Dodaj do ulubionych

Protest w domu kombatanta

08.06.06, 00:23
to jak tam jest kogo chcą mieszkańcy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) kluczborska dziecinada IP: *.atol.com.pl 08.06.06, 02:40
      ...wielki protest, manifestacje, czarne koszulki->KPINA
      raczka raczke myje i stad ten caly ambaras, gdyby kluczborski szefunio w pore
      przejrzal na oczy i nie bronil "PRAWIE" normalnej pani Sagan to dzisiaj nie
      byloby sprawy ale widocznie jest on zbyt cienkim bolkiem zeby sprzciwic sie
      zakompleksionej psychopatce z ograniczonym polem percepcji i rozumkiem Kubusia
      Puchatka...

PS.panie DYREKTORE proponuje wziac zabawki i do piaskownicy, mysle ze J.K
      zadba o piasek;)
      PS.2 panie dyrektorze vel radny kluczborski tylko do swojej kluczborskiej
      piaskownicy, ale mi to juz!!!!
    • Gość: zZz marzenia o obiektywizmie... IP: *.atol.com.pl 08.06.06, 02:47
      pani autorko-dziennikarko moze jakis kurs kunsztu dziennikarskego bo
      obiektywizmem to sie pani nie popisala...

PS.a moze pani tez ma cos wspolnego z afera "S"?
    • Gość: M Re: Protest w domu kombatanta IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.06.06, 08:41
      Prezydent ewidentnie próbuje zrobić z ludzi idiotów. Jak można wmawiać prawie
      wszystkim mieszkańcom DPS i prawie wszystkim pracownikom, że są manipulowani
      przez jednego dyrektora?! Czy Pan przez chwilę pomyślał,że może być inaczej? Że
      to Panem manipulują Bień i Kowalski? Może wkońcu przejrzy Pan na oczy i
      zastanowi się, do czego prowadzi taki styl uprawiania polityki,jaki Pan kopiuje
      od tej dwójki radnych? Jeżeli Pan nadal jest przyzwoitym człowiekiem(pomimo
      takich zagrywek), to znaczy, że słucha Pan niewłaściwych ludzi.
      • Gość: :) Kto tu idiotą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:02
        Bieniowa cwaniara, wygryzła już pracownice. Kowalski manipulator. Rysio
        Hamulcowy bezmyślny
        Boże nie niszcz Opola!
    • Gość: Czarna Mamba Re: Protest w domu kombatanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:13
      Panie prezydencie! Kim jest pani Bień że aż do takiego kuriozum Pan sie posunął
      aby zaspokoić jej chęć władzy? Jestem zbulwersowana!Ta osoba nie nadaje sie na
      stanowisko kierownicze a co dopiero stołek dyrektorski! Szkoda że Krzyżanowski
      wcześniej nie zrobił porządku i nie pozbył sie tej pani. Teraz protest juz nic
      nie da, bo pan nie chce widzieć faktów. Radna i tak robi co chce, ciekawe czy
      skontrolowano jej "pracę", a może wykazano że jest wzorowym kierownikiem!?:-)
      Ciesze sie ze nie mam nic wspólnego z tą panią i współczuje reszcie ekipy-teraz
      może być już tylko gorzej!
      • Gość: sprawiedliwa Re: Protest w domu kombatanta IP: *.atol.com.pl 08.06.06, 10:45
        Szanowna Czarna Mambo, chcę cie wyprowadzic z błedu. Otóz p. Bień absolutnie
        nie chce byc dyrektorem i nigdy nim nie chciala byc!!!!Dyr jest w dziwny sposob
        uzalezniony od p.Sagan,i broni jej narazając wlasną reputację, stanowisko,
        pozycje radnego. BO tak naprawdę nie on jest winny do konca. Tylko przyzwala na
        te niegodziwości w wykonaniu sagan.Dlaczego tylu wartosciowych ludzi przez nia
        odeszlo?ONa ma potęznego HAKA na niego.On sie porostu czegos obawia, bo
        normalny człowiek o czystym sumieniu nie wystawiałby sie na posmiewisko i nie
        krytykował swojego pracodawcy , czyli prezydenta!!!!
        • Gość: mongoł Re: Protest w domu kombatanta IP: *.chello.pl 08.06.06, 11:21
          Oczywiście P.Bień nie chce być dyrektorem.Ma kandydatkę "Syrenę".Lepiej
          kierować z tylniego siedzenia.Pani Bień szykuje się na następną kadencję w
          naszym ukochanym mieście. A przecież w Domu Kombatanta musi być Komisja
          Wyborcza a Pani Bień wszystkim dziatkom (na szczęście nie wszystkim)nakaże jak
          mają głosować , ponieważ ona załatwi....Powtórka z przed czterech lat.Ale mimo
          wszystko należy pogratulować P.Bień i Prezydentowi jednej zasadniczej sprawy
          nie liczy się społeczeństwo obywatelskie ,nie liczy się miasto, nie liczą się
          pracowniczy LICZYMY SIĘ TYLKO MY I NASZE KORYTO.Powodzenia świnki trzy....
          • Gość: Kuba Re: Protest w domu kombatanta IP: 217.197.68.* 08.06.06, 11:48
            Nie znam sprawy Domu Kombatanta, ale słyszę o niej już od roku. Panie
            Prezydencie jak Panu nie wstyd, dlaczego ta sprawa wciąż wypływa. Znając
            sytuację w Pogotowiu Opiekunczym jestem pewna w 100%. że to Wasza nieudolność,
            wspieranie partyjnych kolesiów i obrona tego co jest idiotyczne! Kiedy Pan
            wreszcie zacznie myśleć, żeby miasta do końca nie upodlić. Kowalski to okropny
            człowiek. wszędzie gdzie się pojawi zostawia zgliszcza i niemawiść ludzi do
            siebie i Niestety Pana. Czy Pan się go boi? Coraz częście odnoszę takie
            wrażenie. Ale ten protest to dobry pomysł, polecam pracownikom Pogotowia.
            • Gość: smok Re: Protest w domu kombatanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:59
              nie rozumiecie dlaczego Rysio-Hamulcowy wspiera Bieniową; otóż ona i Kowalski
              oraz ich przydupasy gwarantują mu poparcie w wyborach na jesieni. Rysio jest
              singiel na naszej opolskiej scenie politycznej i dlatego potrzebuje frajerów do
              kampanii wyborczej za to stara się zawczasu powsadzać przydupasów na stanowiska
              które mogą wpłynąć na korzystny wynik. Kilkadziesiąt głosów kombatantów to nie
              byle jaki argument w walce o stołeczki i wynikające z nich konfitury.
        • Gość: mongoł Re: Protest w domu kombatanta IP: *.chello.pl 08.06.06, 14:11
          Panie Prezydencie Opola chce Pan przykład "załatwiania" spraw przez Panią Bień.
          Oto on.Od kilkunastu dni gotowe są aparaty słuchowe dla kombatantów.Nie można
          odebrać ich w Poliklinice Wojskowej(firma niezależna)ponieważ Pani Bień
          wstrzymała wydawanie.Czeka na wielką "uroczystość" z pana udziałem.Prożba do
          Dyrektora Domu Kombatanta - w czyim imieniu działa Pani Bień.Czy to należy do
          jej obowiązków jako kierowniczki działu rechabilitacji.A może jeden aparat
          słuchowy dla Prezydenta Opola.
          Prośba - powiadomcie kombatantów - oni nie mają dostępu do internetu.
      • Gość: :) Re: Protest w domu kombatanta IP: *.atol.com.pl 08.06.06, 11:44
        jalowy wywod o pejoratywnym zabarwieniu majacy na celu upokorzenie radnej
        przeciez kampania wyborcza tuz tuz... moze pani S**** w swojej apoteozie tez
        chce startowac i stad cale zamieszanie?!nasza pani S.-"opus dei" zeslana przez
        niebiosa biednym, starym ludziom, jej niewatpliwe atuty to dobroc, opiekunczosc
        oraz szczera chec niesienia pomocy, a tu prosze znalezli sie ludzie ktorzy maja
        czelnosc ja oczerniac i podwazac jej aytorytet...
        PS.a swoja droga ciekawe jakie z niej ZOON POLITIKON;)
        • Gość: optyk Re: Protest w domu kombatanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:46
          Rysio do konca swojej zalosnej kadencji nie zrozumie, ze jest manipulowany
          przez Jasia. taki juz los slepcow
    • Gość: B.K. Re: Protest w domu kombatanta IP: *.chello.pl 08.06.06, 16:08

w tym spokojnym niegdyś Opolu, przydałaby się taka gruntowna czystka
      personalna i likwidacja "układów".Może takie posunięcie, przywróciłoby
      miastu dawny porządek i powagę. Obecna sytuacja,nie przynosi miastu chluby!
    • Gość: gosc Re: Protest w domu kombatanta IP: *.chello.pl 08.06.06, 17:01
      Po pierwsze p. Bień ma gdzieś stanowisko dyrektora bo jest radna i dobrze o tym
      wie że nie może obejmowac dwóch takich stanowisk w jednym czasie.Pan dyrektor
      specjalnie tak zasugerował żeby było drastyczniej i .zeeby jeszcze bardziej
      oczernić p. Bień.Co do sprawy mobingu to dyrcio faktycznie "guwno" zrobił w tej
      sprawie, zastanawiam sie tylko dlaczego czyżby Sagan miała na niego haka ?W
      końcu razem wszystko knuli :).
    • Gość: smerf_pracus Re: Protest w domu kombatanta IP: *.chello.pl 08.06.06, 17:08
      Pani Bień nie poluje na stanowisko dyrcia ma swoje i to Jej wystarcza.Jeśli
      chodzi o zarzuty wobec dyrcia to są prawdziwe ale wiadomo ze się nie
      przyzna.Wiele razy zgłaszano mu o "nie normalnym zachowaniu"p. Sagan ale on miŁ
      to gdzieś teraz ponosi konsekfencjie :P
      • Gość: drwiaca Re: Protest w domu kombatanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:10
        O rany dziś chodziliśmy w tych porabanych czarnych koszulkach.Miałam ochote
        sobie nią dupe powicierać.Po kim tu nosić żałobe przecież mu sie nie umarło!!!
        Zreszta dobrze mu tak niech spadnie na dupe zobaczy tłuścioch jak to jest
        stracić prace.W kretyni już zapomnieliście ile ludzi wylalo łez w jego
        gabinecie gdy ich po dwudziestu latach przepracowanch w DPS zwalniał robiąc
        miejsce dla swoich znajomych. To Wam z pamieci umkło !! Popieracie człowieka
        bez skrupułów!!! Nic tylko pogratulowac OTĘPIAŁYM !!!
        • Gość: Arnold Sprawa jest poważna - chodzi o głosy. IP: *.atol.com.pl 08.06.06, 18:49
          Głosy mieszkańców i ich znajomych dają miejsce w radzie. I tylko o to wyłącznie
          chodzi. Zembaczyńskiemu i pozostałym też. A paplanina jest mydleniem oczu bydłu
          czytelniczemu.
          Popatrzcie ile kto zdobył w 2002 roku głosów i ilu liczy Dom.
        • Gość: Barbi:) Re: Protest w domu kombatanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:02
          Witam wszystkich zdrowych i tych podupadlych zgledem wzroku i na umysle.Z uwagi na to,iz nie dalam sie zmanipulowac i kopac po tylku szanownej "pani" Sagan jestem zastraszana,regularnie informowana przez te pania i szanownego "pana" dyrektora o fakcie,iz zostane zwolniona,niestety nie moga do dzis dnia znalezc odpowiedniego-haka-aby pozbawic mnie pracy i miec niewygodna osobe z glowy.Co ciekawe,kiedy "pani' Sagan przyjmowala mnie do pracy,bylam jej czlowiekiem,mialam propozycje bycia konfidentem,oczywiscie za wieksza premie,bardzo wyraznie uzmyslowila mi kim sa starzy pracownicy-"to banda zlodziei,brudasow,nierobow,leni" itp.itd.-to slowa "pani" Sagan,uslyszalam takze,jaki ma plan wzgledem paru pracownikow,oczywiscie miala poukladane kogo i w jakim czasie zwolni...Kiedy poznalam prawde kim jest"pani" Sagan zaczelam sie sprzeciwiac no i mam za swoje,jestem zastraszana,upokarzana,regularnie dostaje po glowie od "pana" dyrektora.Aha nie omieszkam dodac slow "pana" dyrektora,ze jesli bede szumiec to mnie zwolni,bo nie mam prawa miec wlasnego zdania.Dlaczego tylko tych dwoje stale miesza media w swoje problemy,dlaczego Pani Elzbiecie Bien przypisuja cechy "pani" Sagan,ktora jest osoba niezrownowazona psychicznie?Gratuluje manipulacji i metod dzialania naszej "idealnej,biednej,skrzywdzonej " dwojki,ciekawe,czy "pani" Sagan juz ulozyla liste osob do zwolnienia?Metoda jest prosta-kto nie zalozy czarnej koszulki i nie podpisze sie pod pismem broniacym dyrektora to won,sprawa jasna!
      • Gość: Ciekawa-baaaardzo Re: Protest w domu kombatanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:13
        Ciekawa sprawa,bardzo mnie zastanawia jeden fakt,chodza pogloski,ze dyrektor ma byc odwolany z funkcji radnego Kluczborka,a co za tym idzie z funkcji,ktora obecnie sprawuje-dyrektora dps.Zastanawiajace jest,ze poswieca dla tej "pani" swoje zawodowe zycie-moze stracic wszystko,ale nie kiwnie palcem,by zrobic porzadek z ta kobieta,ktora totalnie nie nadaje sie na funkcje kierownicza,niech najpierw uzupelni wyksztalcenie,bo w jej wypowiedziach sloma garsciami wychodzi.Powodzenia "pani" Sagan w terroryzowaniu pracownikow bojacych sie o prace,o te marne wyplaty,dzieki ktorym maja mozliwosc wyzywic rodziny.Jedno powiem-w szukaniu HAKOW nawet na dyrektora Sagan jest mistrzem!!!Szkoda tylko,ze pomylila epoki,bo bylaby super katem,cos jej w datach urodzenia nie wyszlo!
    • Gość: zz Re: Protest w domu kombatanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:18
      Nikt nie jest idealny ,ale ta 5 pobiła rekord głupoty - gratuluję .Mam tylko
      nadzieję ,że rozum kiedyś wróci ,oby niebyło zapóżno.Czarne KOSZULKI -ŚWIETNA
      SPRAWA!
      • Gość: przypal Re: Protest w domu kombatanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:03
        Ludzie, weźcie otwórzcie te swoje oczęta i zobaczcie kim tak naprawdę jest Sagan. Toż to wcielony diabeł! Za to ludzie nie znający sprawy nie powinni się tutaj wypowiadać i oczerniać tych, którzy nie są niczemu winni. To tyle co mam do napisania!

SMO! SMO! SMO!
        • Gość: uuuu! Re: Protest w domu kombatanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:24
          Gdy p.Krzyżanowski przejął dyrektorowanie w DPS-zupełnie po koleżeńsku go
          uprzedziłem,żeby strzegł się p.Sagan-choć jej nie znam-wiem,że spowodowała
          wyrzucenie poprzedniej dyrektorki i ma na koncie jakies szemrane grzechy wobec
          pracowników.Ostrzegałem też przed p.Bień-ta z kolei karierowiczka o b.niskim
          składzie inteligencji,kiepściutka pani k-o,niekompetentna-do dzis dająca popisy
          swojej ignorancji...
          On sam-też niestety cienki jak barszcz się okazał...nie pomogły 2 lata uczenia się?
          Tak więc może czas na zmiany?Choć Dziadkowie-to strasznie roszczeniowy typ
          klienta,ale może oni muszą mieć co chwilę nowego dyrektora?...piękne!hehe!
          • Gość: pracownik dps Re: Protest w domu kombatanta IP: *.atol.com.pl 09.06.06, 01:06
            masz rację,sagan jak nastal Krzyżanowski, to jego rekoma wywaliła
            wszystkich ,kto sie jej nie podobał,tzn;nie chciał byc ślepo posłuszny ,tej
            chorej psychopatce.Otóż na pierwszy ogień wywalili starą dyrektorkę, potem
            przełozoną , aby zając jej miejsce oczywiscie!!!!!po drodze 11
            pielegniarek,trochę opiekunek i pokojowych.I tak jest do dzisiaj. A kto próbuje
            to zmienic wypada na bruk!! Kto mieczem wojuje ,ten od miecza ginie!Przyszedł
            czas na sprawiedliwosc. Za duzo ludzi skrzywdzonych niewinnie,słuchał złego
            doradcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka