Dodaj do ulubionych

Złodziene na parkingach

IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:38
Muszę wyrazić swoją złość. Właśnie ukradki mi kołpaki warte 300zł. Zostałeś
okradziony na Dambonia? Napisz!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:39
      Dobrze ze tylko kolpaki, ciesz sie.
      • Gość: priv Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:41
        ostatnio zginal vw passat,to dopiero załamka.
        • Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:43
          No wlasnie, bez kolpakow mozna przeciez jechac.
    • Gość: Mieszkaniec Re: Złodziene na parkingach IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:49
      No tak jestem szczęściarzem. Bo przecież mogli mi auto ukraść (nie wiem czy
      jeszcze stoi) no i mieszkanie spalić. Jak człowiek pracuje całymi dniami i po
      wieczorach a tu taki złodziej juma mu rzeczy za kilka godzin pracy to tylko
      takiego....nie powiem co mu zrobic. Ale jak kogoś przyłapię to nie ręczę za siebie.
      • Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:51
        Musisz to zaakceptowac jako skutki uboczne.
        • Gość: Mieszkaniec Re: Złodziene na parkingach IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:56
          A jeszcze się chwaliłem swoim znajomym jakie Opole to spokojne i bezpieczne
          miasto. Mieszkam tu kilka lat, myślałem że ZWM to busz ale tam nic mi nie
          ukradli. Tydzień mieszkania na Dambonia no i masza. A co będzie dalej?
          • Gość: eMKa Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:21
            Czy to nie są sygnały dla "naszych strażników prawa"
            • Gość: priv Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:18
              tak dla pocieszenia to ukradli mi szybe!!!!mały trojkąt,ktory kosztuje
              95zl,tylko uszczelka prawie 200....
              • Gość: magnum Re: Złodziene na parkingach IP: *.chello.pl 02.10.06, 20:41
                tak luzno się zastanawiam nad swobodnym dostepem do broni palnej. gdybys z
                balkonu mogl bez ostrzezenia strzelac do zlodzieja, ktory ci kradnie np. te
                uszczelke i trojkat, pozostajac przy tym bezkarny ( bo dzialasz w obronie
                wlasnej) to ilosc takich kradziezy chyba by spadla?
                • Gość: magnum Re: Złodziene na parkingach IP: *.chello.pl 02.10.06, 21:26
                  wlasnie wyborcza podala
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3659411.html pt. bedzie mozna
                  bezkarnie zabic zlodzieja
      • Gość: Wasyl Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:50
        Wszędzie kradną. Nie tylko na Dambonia. A kołpaki miałeś pewnie oryginalne. Ja
        też miałem. Najbardziej zabawne jest to, że po 1,5 roku pewnie ci sami ( dwóch
        skur....synów) przyszli na podwórko oglądac mój samochód, pod kątem czy kupiłem
        nowe oryginalne. O nic z tego, skur...syński złodzieje.
    • alienxxx Re: Złodziene na parkingach 02.10.06, 21:36
      daj ogloszenie ze kupisz - odsprzedadza Ci za 150
      • Gość: Zwitter Re: Złodziene na parkingach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:54
        To kradną goście z zachodu.
        Bieda u nich i ciężko żyć więc jadą do polski kraść kołpaki.
        Mnie tłumaczono że jak coś ci zginie to najprawdopodobniej ukradł niemiec
        • Gość: deutsch Re: Złodziene na parkingach IP: 217.153.83.* 03.10.06, 06:49
          NRDowska biedota, tutaj znana jako dwupaszportowcy, volksdeutsche, przecież jak ma taki audi czy vw kupiony na kredyt na spółę z opą, to w takim Nakle, Naroku czy Kotorzu nie pokaże się bez kołpaków - oryginalnych!
    • Gość: MIeszaniec Re: Złodziene na parkingach IP: 217.173.202.* 03.10.06, 21:43
      MI też!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka