Gość: autor IP: 195.245.213.* 24.04.06, 19:15 czy ktoś jest w stanie obalić teorię że najlepsze samochody produkują japończycy? zapraszam do potyczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mobber Re: o samochodach IP: 217.197.74.* 24.04.06, 21:44 Tak !! Nnp. Fiat... Sprawnosć techniczna Fiata polega na tym ,ze po kazdej awarii można go naprawić .. a tak naprawde tp poza Suzuki LIABNA nie ma innych aut produkowanych w Japan na nszym rynku i nie są to już takie auta jak civic z 88 - 91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: o samochodach IP: 217.197.74.* 24.04.06, 21:49 Syrenka. Pamiętacie opowieści o żonach ściągających rajstopy, żeby zastąpić zerwany pasek w aucie? Odpowiedz Link Zgłoś
666moherowychberetow Re: o samochodach 25.04.06, 03:14 ja mam korbe na punkcie amerykanskich samochodow z lat 70-80 ;) blues brothers itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AutoKierowca_pl Re: o samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 13:56 Sprawność techniczna Fiata ma wiele zalet,przecież na dobrą sprawę wszystko zależy od tego na jaki model trafimy a i tak zawsze można go naprawić z racji tańszych i powszechnie dostępnych części. Pozdrawiam www.AutoKierowca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: o samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:37 najciekawsza rzecz jest taka, że samochody które są z japońskich najlepsze - w Polsce występują marginalnie. A Najlepsze są oczywiście subaru. silnik boxer - którego nie da się zajechać i stały napęd na 4 koła. Dla większości ludzi subaru kojarzy się tylko z rajdową Imprezą ja osobiście uwielbiam duże Legacy, jeździłem takim i dźwięk jaki wydaje nie da się porównać z żadnym audi czy seatem, o vw dieslach nie wspominając. Palą trochę więcej niż wyżej wymienione ale radość z jazdy oszłamiająca. No i co ważne złodziejskie macki się ich nie imają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobno Re: o samochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:29 podobno najwygodniej jest w czarnych wołgach, jeżdżą jeszcze takie? Odpowiedz Link Zgłoś