Dodaj do ulubionych

Pedofilska kolekcja w garażu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 07:53
Czyżby pedofile byli aż takimi kretynami? Andrzej S. też się praktycznie sam
wydał policji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Pedofilska kolekcja w garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:32
      70 lat temu w większej części europy Żydzi byli "bee" i wymieniano
      wiele "logicznych" powodów żeby to uzasadnić.

Przez blisko pół wieku osoby przedsiębiorcze, chcące rozwijać własny biznes
      były uznawane we wschodniej europie za obleśnych krwiopijców czyhających żeby
      tylko wykorzystać klasę robotniczą i należało zabrać im ich własność i
      najlepiej zesłać na sybir.

Przez wieki w całej europie uważano homoseksualizm za okropną dewiację, a
      oddawanie się jej za ciężkie przestępstwo, nieraz karane śmiercią, jeśli nie
      więzieniem.

Dzisiaj okazuje się, że Żydzi są OK, że gromadzenie pieniędzy przez
      kapitalistów jest równie dobre, a gej Elton John jest już po ślubie ze swoim
      mężem i ściska się nawet z Lechem ! Ciekawe kiedy zaadoptuje sobie malucha?

Znaleźliśmy sobie za to innych "chłopców do bicia" - pedofilów. Dzisiaj na
      początku XXI wieku, to oni ucieleśniają zło, są zakała społeczeństwa i straszy
      się nimi dzieci...

Nie szkodzi, że przez wieki dziewczynki wychodziły za mąż w wieku 11-14 lat,
      gdy tylko pojawiła się pierwsza miesiączka - naturalny znak, że ich organizm
      jest już gotowy do zajścia w ciążę.

Może więc przed organizowaniem kolejnego pogromu "w słusznej sprawie",
      zastanówmy się i rozróżnijmy zło czynione przez pojedynczych dewiantów
      (wszelkiej maści - są tacy wśród gejów, heteryków, pedofilów, a także bywają
      mordercy żydzi i kapitaliści i w każdej innej rasie i nacji) od potępiania
      całej grupy ludzi, którzy w przeważającej większości nikomu niczego złego nie
      wyrządzili.

Osobiście interesują mnie jedynie dorosłe kobiety, ale szybciej zrozumiem
      faceta zainteresowanego 14 latką niż Eltona Johna i jego męża...

Oraz prania im mózgów przez organizację typu "Oazy" czy "Dziecięce Kółka
      Różańcowe" - to zbrodnia, że w XXI wieku pozwala się na działalność takich
      organizacji promujących ciemnotę!
      • Gość: Ines Do Andrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:26
        Andrzej,

Zastanów się nad tym, co piszesz, bo czytając to mam wrażenie, że sam jesteś
        pedofilem!!! Jak możesz stawać w obronie tych zwierząt - stworzeń kaleczących i
        tak strasznie krzywdzących dzieci. Osobiście uważam, iż powinni ich wszystkich
        kastrować i publicznie poniżać! I nie obchodzą mnie gadki w stylu "to
        choroba", "to było silniejsze od niego". Sama jestem matką 3-letniego chłopca i
        na samą myśl, że ktoś mógłby wyrządzić mu taką krzywdę byłabym w stanie zabić.
        Bez skrupułów i litości. I mam tylko nadzieję, że wspominany tutaj Krzysztof J.
        nie był nigdy moim znajomych, bo Opole jest tak małe, że większość ludzi się
        tutaj zna.
        • Gość: Normalny Re: Do Andrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:42
          Kiedyś przez dwa tygodnie chodziłem z dziewczyną, która udawała 19. letnią
          studentkę a była 15,5 letnią uczennicą. Gdyby się nie przyznała to po wyglądzie
          trudno było to rozpoznać. I do tego mądrze gadała jak na swój wiek. Po prostu
          bała się, że z gó..arą nie będę się zadawał (miałem wtedy 23 lata). Stąd ten
          cyrk.
          • Gość: Ines. Re: Do Andrzeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:52
            To jest zupełnie inna sytuacja i trudno to podciągnąć pod pedofilię. Także nie
            mylmy pojęć.
        • Gość: Jacek Re: Do Andrzeja IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.06, 15:47
          -oj, Anrzej...! -chyba wlasnie znalazles sie na BARDZO "cienkim lodzie"... !
          -jedno jest dla mnie PEWNE-dorwalbym takiego "kochajacego dzieci" przy moim
          dziecku i PIERWSZA moja reakcja moglaby okazac sie BARDZO "NIECYWILIZOWANA"... !
          -Z E R O M O J E J T O E R A N C J I I B A S T A ... !!!
        • Gość: Filozofcio Re: Do Andrzeja IP: *.chello.pl 08.09.06, 21:11
          Andrzej odróżnia tylko tych którzy "mają broń" od tych którzy "strzelają". To
          media nauczyły nas traktować wszystkich w/w tak samo. A jednak jest w tym
          różnica. Człowiek miewa ochotę na różne rzeczy. To prawo moralne i karne
          wstrzymują nas przed niektórymi rodzajami takich działań, które oceniamy jako
          szkodliwe społecznie. Spróbuj się trochę zastanowić nad tym. Czy nie miałeś
          nigdy pokus aby zrobić coś co jest zakazane?
        • Gość: Delfina Re: Do Andrzeja IP: *.zaodrze.punkt.pl 08.09.06, 21:46
          Z tego co pamiętam to jako 11-latka czytałam "Anię z Zielonego Wzgórza" i żyłam
          w swoim własnym świecie - dziecięcym świecie. Nie myślałam o całowaniu się a co
          dopiero o seksie. A gdy się już tym zainteresowałam parę lat później to moje
          zainteresowania kierowały się w stronę rówieśników a nie obleśnych facetów w
          średnim wieku! Nie rozumiem jak można usprawiedliwiać pedofilię - nie można
          porównywać tego do homoseksualizmu, gdyż tam jest dobrowolność i chęć obojga
          stron a tu wyraźny wyzysk jednej
      • Gość: Cavour Re: Pedofilska kolekcja w garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:02
        Przypadek do leczenia. Naprawdę nie rozumiem, jak można wymieszać groch z
        kapustą.Nie dziwię się, że tym krajem rządzi LPR i PiS. Jak ktoś potrafi dowalić
        taką teorię do faceta, który i tak jest ugotowany. JEST PEDOFILEM i JUŻ. A Żydów
        nie mieszajmy do każdego tematu.
    • Gość: matka Pedofilska kolekcja w garażu IP: *.atol.com.pl 08.09.06, 12:02
      Mam nadzieję że ten chory człowiek zostanie natychmiast bezpowrotnie odsunięty
      od pracy z dziećmi w naszej Poradni.
      • Gość: Hanna Kanik Oświadczenie Dyrektora Poradni Psych. - Pedagog.. IP: *.atol.com.pl 08.09.06, 13:21
        Jako Dyrektor Miejskiej Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej w Opolu
        oświadczam, że psycholog wymieniony w tym artykule nie jest i nigdy nie był
        pracownikiem naszej Poradni. Informacja ta jest w 100% pewna ponieważ znane już
        są mi dane tej osoby. Nie jest i nie był on nigdy pracownikiem naszej placówki.

Hanna Kanik - Dyrektor Miejskiej Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej w Opolu.
        • Gość: ob. Re: Oświadczenie Dyrektora Poradni Psych. - Pedag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:11
          no i co Szanowna Wyborna Gazeto? Nie był pracownikiem poradni. A u was jak wół,
          że był...
        • Gość: Jacek Re: do Pani H.Kanik i wszystkich innych... ! IP: *.pools.arcor-ip.net 09.09.06, 09:28
          Szanowna Pani Kanik !
          -GDYBY NAWET byl "on" pracownikiem Panstwa firmy, to i tak po prostu NICZEGO
          NIE ZMIENIALO !
          -A GDYBY NAWET I BYL WASZYM PRACOWNIKIEM, TO I TAK NIE PONOSILIBYSCIE PRZECIEZ
          ODPOWIEDZIALNOSCI ZA UKRYTE "APETYTY" SWOJEGO PRACOWNIKA !
          -watpie bowiem ze JAKAKOLWIEK NORMALNA FIRMA, wiedzac ze przyszly pracownik ma
          takie "zapotrzebowania seksualne", przyjela by go do NORMALNEJ I LEGALNEJ
          pracy... !
    • Gość: ah Re: Pedofilska kolekcja w garażu IP: 217.197.79.* 08.09.06, 19:40
      to pewnie kolega red. Szatana, moze dostana wspolna cele
    • Gość: jacek Do Redakcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.197.79.* 08.09.06, 23:05
      Szanowna redakcjo.Robicie dobre rzeczy ujawniając takie przypadki.Ale jeśli
      prawda jest oświadczenie Pani Dyrektor Poradni to po pierwsze dajcie
      sprostowanie i przeproście a po drugie unikajcie takich wpadek bo narażacie
      swój autorytet i dobre imię znanej przecież w Opolu instytucji.Ja znam kilku
      psychologów z tej Poradni-zacni ludzie i czytając iż ten zboczek jest tam
      zatrudniony po prostu zaniemówiłem.
      Jeszcze kilka takich wpadek i w nic co piszecie już nie uwierze.
    • Gość: Sąd Re: Pedofilska kolekcja w garażu IP: *.atol.com.pl 08.09.06, 23:54
      On już bedzie miał karę! I nie tylko na ziemi!I niech sie tylko nie tłumaczy
      tym że jest niepełnosprawnym od dzieciństwa i tak go mógł Bóg stworzyć>Dlaczego?
      Próba Boga? Jak dla mnie to powinna być kara śmierci.Szkoda mi tylko jego
      rodziców w porządku ludzie uczciwi i wierzący chcieli dobrze .Ale dla niego nie
      ma litości.Kto co to za potwór wykorzystuje dzieci z patologicznych rodzin dla
      swojej uciechy.Ludzie kochani? Skąd to się bierze? Myśle sobie ,że powinna
      znowu przyjśc powódź i powstać Arka Noego ale tylko dla tych dobrych i zabrać
      ich.W głowie mi się nie mieści! Czy w tym chorym kraju i świecie są jakieś
      dobre dusze? Jak nie ma to niech ten świat pochłonie -koniec.Proszę cię Boże
      uczyń to bo nie chcę na takim świecie żyć!!!!!!!!!!!!!Ludzie ratujmy ten kraj i
      świat bądźmy dobrzy proszę was o to.Zmieńmy władzę na uczciwą ale najpierw
      zmieńmy siebie i dązmy do dobra nie tego doczesnego ale tego duchowego.Jakoś
      nasi przodkowie potrafili bronić tego kraju ,który dzisiaj umiera walczyli
      krzyżakami ,szwedami,tatarami ,rosjanami i niemcami oddawali swoją krew i życie
      za nas!!! nie dajmy tego zmarnować proszę! Wypleńmy te chwasty i uczynmy ten
      kraj zdrowym i silnym a i świat się zmieni!!!
    • zabka023 Re: Pedofilska kolekcja w garażu 13.09.06, 21:28
      szok!!!powinni od razu go zamknąć dla bezpieczeństwa dzieci.skoro interesuje się tego typu filmami to może zechcieć zrealizować scenariusz jakiegoś ohydnego filmu.nie wiadomo co mu siedzi w chorej głowie.odizolować na zawsze!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka