Gość: Janosik IP: *.brnt.adsl.virgin.net 19.09.06, 22:02 Jest wrecz przeciwnie. W Londynie czesto wyznawana jest zasada: "Niech papier do mnie przemowi". Hej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.zwm.punkt.pl 20.09.06, 08:02 Gratuluje zdolnej i pięknej córki !!! Miło czytać o tym, że ktoś znajomy odniósł sukces w świecie.Życzymy szczęścia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: 212.219.94.* 20.09.06, 13:00 Badzmy realistami. To moze krok do czegos wiekszego, ale moze skonczyc sie 15-sto minutowym wystepem na jakims koncercie i juz. No i jeszcze pozostaje kwestia wizy do USA. Podpisujac kontrakt w Londynie, nikt sie nie zastanawial, czy Polka potrzebuje takie cos. Obywatele Wlk. Brytanii, rozumie sie, nie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetryk Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:10 Sukces jak diabli , hehehe .Ot jak niewiele nam potrzeba by taki "news" pojawił się we wszystkich mediach - jakie województwo takie radości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dytylius Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:13 Mimo wszystko to sukces i nauka !konsekwencja i wiara w siebie daje efekty w Polsce zaraz by pytali jaką szkołę baletową ukonczyła! Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez 20.09.06, 13:32 podobno w kastingi startował też kumpel dżenifer, niejaki Marek B. ale wywalił się przy próbie salta w tył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:30 ludzie!!!!! bez przesady, może jeszcze postawimy jeju pomnik na placu wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witas Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:27 Oczywiście , że pomnika nie trzeba jej stawiać , ale nie można przecież przemilczeć faktu , że dziewczyna osiągnęła niewątpliwy sukces. Co jeszcze ważne,że bez pomocy tatusia czy innych dobrych wujków (patrz rekrutacja na prawo na uniwersytet gdański ). Brawo Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO MAMA Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.zwm.punkt.pl 20.09.06, 17:30 POMNIK DLA NIEJ I TYTUł ZASłUżONEGO DLA OPOLSZCZYZNY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gulowcow Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.eranet.pl 20.09.06, 17:47 Nawet jakby zasluzyla na pomnik, to i tak by jej tu go nie wystawiono. U nas pomniki stawia sie "damom pasiecznym" - zeby odprawiac przy nich zalosne wspominki o powodzi, zeby odprawiac apele poleglych - sloikow z kompotem w piwnicy. To miasto w ktorym kleska uchodzi za sukces. Brawo Agata!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Bez pomocy tatusia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:50 a wiecei ile go kosztowała cała jej nauka w podstawówce , dostanie sie do LO I (z polskeigo i matematyki dostała ndst!@) i zdanie matury?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,Ewqa Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.centrum.punkt.pl 20.09.06, 19:19 Moje gratulacje Agatko.Znam Cię od urodzenia i wiem jak ciężko sobie na ten sukces zapracowałaś. Całe życie swoje młode poświęciłaś dla tańca najpierw towarzyskiego potem nauczaniu innych.Tak trzymaj życzę ci wspaniałych sukcesów..........a mój kolega tatuś Agatki niech będzie dumny że ma taką córeczkę tak Januszku możesz być dumny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) modliął sie córka starego komunisty Jasia Stepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalia R. gratulacje! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.09.06, 06:26 Cieszy mnie radosc Agaty i sukces poprzedzony pracą i rozwijaniem własnych talentow. Praca w show business to praca dorywcza a dodanie na resume pracy w back-up dla takiej czy innej gwiazdki dobrze wygląda i JESLI odwiedzajac Opole NIE POTKNIE SIE NA OPOLSKICH CHODNIKACH!!! to jej kostki i plauszki moga nadal chwale temu miastu przynosic! Tak tryzmac Aga! Wyrwalas sie z Opola i nie "oddajesz sie Niemcowi", tylko tak jak ja, Rodowita Opolanka Pracujaca Poza Granicami Opola, pozytkujesz swoje talenty pracą dla ludzi gdzie indziej, hej! Odpowiedz Link Zgłoś