Dodaj do ulubionych

Pierwszy w Polsce program pod hasłem "Szpitale ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:23
Czy polską pielegniarkę trzeba uczyć jak pacjenta pytać o to czy boli.Czy
trzeba do tego specjalistów.Pielgniarki od bólu w szpitalach,bo
niedouczone,doradców 11-tu dla ministra,bo partyjny nniefachowiec,specjaliści
od spraw etyki w urzędach,bo biorą łapówki!!! Orwell się kłania.!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Pierwszy w Polsceh program pod hasłem "Szpital IP: *.atol.com.pl 14.04.06, 10:41
      Już nie mogę słuchać tych bajek. Mój 90 - letni ojciec po operacji biodra cierpi
      już ponad rok i nię mogę się doprosić,żeby ktoś mi pomógł, włącznie z poradnią
      bólu. O monitorowaniu nie wspomnę , bo nikogo to nie interesuje. Lekarz tylko
      wtedy mógłby zrozumieć pacjenta, gdyby sam pocierpiał. A tak bije się pianę z
      czego nic nie wynika. Pozdrawiam, mimo wszystko optymista, łudzący się że
      wreszcie coś drgnie w tej materii.
      • ydnal Re: Pierwszy w Polsceh program pod hasłem "Szpita 14.04.06, 21:11
        Nie drgnie, bo wszystkim to wisi. A wisi, bo nie dostaja kasy na etatach
        szpitalnych. Niech se pacjenci cierpia. Moze rodziny przyjda...
    • Gość: Zyczliwa pacjętka Re: Pierwszy w Polsce program pod hasłem "Szpital IP: 213.17.145.* 14.04.06, 21:26
      Dr JÓZEF BOJKO to wspaniały lekarz usypiał mhie 18 lat temu . Zatroszczyl sie o
      to abym nie cierpiała podając odpowiednią ilość razy środki uśmierzające
      ból.Jestem wdzięczna do dziś,Sala pooperacyjna nie przerażala,Tak trzymać.
      Cieszy nowatorski program.
      • Gość: ;-) Re: Pierwszy w Polsce program pod hasłem "Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:33
        To mu coś to "usypianie" nie wyszło całkiem ...

;-)
        • czarna_rozpacz szkoda, ze ten bojko nie wie jak sie pisze..... 15.04.06, 00:40
          pacjentka :(
    • Gość: Zdenerwowany Re: Pierwszy w Polsce program pod hasłem "Szpital IP: 213.17.145.* 14.04.06, 22:08
      iNnternauci więcei optymizmu. My to już tylko nrzekać potrafimy to nasza cecha
      narodowa.I jak tu ma być lepiej.
      • czarna_rozpacz zozo bojko lubi szum medialny....... 15.04.06, 00:24
        taka jego lepperrowata osobowosc :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka