Dodaj do ulubionych

Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez

IP: *.brnt.adsl.virgin.net 19.09.06, 22:02
Jest wrecz przeciwnie. W Londynie czesto wyznawana jest zasada: "Niech papier
do mnie przemowi". Hej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.zwm.punkt.pl 20.09.06, 08:02
      Gratuluje zdolnej i pięknej córki !!! Miło czytać o tym, że ktoś znajomy
      odniósł sukces w świecie.Życzymy szczęścia !
      • Gość: Janosik Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: 212.219.94.* 20.09.06, 13:00
        Badzmy realistami. To moze krok do czegos wiekszego, ale moze skonczyc sie
        15-sto minutowym wystepem na jakims koncercie i juz. No i jeszcze pozostaje
        kwestia wizy do USA. Podpisujac kontrakt w Londynie, nikt sie nie zastanawial,
        czy Polka potrzebuje takie cos. Obywatele Wlk. Brytanii, rozumie sie, nie. Hej!
    • Gość: tetryk Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:10
      Sukces jak diabli , hehehe .Ot jak niewiele nam potrzeba by taki "news" pojawił
      się we wszystkich mediach - jakie województwo takie radości
      • Gość: Dytylius Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:13
        Mimo wszystko to sukces i nauka !konsekwencja i wiara w siebie daje efekty w
        Polsce zaraz by pytali jaką szkołę baletową ukonczyła!
        • sharleena Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez 20.09.06, 13:32
          podobno w kastingi startował też kumpel dżenifer, niejaki Marek B. ale wywalił
          się przy próbie salta w tył.
    • Gość: monika Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:30
      ludzie!!!!! bez przesady, może jeszcze postawimy jeju pomnik na placu wolności
      • Gość: witas Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:27
        Oczywiście , że pomnika nie trzeba jej stawiać , ale nie można przecież
        przemilczeć faktu , że dziewczyna osiągnęła niewątpliwy sukces. Co jeszcze
        ważne,że bez pomocy tatusia czy innych dobrych wujków (patrz rekrutacja na
        prawo na uniwersytet gdański ). Brawo Agata.
        • Gość: YO MAMA Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.zwm.punkt.pl 20.09.06, 17:30
          POMNIK DLA NIEJ I TYTUł ZASłUżONEGO DLA OPOLSZCZYZNY!
          • Gość: Do gulowcow Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.eranet.pl 20.09.06, 17:47
            Nawet jakby zasluzyla na pomnik, to i tak by jej tu go nie wystawiono. U nas pomniki stawia sie
            "damom pasiecznym" - zeby odprawiac przy nich zalosne wspominki o powodzi, zeby odprawiac apele
            poleglych - sloikow z kompotem w piwnicy. To miasto w ktorym kleska uchodzi za sukces.
            Brawo Agata!!!!!
        • Gość: :) Bez pomocy tatusia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:50
          a wiecei ile go kosztowała cała jej nauka w podstawówce , dostanie sie do LO I
          (z polskeigo i matematyki dostała ndst!@) i zdanie matury?>
    • Gość: ,Ewqa Re: Opolanka zatańczy z Jennifer Lopez IP: *.centrum.punkt.pl 20.09.06, 19:19
      Moje gratulacje Agatko.Znam Cię od urodzenia i wiem jak ciężko sobie na ten
      sukces zapracowałaś. Całe życie swoje młode poświęciłaś dla tańca najpierw
      towarzyskiego potem nauczaniu innych.Tak trzymaj życzę ci wspaniałych
      sukcesów..........a mój kolega tatuś Agatki niech będzie dumny że ma taką
      córeczkę tak Januszku możesz być dumny!!!!!!!!
    • Gość: :) modliął sie córka starego komunisty Jasia Stepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:47
      • Gość: Rozalia R. gratulacje! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.09.06, 06:26
        Cieszy mnie radosc Agaty i sukces poprzedzony pracą i rozwijaniem własnych
        talentow. Praca w show business to praca dorywcza a dodanie na resume pracy w
        back-up dla takiej czy innej gwiazdki dobrze wygląda i JESLI odwiedzajac Opole
        NIE POTKNIE SIE NA OPOLSKICH CHODNIKACH!!! to jej kostki i plauszki moga nadal
        chwale temu miastu przynosic!
        Tak tryzmac Aga! Wyrwalas sie z Opola i nie "oddajesz sie Niemcowi", tylko tak
        jak ja, Rodowita Opolanka Pracujaca Poza Granicami Opola, pozytkujesz swoje
        talenty pracą dla ludzi gdzie indziej, hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka