Gość: ~~o IP: *.airlan.pl 17.02.03, 12:51 A teraz kolej na A. Jaszczyk z Kinoplexu. Muszą się znaleźć winni za aferę kinoplexową. Jaszczyk miej honor i podaj się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: Dymisja wojewody IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 13:33 ze spec podziękowaniami dla Staszka, Tadka, Mietka oraz Gienka z ekipą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Dymisja wojewody IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.02.03, 14:10 Przepraszam - jaki wpływ na cokolwiek związanego z inwestycją, finansami i zakończeniem inwestycji wkompleksie Kopernikusa czy Kinopleksie ma p. Jaszczyk, jak by nie było pracownik - osoba mało decyzyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: Dymisja wojewody IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 19:43 Gość portalu: Miki napisał(a): > Przepraszam - jaki wpływ na cokolwiek związanego z inwestycją, > finansami i zakończeniem inwestycji wkompleksie Kopernikusa czy > Kinopleksie ma p. Jaszczyk, jak by nie było pracownik - osoba > mało decyzyjna odpowiadam - za wpuszczanie widzów, brak nadzoru nad pracownikami, brak informacji ,że coś jest nie tak, dopuszczenie do takiego skandalu odpowiedzialny jest zawsze dyrektor czyli Jaszczyk a nie pracownik - osoba mało decyzyjna.Kilka dni przed otwarciem dzwoniłem do kina Kraków z pytaniem dlaczego nie ma normalnej przedsprzedaży biletów, żeby ludzie mogli spokojnie wejść na określone miejsca wg cywilizowanych zasad przyjętych na całym świecie- usłyszałem drwiącą odpowiedź pracownika pani Jaszczyk ,że sprawa jest wielką improwizacją. To tak kinopleks traktuje widzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dymisja wojewody IP: 80.51.254.* 20.02.03, 12:36 Od samego początku na to czekałem, oby jego dymisja była początkiem totalnego końca Pogana Odpowiedz Link Zgłoś