Gość: gutek IP: 213.25.85.* 03.01.03, 23:22 A gdzie przez cały czas były ksiegowe Estrady??? Są niewidome i nie widziały co się dzieje????????? A jeżeli widziały i wiedziały to współpracowały z dyrektorką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emil Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 00:00 Była przecież kochanka Pogana. Całe Opole o tym wie. Podobna sytuacja jak w Estradzie jest w MOK - u teraz kolej na nich. Gdzie do tej pory były władze miasta. To jedna sitwa: Pogan i ta cała banda z SLD.Przeciez to oni zlecali wszystkie imptrezy Estradzie. Gdzie były kontrole. Niedawno Violeta L była bywalcem salonów w Opolu, złota babą i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 13:02 Gość portalu: Emil napisał(a): > Była przecież kochanka Pogana. Całe Opole o tym wie. Żebyście wiedzieli jakiego robiła "loda"! Marzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 19:21 to oszustka, znam ją osobiście i wiem do czego jest zdolna. Powinni ją zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intuicja Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 18:48 intuicja kobieca podpowiada mi , że prominentni działacze SLD, których powszechnie znamy z tego forum pozwalali dyrektorce na defraudacje w zamian za "pewne usługi".Nauczyli ją przekrętów które sami tez robili . W zamian za koncerciki, baleciki i wiece zleceli zaledwie powierzchowne kontrole i udawali że nic się nie dzieje.Od 99 roku w Ratuszu nie dostrzegli braku Vatu na fakturach. Teraz sąd z prokuraturą nie dostali jeszcze dyspozycji czy ujawniać prawdziwe źródło politycznego zła podobnie jak w aferze dobrych domów czy też udawać ,że ona coś mataczy a może majaczy? Afera ta pokazuje ,że zepsucie i korupcja sięga w Opolu dalej niż w innych miastach.Gotowy scenariusz na film SFORA III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praczyk Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:40 Jednak Opole to większy grajdoł niż myślałem.Podniecacie się "wielkim przekrętem " Violi L.,a nie zastanawia Was ile kasy zgarneli "ludzie Kowalskiego" i on sam za niedopuszczenie do powstania Tesco. Myślę, że tymtematem winni zająć się WYBITNI "dziennikarze śledczy panowie ZYZIK i JANOWSKI". Z enuncjacji prasowych widać ,że opolska prokuratura nie poradzi sobie z kolejną "aferą czerwonych".Do pracy wię Panowie "dziennikarze". Nie wiem tylko czy tym razem 50.000 złotych na potrzeby śldztwa wystarczą panom pismakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: Violetta L. może mataczyć? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 21:02 Gorliwość z jaką dziennikarze relacjonuja idiotyczna estradową , niewyjasnioną jeszcze przeciez aferke świadczy o słabośći dociekań nad tym co naprawde tkwi w brudach tego miasta. Świadczy także o tym ,że prokuratura i sąd znalazły rewelacyjny temat zastępczy , bo dobre domy nie ruszone . W maglu teraz gada sie tylko o męzu, bracie, jakiejś Violi a Wiarus cały pęka ze śmiechu i dobrze sie ma bo o dobrych domach wszyscy zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał. Re: Violetta L. może mataczyć? IP: 80.48.239.* 04.02.03, 13:40 To prawda. Znam ją. Już 6 miesiecy daje mi wypłate Nie chce mi ich wyplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC* Re: Violetta L. może mataczyć? IP: neptun:* / *.gazeta.pl 06.02.03, 09:35 Pewnie że była ksas bo skoro mieszkańcy dostawali bon za 50 zł za podpisanie petycji to ile musiał zgarnąć KOWALSKI??? Odpowiedz Link Zgłoś