Gość: viv IP: *.chello.pl 21.10.06, 17:32 czy w opolskich pubach mozna se gdzies napic coli vaniliowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: canabis Re: cola vaniliowa IP: *.centrum.punkt.pl 21.10.06, 18:30 weź przestań! Cola waniliowa? To musi być okropne i wielce rzygliwe świństwo! Ja wolę konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz debili Re: cola vaniliowa IP: *.chello.pl 29.10.06, 00:02 cannabis ci chyba za mocno w dekiel huknął,a cola waniliowa jest pro-mozna ją kupic w delikatesikach na krakowskiej naprzeciw empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolista Re: cola vaniliowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:48 Piłem w pubie ale w Anglii. Syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: cola vaniliowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:05 ostatnio na allegro widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: cola vaniliowa IP: *.pl 29.10.06, 16:23 Straszny syf. Tego nie da się pić. Piłem to kiedyś w Czechach. Ta nazywa się to kofola. Beznadziejny napitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viv Re: cola vaniliowa IP: *.chello.pl 29.10.06, 18:18 hej, ludzie, ale ja nie pytalam co sadzicie o vaniliowej coli, tylko czy mozna sie jej gdzies napic w opolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: cola vaniliowa IP: *.zwm.punkt.pl 29.10.06, 20:00 mozna sie napic, prohibicji tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: cola vaniliowa IP: *.pl 30.10.06, 13:53 W Opolu nie wiem, ale w Głuchołazach mijasz przejście na Mikulovice, wchodzisz do pierwszych napotkanych delikatesów i kupujesz tam kofolę (za złotówki również). A potem zatykasz sobie nos i możesz pić do woli. Wewnętrzne fuuuuj, ukryte błeeeeeee. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: cola vaniliowa 30.10.06, 13:55 kofola nie ma nic współnego z kolą waniliową, czechofobie nieoskrobany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: cola vaniliowa IP: *.pl 30.10.06, 14:03 Jak to nie? Przecież zajeżdża w smaku wanilią aż piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: cola vaniliowa 30.10.06, 14:05 masz przetrącone kubki smakowe, pewnie od gorzały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: cola vaniliowa IP: *.pl 30.10.06, 14:24 Jeśli kofola nie zajeżdża wanilią, to raczej ty masz przetrącone kubki. Odpowiedz Link Zgłoś