Dodaj do ulubionych

Nagroda Jakiego

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 09:21
Jeżeli pracowałeś kiedyś do 23:00, Możesz dostać nagrodę prezydenta ?
Obserwuj wątek
    • Gość: MIESZKANIEC* Re: Nagroda Jakiego IP: neptun:* / *.gazeta.pl 22.01.03, 09:59
      Myślę że decydując się na takie stanowisko każdy ma świadomość że nie jest to
      praca od 7.30 do 15.30 więc za co ta nagroda? czy sama pensja już tego nie
      uwzględnia???
      Mój szef nie płaci mi nadgodzin kwitując to złą organizacją pracy!!!!! - NO I
      CO MAM POWIEDZIEĆ??
    • Gość: kot Re: Nagroda Jakiego IP: 213.25.85.* 22.01.03, 19:02
      Ale plama za 2 miesiace taka kasa to ile bedzie po roku chyba 16 tys. wliczjac
      zaliczke juz otrzymana a miało byc tak czysto i przejrzysto chyba stop korupcji
      i republice kolesi juz sprawdza zasadnosc premii
      • Gość: kuba Re: Nagroda Jakiego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 19:38
        Ile zarabia Jaki - brak mu odwagi się przyznać , pensyjki ,nagrody - przecież
        to wszystko za nasze pieniądze. Brawo GW arogancki Jaki musi podać swoje zarobki
        Ciekawe co na to nasi bezradni radni.
    • Gość: kasia Re: Nagroda Jakiego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 19:51
      Szanowny Panie Prezydencie .
      Moja Matka głosowała na Pana i bardzo się cieszyła z Pana sukcesu .
      Teraz już nie wie co ma o tym wszystkim sądzić .
      Pracuje w oświacie 25 lat , nigdy się nie oszczędzała - nigdy jednak dotąd
      żaden Prezydent nie dostrzegł jej ciężkiej pracy . Nigdy nie dostała nagrody
      Prezydenta . Jak to możliwe żeby nagrodę taką otrzymał ktoś po miesiącu pracy .
      Proszę napisać , że to nieprawda .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka