Dodaj do ulubionych

Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską

IP: *.zeto.opole.pl 18.10.06, 09:27
Sprawdzic za co kupił dom, samochód i konto bankowe.Czy zapracował na to
dwiema rękami z pracy.wszyscy niewinni do czasu jak ich nikt nie rusza.Jak sie
ma władze to nikt nie jest niewinny, a warunki do łapówkarstwa były jak ta
lala.Brac sie za tych łapówkarzy, za te oszustwa.Potem chodzi dumny jak paw
jeden z drugim i ma w dupie społeczeństwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janus Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:24
      Cytat z Twojej wypowiedzi:"wszyscy niewinni do czasu jak ich nikt nie
      rusza".Czyli Ty też.
    • Gość: zdegustowany Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 15:53
      No właśnie. Sprawdzić konta i majątek. Wtedy może szybciej by się wyjaśniło, że
      Szteliga łapówki nie wziął. Co do Twojej myśli, to człowiek jest niewinny,
      dopóki Sąd nie wyda wyroku, a nie od momentu aresztowania. A może Ty ja żyjemy w
      dwóch różnych państwach prawa?
      • Gość: Max Są dwa państwa: państwo prawa i państwo... IP: *.punkt.pl 18.10.06, 15:58
        ... prawa i sprawiedliwości

To pierwsze zdaje się zanika zwolna.

~~~~~~~~~~~~~~
        Gość portalu: zdegustowany napisał(a):
        > A może (...) żyjemy w dwóch różnych państwach prawa?
      • Gość: bezgusto Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:19
        oczywiście,że wziątko nie trafiło na jego konto bo i po co?z pensji poselskiej
        miał dosyć a zresztą kretynem nie jest.
        Wziątko trafiło na konto "stowarzyszenia" by zapewne pobawić się w wybory i
        oczywiście je sfinansować czyż nie? (chłopcy zastanawiali się przecież czy nie
        wystartować w wyborach samorządowych)
    • Gość: MIeszaniec Rewelacje Ch. IP: *.pl 18.10.06, 16:21
      Wszystko, co o wiemy o Ch. ze środków masowego przekazu wystawia jej wprost
      okropne świadectwo, pod każdym możliwym względem. Tacy ludzie powinni byćz
      czyszczeni z majątku do zera i mieć zakaz zmiany nazwiska, nawet po powtórnym
      zamążpójściu.
      Jej zeznania są niewiarygodne.
      • Gość: A Re: Rewelacje Ch. IP: 217.197.79.* 18.10.06, 16:46
        A no nie dość że kręcila wałki to jeszczejej braklo zlodziejskiego honoru
        • Gość: Alf Re: Rewelacje Stanisławy Ch. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:53
          Szok!!!!!!!!!!!!!!!! Żyła ponad stan, Prowadziła gry układowe, sam fak przejścia
          z Herosa do PZU!? Czy Pani pamieta okoliczności przejścia Pani do tej firmy? A
          czy wspólne imprezy w Bogacicy z Panią Jakubowską, miejscowym notablem Panem
          Pierzyńskim!!! A czy wspólne imprezy z Panami Poganem i innymi gośćmi, Pani
          Satnisławo pamięta Pani!? Honor to słowo nie miesci sie w Pani słowniku! Teraz
          zrzuca Pani winę na wszystkich? Szok to słowo niedostateczne do tej okoliczności
          użyte! Przebierała Pani nogami, aby wejść do PZU!!!!!!!!!!!!!!!! Całe Opole o
          tym mówiło!!!!! Pani "matka chrzestna" Pani J. w tej sprawie odegrała zasadniczą
          rolę!
    • Gość: lolo Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.orange.pl 18.10.06, 19:54
      Jak państwo D. są tacy dobroczynni to chętnie podam swoje konto - takie 90 tyś.
      PLN bardzo by mi się przydało.
      • Gość: MIeszaniec Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.pl 18.10.06, 20:08
        Dobry pomysł. Ja nie pogardzę nawet dziesiątą częścią kwoty.
        I nikt mi nie zarzuci, że to łapówka, bo nie mam żadnych potencjalnie
        zyskownych znajomości.
        • Gość: Max Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:50
          Gość portalu: MIeszaniec napisał(a):
          > nie mam żadnych potencjalnie zyskownych znajomości.

Jak to, a ten kaczor na trawniku w ogródeczku przed domeczkiem, to co?
          ;-)
    • Gość: mayday Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: 194.4.130.* 19.10.06, 09:54
      Wzwyał, wzywał i wezwał :D
      • Gość: Mi 55 Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:21
        Kiedy wreszcie sprawiedliwość zawita do czerwonego K-K???
    • Gość: pisak Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:46
      Ciekawi mnie tylko jedno....dlaczego Olki i Jureczka nie zatrzymali
      wcześniej...np trzy miesiące temu (przecież sprawa ciągnie się do dawna).
      Ciekawe....a...wybory...już 12 listopada...PiS stosuje nieczyte
      zagrywki...żenada
      • Gość: katon Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:19
        Psiku ty masz odbyt we łbie buraku czerwony

czas każdy dobry jest na drutowanie komuchów ciemniaków...
        • Gość: jabluszko Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:36
          Katon, widzę, żeś zwolennik PiS. Ja w Twojej opinii jestem pewnie czerwoną
          zarazą, ale abstrahując od tego, powiedz mi proszę, jak się zapatrujesz na
          wypowiedzi swoich idoli:

"W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory
          prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez Społeczeństwo"
          autor: Jarosław Kaczyński

i dwa:

"Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę,że dla koalicjantów także."
          autor:Jarosław Kaczyński

Chciałbym abyś mi wyjaśnił o co chodzi temu Panu i jak Ty rozumiesz te dwa
          zdania? Ja wiem, tylko krowa nie zmienia zdania, prawda, czy jakoś tak to było,
          ale skoro tylko krowa nie zmienia zdania, a polityk może, to powiedz mi proszę,
          czy mam ANALOGICZNIE do powyższych cytatów rozumieć teksty Jarosława na temat
          trzech milionów mieszkań itp.? Czy moze zdania na temat mieszkań Jarosław nie
          zmienił? Czy jak to jest? Wszyscy w PiSie są tacy niekonsekwentni?

Powiedz mi też, dlaczego Ziobro toleruje Leppera w rządzie, a zgrywa się na
          wielkiego czyściciela?

Serio, poważnie pytam, wyjaśnij mi to, jeśli mnie przekonasz, to zagłosuję na
          PiS, mimo moich wywrotowych poglądów.
          • Gość: pisak Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:12
            widzisz jabłuszko...katon potrzebuje baaaaardzo duzo czasu na dobór właściwych
            słów i znalezienie odpowiedzi. Nie spodziewaj się reakcji. Katon ...szukaj aż
            znajdziesz :-)
          • Gość: katon Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 10:00
            psiku mówisz o słowach a ja o czynach lewicy karalnych!

parole, parole!
    • Gość: LM pracownik EO Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.chello.pl 19.10.06, 18:24
      I nareszcie Ole,wykończyło Opole! Brawo!
      • Gość: yul Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:42
        a prawnik aresztanta Szteligi udziela jeszcze porad prawnych za darmo jak to
        georg reklamował?
        • alterpars zawisc Polakow jest najwieksza na swiecie 19.10.06, 20:37
          matko przeciez w tym kraju sie nie da zyc jak sie ma pieniadze. Wlasnie wrocilem
          po latach do Polski. To co zastalem mnie przeraza. Wrocilem do Ojczyzny po
          latach ciezkiej uczciwej pracy a czuje sie jak zlodziej
          • Gość: ag Re: zawisc Polakow jest najwieksza na swiecie IP: *.atol.com.pl 19.10.06, 21:33
            uważaj fiskus czek na podatek od ciebie
          • Gość: koniecpolski Re: zawisc Polakow jest najwieksza na swiecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:46
            Wpłać 100% tego co zarobiłeś na konto jakiegoś sekciarskiego radia, wiesz ktore
            mam na myśli :> i noś przy sobie potwierdzenie przelewu. Afiszuj sie z tym, to
            Ci dadzą spokój :)

Zawsze tak bedzie w Polsce, że leserzy będą z zawiścią patrzeć na tych, co
            pracują i mają pieniądze, bo jak ktoś pracuje i ma pieniadze, to na bank nakradł
            i do tego jest komuchem/ubekiem/sbekiem/izraelitą/masonem/cyklistą i bóg jeden
            wie czym jeszcze.

A wszystkiemu winna Goździkowa z koleżankami ;-)

A tak na powaznie, zlewaj takich palantów. Jeśli ktoś zamiast używać swojego
            mózgu do myślenia, wypełnia go sloganami głoszonymi w jego ulubionym radiu i
            tekstami swoich idoli i przykrywa go mocherowym berecikiem, co by wiatr nie
            wywiał tych sloganów, to tylko o nim świadczy.

;-/
    • Gość: Jolka Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:47
      Teraz były senator SLD pan Nicieja może odwiedzać swoja koleżankę posłankę
      Jakubowską na Sorbonie z Sądowej.
    • Gość: ag Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.atol.com.pl 19.10.06, 21:32
      tego się p. Szteliga po panu nie spodziewałem, na byłą koleżankę donosić , co
      ze strachu ??
      • Gość: zdziwiony Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:48
        ROTFL. A Ty byś oczywiscie wzięła całą winę na siebie, prawda? Również będąc
        niewinna, tak?
    • Gość: we Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 10:15
      www.mojamatura.pl/5,matura.html
    • Gość: Robal Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.orange.pl 22.10.06, 20:46
      Szteliga przywióźł do Opola Jakubowską, rekomendował Synowca na prezydenta
      Opola, rekomendował Szenderę na prezesa Elektrowni, itp. Mam nadzieję, że już
      nigdy nie wróci do polityki.
      • Gość: sara Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.unicity.pl 23.10.06, 12:52
        Do czego to doszło.
        • Gość: kojo Re: Aresztowany Szteliga wzywał Jakubowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:55
          SLD sięgnęło dna!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka