Gość: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:04 Piotrek będziesz zawsze w pamieci[*]szkoda dobrego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: PIOTR GRYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:10 Zginął w wypadku motocyklowym w Stanach.Zostawił 9-cio miesięcznego synka i żone...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: PIOTR GRYZ IP: *.dyn.optonline.net 02.10.06, 23:25 Niech spoczywa w spokoju moj NAJUKOCHANSZY braciszek,dlaczego on??? RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek C. Do Bogusi. IP: 217.197.79.* 04.10.06, 20:47 Wyrazy współczucia Tobie i rodzinie. Przykro mi bardzo. Dzisiaj właśnie się dowiedziałem. Powiedział mi kolega, który dowiedział się od ojca Słonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*)(*)(*)(*)(*)(*) Kochanemu Braciszkowi IP: *.dyn.optonline.net 05.10.06, 08:25 Dziekuje Jarek, wciaz nie moge sie pogodzic i łudze sie ze to wszystko to tylko koszmarny sen, a mial cale zycie przed soba...nawet nie wiedzialam jak bardzo bedzie mi go brakowac, pustka nie do wypelnienia.........Zawsze pozostanie w moim sercu RIP Piotrek (*)(*)(*)najwspanialszy brat na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.sąsiedzi Re: PIOTR GRYZ IP: *.uni.opole.pl 03.10.06, 11:19 Całej rodzinie składamy wyrazy głębokiego współczucia.Dotknęła Was największa tragedia. Jesteśmy z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzmaks Re: PIOTR GRYZ 24.06.25, 15:49 minęło już ok.17 lat 2 lata temu widziałem film z kamer teraz widzę to mimo tego że miałem 9 miesięcy brak okazji chociaż poznania go mnie boli, dużo o nim słyszę a nie moge poczuć [*] Odpowiedz Link Zgłoś