Gość: kuba IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 09:21 Jeżeli pracowałeś kiedyś do 23:00, Możesz dostać nagrodę prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIESZKANIEC* Re: Nagroda Jakiego IP: neptun:* / *.gazeta.pl 22.01.03, 09:59 Myślę że decydując się na takie stanowisko każdy ma świadomość że nie jest to praca od 7.30 do 15.30 więc za co ta nagroda? czy sama pensja już tego nie uwzględnia??? Mój szef nie płaci mi nadgodzin kwitując to złą organizacją pracy!!!!! - NO I CO MAM POWIEDZIEĆ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Nagroda Jakiego IP: 213.25.85.* 22.01.03, 19:02 Ale plama za 2 miesiace taka kasa to ile bedzie po roku chyba 16 tys. wliczjac zaliczke juz otrzymana a miało byc tak czysto i przejrzysto chyba stop korupcji i republice kolesi juz sprawdza zasadnosc premii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Nagroda Jakiego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 19:38 Ile zarabia Jaki - brak mu odwagi się przyznać , pensyjki ,nagrody - przecież to wszystko za nasze pieniądze. Brawo GW arogancki Jaki musi podać swoje zarobki Ciekawe co na to nasi bezradni radni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nagroda Jakiego IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 19:51 Szanowny Panie Prezydencie . Moja Matka głosowała na Pana i bardzo się cieszyła z Pana sukcesu . Teraz już nie wie co ma o tym wszystkim sądzić . Pracuje w oświacie 25 lat , nigdy się nie oszczędzała - nigdy jednak dotąd żaden Prezydent nie dostrzegł jej ciężkiej pracy . Nigdy nie dostała nagrody Prezydenta . Jak to możliwe żeby nagrodę taką otrzymał ktoś po miesiącu pracy . Proszę napisać , że to nieprawda . Odpowiedz Link Zgłoś