Dodaj do ulubionych

Praca dla męża posłanki PiS

• formozus1 PiS,układ przestępczy jak SLD,ale bardziej ambitny 29.08.06, 13:28
      Już się nawet z tym nie kryją.
      Bóg Honor i ojczyzna ale tylko nasza.

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
      • Gość: raf Re: PiS,układ przestępczy jak SLD,ale bardziej am IP: *.pronet.lublin.pl 29.08.06, 13:40
        szczekajcie pieski szczekajcie. I tak macie za małe mordki :P
      • Gość: miles4 Re:" Ale jaka policja ??" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:54
        Moim skromnym zdaniem powinniście dać temu człowiekowi pracować jak chce.To że
        jest takie bezrobocie w polsce to wcale nie jest wina tego że nie ma
        pracy.Tylko lenistwa polaków co czekają aż sama do nich przydzie.Zastanawiam
        sie po tych wypowiedziach czy lepiej jest być złym czy dobrym bo jak ktoś do
        czegos dojdzie (nie mówie akurat o tym przypadku-ogólnie)to tak samo mu dupe
        obsmarują.Jak wszystko idzie dobrze to jest fajnie a jak ktoś popełni błąd to
        już jest BLE.Nie znam tych państawa nawet nie wiem gdzie jest ta
        miejscowość ,żeby zaraz ktoś nie powiedział że jakaś rodzina...Zresztą kto z
        nas nie załatwia sobie czegoś po znajomości ??!! WSZYSCY bez wyjątków. A to że
        jest taka sytuacja w państwie to to że każdy próbuje mieć więcej dla siebie
        żeby mu sie lepiej żyło..Taka nasza mentalność..Wiem że każdy jakby mógł to by
        wcisnął tam swojego znajomego,i wtedy to by było wszystko w porządku.A w tym
        przypadku myślę że jest to burza w szklance wody.. Pozdrawiam...
    • Gość: tyche Re: Z pijanego gangu : IP: *.cec.eu.int 29.08.06, 13:39
      stary, daj juz spokuj z tymi policjantami...
      • Gość: tyche Re: Z pijanego gangu : IP: *.cec.eu.int 29.08.06, 13:41
        t.j. "spokój" - ale wstyd...
        • Gość: miles4 Re: Z pijanego gangu : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:45
          A Ty co ?? Wyszukiwarka błedów ?? Nawet najlepszym sie zdarza hehe.. Tylko
          tyle masz do powiedzenia ?!

• Gość: FreakyMisfit Re: Z pijanego gangu : IP: *.dialog.net.pl 29.08.06, 18:22
        Ja mu pomagam przestać - klikam w czerwony kosz (po uzbieraniu odpowiedniej liczby automat to kasuje)
    • szasza7 Jesteś bezrobotny nie dlatego żeś głupi,ale żeś 29.08.06, 14:01
      nie w PiS.Jak wszyscy bezrobotni zapszą się do PiS-bezrobocie zniknie.Paniał
      aluzje?
      • offon Krytyka tej bandy na Forum mija się z celem 29.08.06, 14:15
        Jedyna odpowiedź, jaką te oszukańcze dranie z PiS są w stanie pojąć, to
        odpowiedź przy urnie wyborczej. Zamaist lamentować, idźcie na wybory i wykopcie
        hołotę od koryt.
        Bo chyba nikt nie jest zaskoczony przebiegiem odnowy moralnej wg. PiS ?
        • Gość: atomem sceirwoo w polsce nie ma normalnych ludzi IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.08.06, 19:15
          na kogo glosowac kiedy listy tworzy partia? na wybory jednomandatowe nie chca
          sie zgodzic bo wiedza ze bydlo zostaloby odciete od razu, proponuje na poczatek
          powiesic kaczynskiego an galezi, dla przykladu, niech scierwo trzepocze tymi
          kurzymi nuzkami, kaczynski to bydlak rzadny wladzy, on mysli o "kraju, ludziach"
          ? jestescie dla nich ciemna masa, i za to wlasnie powinien wisiec, a drugiego
          kaczynskiego tak jak hitlerowcy "bawili sie z niemowlakami" za nogi i glowa o
          sciane, te kurduple zeruja kosztem milionow jak scierwo prlu, pod mur bydlo i
          seria z kalacha, ludzie rozpie..c ten ich "sejm" ta obore kiwczacych swin,
          rozpie..c, wysadzic w powietrze, zaorac, postawic publiczny sracz
      • Gość: To nie nepotyzm Re: Jesteś bezrobotny nie dlatego żeś głupi,ale ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:25
        Wcale nie jest taki bezrobotny ,własne sklepy powynajmował ,musi pilnować żonę
        w kaplicy sejmowej .Sprawdził sie przedtem jako fachowiec od
        budownictwa ,pracował nawet tam przez kilka dni, OCZYWIŚCIE UTWORZONO W TBS
        Namysłow SPECJALNE STANOWISKO DLA fachowca po Tech. Rolniczym .
    • zhk A co tu j komentować. 29.08.06, 14:10
      .
    • Gość: atomem sceirwoo co ma promocja z rolnictwem? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.08.06, 14:20
      przeciez buc niby zajmuje sie promocja i pismami o dotacje, i co to ma ku..
      wspolnego z jego pie..nym rolniczym wyksztalceniem? co to znaczy promocja ?
      buc w gumofilcach z plansza na karku? to prl. nadanie z parti, tylko z partia,
      tak jak partia, itd itp. kaczynskiego powiesic na przydroznym drzewie, to
      scierwo gorsze od kacykow pzpr!!!!!!!!!
    • lewyczlowiekprawicy Re: Praca dla męża posłanki PiS 29.08.06, 14:36
      PiS to wychodzi drugie sld, tylko jeszcze bardziej kumoterskie. Będzie gozrej
      niż za AWS. Czarno widzę.
    • wgruncierzeczywiscie Prezes PiS i prawdomówność 29.08.06, 14:49
      "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo."
      J.K. 10.2005

"Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński.
      "Życie Warszawy", 10 lipca 2006

"Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki."
      Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka

W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on:
      "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów".

W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził:
      "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię".

Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3:
      "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju."

Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl
      "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD."

Marzec 2005 rok / antena RMF FM
      RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ?
      Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS".

RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe?
      Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne."

Sejm IV RP, expose premiera Kaczyńskiego:
      "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne"

"budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań."
    • Gość: Adam Re: koniec z układami, rzady fachowcow - PIS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:49
      No mamy koniec ukladow :)a poczatek nowych Pisowskich
    • premier_hiacynt_wielki Coz za poswiecenie pana Zielonki...nawet moze 29.08.06, 14:53
      zrezygnowac z pracy... ku***
    • Gość: polak Praca dla męża posłanki PiS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.06, 15:23
      a miało być tak UCZCIWIE !!!!!!!!!
      czym różni się PiS od PZPR, podobne meteody, protekcje .... tylko wiecej
      nienawiści
      kto na nich głosował?
      • 1zorro Maja ns za glupkow? 29.08.06, 15:49
        czy za przedszkolakow?
      • Gość: Seweryn Jaja w Namysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:14
        A pamiętacie jakie były jaja w Namysłowie jak pan Andrzej Zielona w pierwszy
        dzień swojej pracy w Administracji Domów Mieszkalnych (oczywiście jak żona była
        już posłem) kazał sobie wieszać płaszcz mimo, że wieszak był pod łapą???
        Zapamniał jak to robił w swoim sklepie z kasetami na ul. Reymonta?
    • Gość: Mr Gumby "odstraszały ich niskie zarobki" IP: 193.108.34.* 29.08.06, 16:18
      A ten pazerny PiSiak się połakomił.
      Gdyby dostał etat zamiatacza ulic, GW pewnie też węszyłaby kumoterstwo.
      • Gość: wit Re: Precz z wyzwaniami IP: *.columbuslibrary.org 29.08.06, 16:30
        Czas skonczyc z uzywaniem wyswechtanych i nic nie znaczacych slow- wyzwanie.A
        moze czas wezwac tych lobuzow, pseudo Pis do prokuratury i niech tlumacza sie z
        tych kumoterstw przy obsadzaniu stanowisk.Niszczyc te zaraze wyzwan !!!. To
        najprawdopodobnie jest robota zajaidanych zydziokow z hameryki.
    • Gość: Leszek Praca dla męża posłanki PiS IP: 213.25.206.* 29.08.06, 16:25
      Jeśli 9 miesięcy szukał to mówią prawdę. Ja szukałem 4 i też znalazłem tylko
      dzięki znajomym. Wku..ajace jest to szukanie pracy.
    • Gość: Leszek Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: 213.25.206.* 29.08.06, 16:28
      Ty ku.. pojebie sam zrezygnuj ! wiesz jak jest ciężko o pracę. Gość szukał az
      9 miesięcy mimo żony która jest posłem. Ja szukałem ostatnio przez 4 miesiące i
      wspólczuje szczerze wszystkim co nie mają pracy i szukają jej.
      • Gość: 546 Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.crowley.pl 29.08.06, 17:10
        ha, ale jego tam wogole nie widac.
      • Gość: militaro Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:52
        Szukał lepiej płatnej bo w Namysłowie nie uchodziło Mu lepiej płacic -
        niefachowcowi
      • Gość: PiesekLeszek szukał 9 miesiecy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 00:55
        ROFL, gdzie takich sadza...
      • Gość: GOśĆ Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:06
        Panie Zielonka tak naprawde mam pan tą prace dzieki żonie,,,
        W OODR poszukuja ludzi młodych z kalifikacjakmi i znajomością jezyka obcego...
        Wydaje mi sie że pan powinien ustopic młodym i zdolnym ludzią...
        Jakby nie żona niemiła by pan tej pracy ...
        Tylko układy .......
    • Gość: Leszek Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: 213.25.206.* 29.08.06, 16:30
      Moja uwaga była skierowana do gościa portalu podpisującego się nepotyzm.
    • rudy_rudolf co za bezczelność 29.08.06, 17:07
      no tak, to wprawdzie bezczelność-ale to dla nas nic nowego,prawda?jesteśmy już
      przyzwyczajeni do przekretów na wyższych i najwyższych szczeblach

zrelaksuj się na
      www.asiaq.pl
    • Gość: aaa. Praca dla męża posłanki PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:11
      to nie pierwsza posada stworzona dla pana Zielonki. zainteresowanych odsyłam do
      urzędu miejskiego w Namysłowie!
    • Gość: Tenare Drobne wsiowe cwaniactwo... IP: *.icpnet.pl 29.08.06, 17:42
      ale za kasę państwową.
    • Gość: militaro Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:50
      Z tym PIS - SLD to odkrywcze, proste i prawdziwe ?
      • Gość: ewa ale afera!!! IP: *.aster.pl 29.08.06, 18:39
        maz jakies polsnaki dostal POSADE w Łosiowie, po tym jak kilka lat byl na
        bezrobociu. Czy opisywanie tego wydazenia w Gazecie jako 'AFEY' to nie
        przesada? Czy Pis jest juz tak uczciwy ze nie prawdziwych afer do opisywania?
    • michalparadowski Praca dla męża posłanki PiS 29.08.06, 18:38
      Czyli mamy kolejny cud nad Wisłą! Postarajcie się być trochę oryginalni panowie
      rządziciele.
      Autor:
      Agent Genetyczny
    • Gość: Janusz31@onet.eu Praca dla męża posłanki PiS IP: 193.24.197.* 29.08.06, 18:45
      Choc pIs to nie moja prtia,nie widze nic zdroznego w tym ze maz poslanki tam
      dostal prace.Nie doczytalem sie,czy stanowisko to zostalo stworzone pod ta
      osobe.Bo jezeli takie stanowiso istnialo,a pozostal wakat po odejsciu pracownika
      na emeryture,trudno doszukiwac sie nieprawidlowosci.Co za roznica czy to maz
      pslanki,czy ktos z posredniaka,pracowac trzeba.Jezeli stanowisko zostalo stworzone
      wylacznie dla tego pana i poslanki,wtedy jest to naganne.
      • Gość: misia Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:14
        tak stworzono, bo jak wcześniej wyczytałem w tym miejscu, wczesniej ten temat w
        "tym zakładzie" ktos robił dodatkowo w swoim etacie a teraz jak zrozumialem
        stworzono specjalny etat i bezrobotny przez pare miesiecy mąż/jak ktoś na forum
        pisze? ma etat. Stworzono by dla kogoś z posredniaka?
    • adamowski1 Praca dla męża posłanki PiS 29.08.06, 19:12
      Samo życie,kolesiostwo kwitnie bez względu na aktyalnie rządzące opcje polityczne,za te wszystkie dodatkowe etatydla kolesi i szwagrów płaci całe społeczeństwo niestety niezbyt bogate.
    • pixelpainter Pan PiSuar ! odwiedz www.gs-arts.net 29.08.06, 19:20
      Pan PiSuar ! odwiedz www.gs-arts.net
    • mark.parker Re: Praca dla męża posłanki PiS 29.08.06, 19:28
      Gość portalu: nepotyzm napisał(a):

> "Andrzej Zielonka zaś deklaruje, że jeśli takie krytyczne głosy nie ucichną,
      > to jest skłonny nawet zrezygnować z pracy."
      >
      > no to zrezygnuj i skoncz ta farse.
      > pis jak czytac do gory nogami to jednak wychodzi sld :P

A co na to Zawisza ciemny, "prawie" sprawiedliwy - i kartoflane kurduple?
    • Gość: cin Praca dla męża posłanki PiS IP: *.centertel.pl 29.08.06, 19:53
      Komitet Ogólnopolskicz Dni Pszczelarza ha ha cóż za przypadek
    • Gość: olo Re: Praca dla męża posłanki PiS IP: *.c241.petrotel.pl 29.08.06, 20:00
      prawdę mówiąc jestem apolityczny i nie specjalnie obchodzi mnie kto obecnie
      kradnie przy żłobie. ale wiecie co, takiego TKM to jeszcze nie widziałem.
      wyrzucają ludzi bez względu na to kim są, byle tylko wepchnąć swoich oszołomów
      i spłacić zobowiązania za wsparcie podczas wyborów. i kto za to płaci? pan
      płaci, pani płaci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka