Dodaj do ulubionych

Obława za bandytą, który staranował policjanta

IP: *.atol.com.pl 04.10.06, 07:53
CHŁOPAKI NIE BIERZCIE JEŃCÓW!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: juhas Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.zwm.punkt.pl 04.10.06, 08:25
      Czy oddawanie strzału ostrzegawczego nie jest w takiej sytuacji pewną przesadą ?
      Wiem, wiem... jak by tego strzału ostrzegawczego nie oddał, to by poszedł
      siedzieć.
      Szkoda chłopa.
      • Gość: sesek "To sprawa honoru" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:14
        czy gdyby potrącili cywila nie policjanta też by tak powiedział pan rzecznik?
        Mieliście ich już na widelcu a teraz danie zwiało z baru.
      • Gość: opolek Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:43
        Zastanów się co piszesz!!! POlicja powinna mieć prawo strzelać i nie przejmować
        się. A tu co jedzie sku... na ciebie i nie możesz nic zrobić!!! A co tak z
        drugiej strony co miał się dać zabić??
    • Gość: jedi Obława za bandytą, który staranował policjanta IP: *.chello.pl 04.10.06, 08:56
      Nie jestem gliną i dlatego pytanie: czemu policjant stanął na jezdni? Czy taka
      jest procedura? Jesli tak, to wartałby ją zmienić...
      • Gość: X Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:03
        A gdzie miał stanąć?????!!!!! Na chodniku i pomachać chusteczką ...
    • Gość: Sas Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 10:30
      Przepis powinien być jednoznaczny , jezeli nia zatrzymasz sie na wezwanie
      policjanta to tym samym wyrażasz zgode ,że MOZNA DO CIEBIE WALIĆ Z ARMATY. Sas
      • Gość: Lejak Re: Obława za bandytą, który staranował policjant IP: *.zwm.punkt.pl 04.10.06, 16:45
        > Przepis powinien być jednoznaczny , jezeli nia zatrzymasz sie na wezwanie
        > policjanta to tym samym wyrażasz zgode ,że MOZNA DO CIEBIE WALIĆ Z ARMATY. Sas

Jakoś nie pasuje mi to do opinii i wypowiedzi, jakie pojawiały się - zwłaszcza
        w telewizji - po nie tak dawnej śmierci młodego motocyklisty, który uciekał
        kilkakrotnie obławie i też próbował staranować policjanta. Tylko że wtedy
        motocyklista zginał (bezpośrednią przyczyną zgonu był zdaje sę mur, nie kula),
        a policjan przeżył.

To własciwie w którą stronę powiewa chorągiewka?
      • Gość: geronimo no widzisz?? i sam doszedłeś do sedna sas..... IP: *.chello.pl 04.10.06, 16:46
        ..i jest to wg mnie najwłasciwsze rozwiązanie, poza tym zgadzam się z pierwszym
        wpisem: nie brać jeńców !!!!!
        • Gość: Sas Re: do geronimo IP: *.net81.citysat.com.pl 04.10.06, 17:56
          Z tymi jeńcami to też się zgadzam. Niechby tak spróbowali w USA lub Niemczech -
          Mogli by sie przekonać -ZA PÓŹNO wygląda zachodnia demokracja i co to oznacza
          podnieść ŁAPĘ/ BRUDNĄ / na gliaża. Sas
          • Gość: jus Re: do geronimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:25
            .. tych pie..nych dresiarzy!!! Mam nadzieje, ze dostana surowe wyroki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka