Gość: Mieszkaniec IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:38 Muszę wyrazić swoją złość. Właśnie ukradki mi kołpaki warte 300zł. Zostałeś okradziony na Dambonia? Napisz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:39 Dobrze ze tylko kolpaki, ciesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priv Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:41 ostatnio zginal vw passat,to dopiero załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:43 No wlasnie, bez kolpakow mozna przeciez jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Złodziene na parkingach IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:49 No tak jestem szczęściarzem. Bo przecież mogli mi auto ukraść (nie wiem czy jeszcze stoi) no i mieszkanie spalić. Jak człowiek pracuje całymi dniami i po wieczorach a tu taki złodziej juma mu rzeczy za kilka godzin pracy to tylko takiego....nie powiem co mu zrobic. Ale jak kogoś przyłapię to nie ręczę za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Złodziene na parkingach IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.06, 21:51 Musisz to zaakceptowac jako skutki uboczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Złodziene na parkingach IP: *.atol.com.pl 01.10.06, 21:56 A jeszcze się chwaliłem swoim znajomym jakie Opole to spokojne i bezpieczne miasto. Mieszkam tu kilka lat, myślałem że ZWM to busz ale tam nic mi nie ukradli. Tydzień mieszkania na Dambonia no i masza. A co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMKa Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:21 Czy to nie są sygnały dla "naszych strażników prawa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priv Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:18 tak dla pocieszenia to ukradli mi szybe!!!!mały trojkąt,ktory kosztuje 95zl,tylko uszczelka prawie 200.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnum Re: Złodziene na parkingach IP: *.chello.pl 02.10.06, 20:41 tak luzno się zastanawiam nad swobodnym dostepem do broni palnej. gdybys z balkonu mogl bez ostrzezenia strzelac do zlodzieja, ktory ci kradnie np. te uszczelke i trojkat, pozostajac przy tym bezkarny ( bo dzialasz w obronie wlasnej) to ilosc takich kradziezy chyba by spadla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnum Re: Złodziene na parkingach IP: *.chello.pl 02.10.06, 21:26 wlasnie wyborcza podala wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3659411.html pt. bedzie mozna bezkarnie zabic zlodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl Re: Złodziene na parkingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:50 Wszędzie kradną. Nie tylko na Dambonia. A kołpaki miałeś pewnie oryginalne. Ja też miałem. Najbardziej zabawne jest to, że po 1,5 roku pewnie ci sami ( dwóch skur....synów) przyszli na podwórko oglądac mój samochód, pod kątem czy kupiłem nowe oryginalne. O nic z tego, skur...syński złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Złodziene na parkingach 02.10.06, 21:36 daj ogloszenie ze kupisz - odsprzedadza Ci za 150 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwitter Re: Złodziene na parkingach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 22:54 To kradną goście z zachodu. Bieda u nich i ciężko żyć więc jadą do polski kraść kołpaki. Mnie tłumaczono że jak coś ci zginie to najprawdopodobniej ukradł niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deutsch Re: Złodziene na parkingach IP: 217.153.83.* 03.10.06, 06:49 NRDowska biedota, tutaj znana jako dwupaszportowcy, volksdeutsche, przecież jak ma taki audi czy vw kupiony na kredyt na spółę z opą, to w takim Nakle, Naroku czy Kotorzu nie pokaże się bez kołpaków - oryginalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Re: Złodziene na parkingach IP: 217.173.202.* 03.10.06, 21:43 MI też! Odpowiedz Link Zgłoś