Gość: mięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:50 był ktos może? ja się wybieram na 3 tygodnie żeby zarobic troche na studia, ale się boję :-( nasłuchałam sie o tych obozach pracy i boję się, ze moze mnie to samo spotkać :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajbolit Re: praca w Holandii z Otto 20.08.06, 23:07 Przeczytaj: otto= obóz pracy dla Polaków w Holandii? Na studia zarobisz i przezyc przezyjesz, ale nie daj sie traktować jak szmate!!! Gdzie my zyjemy, czy Polacy to ludzie gorszej kategorii?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięta Re: praca w Holandii z Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:35 jak na razie, to nie widzę miejsca w którym mogłabym zarobic w polsce... chce odciazyc troche mame,chce byc troche bardziej samodzielna i miec troche wlasne gotowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egel Re: praca w Holandii z Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:39 Jak kaza ci zakladac konto w citibank'u to zapytaj sie czemu akurat tam, bo citibank nie ma swoich bankomatow w holandii i za kazdym razem gdy pobieraszz pieniadze z bankomatu placisz ok. 2,50 i wiecej prowizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egel Re: praca w Holandii z Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:41 2,50 euro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięta Re: praca w Holandii z Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:30 ja mam konto w zachodnim i myslalam raczej o tym, zeby zabrac ze soba gotowke zeby nie latac za bankomatami Odpowiedz Link Zgłoś