Gość: lol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:30 co sądzicie o tej wsi? ja uważam,że jest urocza :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Pokrzywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:55 Tak, jest urocza. Spytaj pana Semaka z Urzędu Wojewódzkiego jak można w niej poszaleć za darmoche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Pokrzywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:03 jeżeli tak plujecie na tego biednego Semakato pdajcie jakieś fakty bo to są pomówienia on jest taki uczciwy, szkoda sobie szczępić języka i tak na niego nic nie macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pokrzywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:04 cZemu mowisz w liczbie mnogiej? sorry, ale ja nawet nie wiem kto to jest.. ja jestem z innego wojewodztwa... tylko mowie co mysle o pokrzywnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik Re: Pokrzywna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:10 Drogi lol Pokrzywna = Semak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: Pokrzywna IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 29.05.06, 17:36 Jak byś widział jak pokrzywna wyglądała w 1945 i troche potem, to by Cię zatkło Teraz to socjalistyczne postFWPowskie ubóstwo. Ale idzie ku lepszemu, choć tak jak na poniemeckim stawku to już nigdy nie będzie. Jeszcze w 48 ym jak moja babcia z Zagłębia przyjechała to nie mogla uwierzyć,że takie coś moze istnieć na świecie + wynędzniały obecnie a wówczas park zdrojowy w Głuchołazach Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Pokrzywna 30.05.06, 10:20 Ja się dopiero wybieram w te okolice, dokładnie do Jarnołtówka, ale zajrzymy i do Pokrzywnej. Z tego co widziałam w internecie, to chyba jest tam ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pokrzywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:01 tam na pewno jest ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś