Gość: Men IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 19:26 lubię Cię czytać,wydajesz mi się ładną mądra i milutką santią :) *** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: santia 18.08.03, 19:52 Wydaje mi sie ze masz mozliwosc dotarcia do niej w sposob bezposredni. W koncu sie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
men19 Re: santia 19.08.03, 13:16 intruder napisał: > Wydaje mi sie ze masz mozliwosc dotarcia do niej w sposob bezposredni. W koncu > > sie loguje. fakt dzięki za rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
tete10 Re: santia 19.08.03, 14:21 intruder napisał: > Wydaje mi sie ze masz mozliwosc dotarcia do niej w sposob bezposredni. W koncu sie loguje. No ale tak jest bardziej romatico .. moze powstanie jakis zwiazek forumowy?? Pozdro Tete ---Oczko temu misiu wypadlo... =D Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: santia 19.08.03, 10:30 Gość portalu: Men napisał(a): > lubię Cię czytać,wydajesz mi się ładną mądra i milutką santią :) *** to jest najmilsze co przeczytałam w ciągu ostatnich kilku tygodni; teraz jestem pozytywnie nastawiona do życia na najbliższe przynajmniej miesiące; dzięki MEN;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
men19 Re: santia 19.08.03, 13:15 santio wysłałem ci mejla tylko nie wiem czy doszedł :) jeśli tak czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: santia 19.08.03, 19:33 men19 napisał: > santio wysłałem ci mejla tylko nie wiem czy doszedł :) jeśli tak czekam na odp. no i odpowiedziałam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mluby Re: santia 19.08.03, 21:42 Gość portalu: Men napisał(a): > lubię Cię czytać,wydajesz mi się ładną mądra i milutką santią :) *** Chłopaku poczebujo kogoś kto mi list skrobnie do dziewczyny co ja chce ja poderwać pomorzesz Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: santia 19.08.03, 22:39 mluby napisał: > Gość portalu: Men napisał(a): > > > lubię Cię czytać,wydajesz mi się ładną mądra i milutką > santią :) *** > > > Chłopaku poczebujo kogoś kto mi list skrobnie do > dziewczyny co ja chce ja poderwać pomorzesz wow , jak zwykle mluby utrafiłeś w sedno!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
men19 Re: santia 20.08.03, 10:12 mluby napisał: > Gość portalu: Men napisał(a): > > > lubię Cię czytać,wydajesz mi się ładną mądra i milutką > santią :) *** > > > Chłopaku poczebujo kogoś kto mi list skrobnie do > dziewczyny co ja chce ja poderwać pomorzesz staaary sorry ale jestem na wyczerpaniu :) wiesz ile energii i czasu tracę nad ułożeniem jednego zdania ? :) ale dam ci radę pisz prosto od serca :D Odpowiedz Link Zgłoś