Dodaj do ulubionych

Szkółki językowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:27
Proszę o pomoc w wyborze dobrej szkółki językowej. Chce zapisać się na kurs
j. angielskiego oraz niemieckiego... chodzi o dobrą szkółkę, aby języki były
na dobrym poziomie. Ponieważ nie jestem z Opola... nie orientuję się za
bardzo. Pragnę dodatkowo pogłębić znajomość języków mimo ofert zawartych w
systemie studiów na UO. Dlatego proszę Was moi mili o wszelkie Wasze opinie
odnośnie kursów, np. nativ-speaker, cena, itp.
Za wszelkie informacje bardzi dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ambitna Re: Szkółki językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:55
      Czy nikt nie udzieli mi żadnej informacji???
      • Gość: nie Re: Szkółki językowe IP: *.zwm.punkt.pl 02.10.06, 16:37
        nie
        • Gość: dodon Re: Szkółki językowe IP: *.centrum.punkt.pl 02.10.06, 21:36
          nie, bo nie!
          • Gość: ambitna Re: Szkółki językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:09
            Hilfe!!!
    • Gość: Tulo Re: Szkółki językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:56
      Ambitna: Nie przejmuj się ludzmi szukających muzgu. Ja jak narazie uczęszczam
      do Cosmo. Nie sądziłem że uczy się tam aż tyle osób, mam nadzieje że nie będzię
      to ilościowa nauka a jakościowa. Jak narazie dopiero zaczynam tam naukę, więc
      nie mogę Ci nic więcej powiedzieć. Jeżeli nadal nie uzyskałaś odpowiedzi to
      szukaj jej gdzie indziej. Na forum jest coraz mniej rzetelnych, konstruktywnych
      wypowiedzi. Pozdrawiam
    • Gość: MIeszaniec Re: Szkółki językowe IP: 217.173.202.* 03.10.06, 21:23
      Angielski najlepszy w IH
      • Gość: ambitna Re: Szkółki językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:34
        Dziękuję za wszelkie info :)
    • Gość: NoWy Re: Szkółki językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:24
      Najlepiej samemu zrobic rekonesans samemu, tzn. druknac sobie liste szkol
      jezykowych w Opolu (Empik, British School, Poliglotus, Speed(...)) i podzwonic
      i pytać: ile osob w grupie(!), ile kosztuje (droga nie zawsze znaczy lepsza), i
      sprawdzic marke - tez na necie mozna. Fajne sa szkoly sieciowe, bo oni zawsze
      maja swoje programy, certyfikaty, metodykow pracujacych na ich materialach i
      wspolpracuja z dobrymi brytyjskimi wydawnictwami. Wiec dobrze sie rozejrzec, a
      warto bo czasem mozna znalezc cos nie przeladowanego gdzie jest kilka osob w
      grupie i mysli sie przede wszystkim o uczniach a nie o kasce. POWODZENIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka