Gość: masio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:38 I cóż z nasza wspaniała telewizją? W wiadomościach jak zwykle chała.Czy słyszeliście dzisiaj podwójne głosy nałożone na siebie.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Endemol Re: TVP 3 regionalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:43 Technika rzecz zawodna jasne ale kompetencje zawodowe to koszmar panienka o głosie kaczki....itd słabo brak koncepcj dobrze że do Katowic pojechał red.Kaczor jego poziom poziomem TV Katowice! N,1 tv Katowice to ślaski kocert życzeń ...koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: TVP 3 regionalna IP: *.chello.pl 09.08.06, 16:22 Proste - w starym studio była tylko jedna gałka od głosu - w nowym są aż dwie i pomylić się można. Bez kursu kręcenia gałkami nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo o co wam chodzi?? IP: *.chello.pl 09.08.06, 21:56 ja tak oglądałem jednym okiem i słuchałem jednym uchem z innego pokoju ale śmiechu miałem dużo, fajnie im to wyszło taki haos totalny, ale generalnie są ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVNManiak Re: o co wam chodzi?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:38 Wystarczy Orbana kupić, niedrogi to diwajs wszyscy to na normalnych emisjach mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smj Re: TVP 3 regionalna IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.08.06, 23:31 prawie codziennie bledy w nzwach miejscowsci,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: TVP 3 regionalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:54 Dziś widziałem na opolskim rynku Dynowską, tę laseczkę od opolskich wiadomości. I muszę przyznać, że w wersji lajf niczego sobie. Zgrabniutkie toto, krągłe gdzie trzeba i ładny łańcuszek ma na stópce. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: TVP 3 regionalna IP: *.chello.pl 11.08.06, 01:20 owszem, lajf byc moze, ale w telewizji "toto" wypada znacznie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś