Gość: wara IP: *.atol.com.pl 04.10.06, 07:53 CHŁOPAKI NIE BIERZCIE JEŃCÓW!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juhas Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.zwm.punkt.pl 04.10.06, 08:25 Czy oddawanie strzału ostrzegawczego nie jest w takiej sytuacji pewną przesadą ? Wiem, wiem... jak by tego strzału ostrzegawczego nie oddał, to by poszedł siedzieć. Szkoda chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesek "To sprawa honoru" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:14 czy gdyby potrącili cywila nie policjanta też by tak powiedział pan rzecznik? Mieliście ich już na widelcu a teraz danie zwiało z baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:43 Zastanów się co piszesz!!! POlicja powinna mieć prawo strzelać i nie przejmować się. A tu co jedzie sku... na ciebie i nie możesz nic zrobić!!! A co tak z drugiej strony co miał się dać zabić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Obława za bandytą, który staranował policjanta IP: *.chello.pl 04.10.06, 08:56 Nie jestem gliną i dlatego pytanie: czemu policjant stanął na jezdni? Czy taka jest procedura? Jesli tak, to wartałby ją zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:03 A gdzie miał stanąć?????!!!!! Na chodniku i pomachać chusteczką ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 10:30 Przepis powinien być jednoznaczny , jezeli nia zatrzymasz sie na wezwanie policjanta to tym samym wyrażasz zgode ,że MOZNA DO CIEBIE WALIĆ Z ARMATY. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejak Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.zwm.punkt.pl 04.10.06, 16:45 > Przepis powinien być jednoznaczny , jezeli nia zatrzymasz sie na wezwanie > policjanta to tym samym wyrażasz zgode ,że MOZNA DO CIEBIE WALIĆ Z ARMATY. Sas Jakoś nie pasuje mi to do opinii i wypowiedzi, jakie pojawiały się - zwłaszcza w telewizji - po nie tak dawnej śmierci młodego motocyklisty, który uciekał kilkakrotnie obławie i też próbował staranować policjanta. Tylko że wtedy motocyklista zginał (bezpośrednią przyczyną zgonu był zdaje sę mur, nie kula), a policjan przeżył. To własciwie w którą stronę powiewa chorągiewka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo no widzisz?? i sam doszedłeś do sedna sas..... IP: *.chello.pl 04.10.06, 16:46 ..i jest to wg mnie najwłasciwsze rozwiązanie, poza tym zgadzam się z pierwszym wpisem: nie brać jeńców !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do geronimo IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 17:56 Z tymi jeńcami to też się zgadzam. Niechby tak spróbowali w USA lub Niemczech - Mogli by sie przekonać -ZA PÓŹNO wygląda zachodnia demokracja i co to oznacza podnieść ŁAPĘ/ BRUDNĄ / na gliaża. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: do geronimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:25 .. tych pie..nych dresiarzy!!! Mam nadzieje, ze dostana surowe wyroki Odpowiedz Link Zgłoś