżeś to chłopie widział to zachowaj na długie zimowe
        wieczory. BRAWO GAZETA !!!
    • Gość: Rakowiak Re: Odra pokonała Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:32
      Powinniście iść na Jasną Góre na kolanach,że sędzia puścił dalej mecz.Lubuski
      Związek na bank da Wam karę finansową i z dwa mecze bez publiczności.
    • Gość: ja :) Re: Odra pokonała Raków IP: *.net.pl / 193.138.241.* 03.04.06, 16:06
    • Gość: ... Re: Odra pokonała Raków IP: *.net.pl / 193.138.241.* 03.04.06, 16:06
      Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu RAKÓW jest i na dobre i
      na złe !
    • Gość: was Re: Odra pokonała Raków IP: *.atol.com.pl 03.04.06, 17:43
      widze że mało widziałeś kolego widowisko było ok , a że pobiegali sobie kibole
      Poloni po boisku nic takiego najbardziej podobało mi się jak spieprzali przed
      psami tymi z pałami i tymi z ogonami hahaha
      • Gość: leo Re: Odra pokonała Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:08
        Aleś ty głupi.
        • Gość: naga Re: Odra pokonała Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:06
          Poprostu wbij plebs na boisko i tyle...
          • Gość: kALI Re: Odra pokonała Raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:04
            Z Bytonia czy skąd kolwiek by nie byli siedzieli z kibicami z Opola, co z tego
            ze młodzi to znaczy ze starsi "kibice" nie mają żadnego wpływu na nich? Chcecie
            mi powiedziec ze przyjedzają gó..aże robią zadymę a wy nie macie zadnego na
            nich wpływu? Ośmieszacie sie tylko...,
            Efekt będzie taki ze zespół dostanie karę i może trzeba będzie grać mecze bez
            publiczności i oto chodziło ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka