Dodaj do ulubionych

beznadziejna TVP OPOLE

IP: 217.197.79.* 22.10.06, 19:47
Dzisiaj na Opolszczyźnie MISTRZOSTWA POLSKI na Anabergu. Jedzie wielu
zawodników z Opolszczyzny DYTKO zostaje MISTRZEM POLSKI W GENERALCE inni nasi
w klasach a Wiadomości Sportowe na ten temat co? A gó.. !! tylko piłka i
piłka. Kompromitacja. A niedawno wywiad z Soją robili. Na co mi taka lokalna
stacja która milczy na temat najważniejszej rangą imprezy w danym dniu A sio
dziady .A sio!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 23.10.06, 11:40
      Czy TVP3 pokaze film ,który robiła Teresa K. z Dańca poświecony ks.Janowi
      Dzierżonowi?
      • Gość: autorka filmu Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:04
        Panie flmowiec, zrób pan jakiś autorski film, a potem każ pan w urzędzie
        rozpisać przetarg na film, kóry sobie sam wymyślłeś i wyprodukowałeś. Biedne,
        zawistne stworzenie. I podpiz się, jak masz cos do powiedzenia, ty anonimowy
        szczurze z internetu.
        • Gość: ja Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 27.10.06, 11:47
          Jezeli tak bardzo sie Pani oburzyła to cos tu jest jednak prawda.Pytanie
          co?(moze ktos odpowie)
        • Gość: @ Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 29.10.06, 16:02
          To co pod siebie karze pani rozpisywać ten przetarg-czyli znajomosci?Ja wiem ,że
          myślenie męczy.
    • Gość: katrin Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 195.245.213.* 24.10.06, 10:11
      Gdybyś się nie zorientował to wczoraj ukazał się materiał o Dydce. Mam
      wrażenie, że miałeś ochotę się zobaczyć stojącego gdzieś w tłumie...
    • Gość: karina Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 195.245.213.* 24.10.06, 11:17
      W Sportowej Niedzieli na TVP3 też było, o Dydce. Oj ktoś chyba nie ogląda
      dokładnie, a się wypowiada. To tak jakby, ktoś oczekiwał, że kiedy włączy TVP3
      Opole to będzie akurat w momencie włączenia Wieczorynka...
      • Gość: TRES Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:01
        Znowu te pochlebcze głosy. Ciekawe który z pracowników tej padaczki tak
        zaciekle jej broni? Przecież to od razu widać że opinia została napisana przez
        kogoś kto tam pracuje i ma się za nie wiadomo jakiego redaktora. Na ziemię
        zejdzcie! Jesteście beznadziejni a likwidacja tej pseudoregionalnej telewizji
        to tylko kwestia czasu.
        • Gość: filmowiec Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 25.10.06, 16:41
          Ten film ,o który pytasz bedzie pokazywany jutro na UO w Błękitnej Sali na sesji
          naukowej.Nie wiem tylko czy wstep jest dla wszystkich.Tak na marginesie to
          jezeli to film Kudyby to i Przygody bo to 2 papużki nierozłączki sponsorowane
          przez UMWO.Ciekawe czy wżyciu prywatnym też tacy nierozłączni?
          • Gość: rumun Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:13
            Tak tylko spytam cichutko: Czy na realizacje tych filmow dla UMWO były
            przeprowadzane przetargi?
            • Gość: gupi Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:38
              a kto to ten Dytko?
              • Gość: endemol Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:14
                Jeśli w tym ośrodku TV zatrudnia się buraków o efek jest widoczny...

Decydenci szukajcie ludzi którzy potrafia budowac pozytywny wizerunek tego
                miasta!myślących erudytów a nie baniaków po WSP!
            • Gość: filmowiec Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 26.10.06, 14:11
              Cichutko Ci odpowiem,że nie wiem nic o przetargach.Za to wiem ,że te osoby maja
              tam chody tz.wysoko postawione znajomości,a to juz powinno ci wystarczyć.....
              • Gość: mieszkaniec Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 80.51.229.* 26.10.06, 18:06
                Dla mnie wogóle jest rzeczą dziwną że jako mieszkańiec Opolszczyzny, pow.Kluczborskiego niemoge obejżeć TVP Opole, lecz ściągam TVP Wrocław, logiczną rzecza jest że lepiej jest się interesować naszymi a nie obcymi sprawami, aczkolwiek po poprzednich postach widze że wiele nie trace :):p
                pOZDRAWAIM
                • Gość: mobber Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 26.10.06, 20:23
                  a jak ty "ściągasz ten Wroław?? v Ręką , gumką czy może nitką. A może po prostu
                  odbierasz. Odbierać a ściągać to zasadnicza różnica. A może ty ten Wrocław "
                  obciągasz" Jeśli zauważysz różnicę między ściąganiem a obcciąganiem to może
                  zauważysz że odbierasz
                  • Gość: Scenarzysta Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.atol.com.pl 27.10.06, 11:29
                    TVP3 szuka frajerów.Dajcie nam scenariusz a my go w nagrode zrealizujemy!Za
                    takie rzeczy płaci sie grubą forsę!Kto to zagra?Dwaj teatralni wyrobnicy,
                    którzy dorabiają na "wunglu"?Dam wam pomysł:zróbcie serial o tym ,jak Boba sie
                    odchudza w Dynamice,pod czujnym okiem ukrytych kamer.To będzie "never ending
                    story"
                    • Gość: do autor filmu Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 27.10.06, 11:44
                      Skad ta złość?Ja pani nie obrażam ,a pisze prawde, bo o tym wiem.Obrazanie ludzi
                      świadczy o słabości ludzkiej i nieczystym sumieniu.
                      • Gość: widz Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.chello.pl 27.10.06, 17:16
                        Jeju jak się ciesze. Wreszcie normalna krytyka. na was zawsze można liczyć
                        forumowicze. Myśle że wady znaleźlibyście u samego Pana Boga. To świetnie, że
                        jesteście tacu płodni w swych opiniach. Szkoda tylko, że nie macie pojęcia o
                        temacie na jaki zabieracie głos. Ale dzięki wam to forum jeszcze działa
                        • Gość: mła Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.atol.com.pl 27.10.06, 22:20
                          o co ci chodzi widzu?tą tv krytykują,a ta jest beznadziejna!co by sie działo
                          gdyby tylko chwalili?
                    • Gość: nikt Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.atol.com.pl 27.10.06, 22:40
                      Niech się "Scenarzysta"nie czepia św.Boboli!Ona nadała kształt TVP3
                      Opole.Dzięki niej nasza regionalna telewizja jest maksymalnie wypasiona!
                    • Gość: dynamika Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 82.160.19.* 30.10.06, 19:22
                      pomyliło Ci się .W Dynamice odchudza się Jola
                  • Gość: chello Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.centrum.punkt.pl 04.11.06, 21:02
                    Mobber jesteś upierdliwy...
    • Gość: niezlosliwy Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.chello.pl 30.10.06, 19:50
      dajcie spokój plotkom i obrazaniu innych. pani bobowska jest kompetentna,
      mialem osttanio staz w tej redakcji i widzialem, ze pracuje dobrze i
      dziennikarze cenia ja i powazaja, udaje czasami grozna ale w gruncie rzeczy
      jest ok, za to dyrektor kruczkowski ma wyskoki jak filip z konopi, chwala tym,
      ktorzy z nim wytrzymuja!!!
      • Gość: mobber Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: 217.197.79.* 04.11.06, 21:55
        no... ale tylko na niegramatyków
        widocznie jestem bylym nauczycielem
    • Gość: telewidz Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.eranet.pl 05.11.06, 22:22
      Podobno wielki redaktor koral znalazł pracę w TV w nto już na nim się poznali
      • Gość: te-le-widz Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.chello.pl 06.11.06, 19:10
        a moze redaktor koral jest podstawiony z nowej trybuny i bedzie od srodka
        opisywac to co dzieje sie w tym przybytku wyskokow i przekretow pana dyrektora
        kruczkowskiego i moze ktos wezmie go na jezyki!!!!!!!!!
        • Gość: hi hi Re: beznadziejna TVP OPOLE IP: *.chello.pl 06.11.06, 19:20
          za piękne by było prawdziwe. Prawdziwy jest zaś hihot jaki słychac tu i ówdzie,
          bo to przecież nie kto inny ka redaktor koral pisął namiętnie o tvp 3 że są
          beznadziejni i takie tam. A teraz co? bieda przycisła tatusia do potęgi 3.
          Swoja drogą to dlaczegogo zwolnili z nto? przecież nie pracował tam najkrócej,
          może więc jest cienki cieniutki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka