Gość: Martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 00:34 Dzienniak i jego akcje zachwycają mnie zawsze. Sama przejechałam stopem wiele kilometrów w wielu krajach- świetna przygoda, super pomysł i nieważne, czy z wózkiem czy z ogromnym plecakiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielas Re: Podróżnicy dotarli już do Katowic IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.06.06, 10:16 Świetna inicjatywa! Życzę chłopakom szerokiej drogi i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Re: Podróżnicy dotarli już do Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:34 Zjeździłem kiedyś stopem cała Polske "tam i z powroem", ale ta opowieśc naprwdę wyciska mi łezkę w oku. Trzymam kciuki chłopaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Podróżnicy dotarli już do Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:14 szacun dla Dominika, trzeba miec osobowosc diabla i dusze aniola, ze by sobie ta dawac rade - ze tak poetycko rzuce! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Podróżnicy dotarli już do Katowic IP: *.icpnet.pl 08.06.06, 13:04 A ja sie kiedys zatrzymalam, zeby wziac na stopa w pewnej wsi matke z dzieckiem co to niby z nim jechla do lekarza i mi obili twarz i okradli mnie. A na policji takie rzeczy sa: "trudno Prosze Pani, tu prosze protokul, zeznanie, swiadkwo nie ma, sladow nie ma, nie wiadomo kogo scigac...". W zyciu sie nie zatrzymam zeby komukolwiek pomc i nie obchodiz mnie czy ma nogi czy nie! I ze ktos mu mowi,ze sie spieszy anserial albo przez domofon kulturalnie odmawia to i tak bardzo milo ze strony tych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autostopowicz Re: Podróżnicy dotarli już do Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:34 Gupia Jolka ;P Odpowiedz Link Zgłoś