Gość: Lilaa
IP: *.zgora.dialog.net.pl
30.10.06, 23:46
Prosze o pomoc..w rozwiazaniu mojego problemu!W ubieglum tygodniu dostalismy zawiadomienie z Urzedu o przydziale mieszkania komunalnego.W ciagu trzech dni mialam dac odpowiedz czy mieszkanie biore czy nie...na trzeci dzien maz zglosil sie do urzedu z informacja ze jestesmy zainteresowani mieszkaniem niestety pani urzedniczka poinformowala nas o tym ze zglosilismy sie zapozno i mieszkanie otrzymala inna rodzina..i ze jest nie uregulowany stan prawny tego mieszkania(wczesniej nie bylo o tym mowy)i choc maz zaznaczyl ze nie bylo pisemnej rezygnacji z mieszkania z naszej strony to pani z urzedu powiedziala TRUDNO.Jezeli ta rodzina zrezygnuje z mieszkania to wtedy ono przypadnie nam i musismy czekac na decyzje tamtego panstwa!W dniu dzisiejszym tamta rodzina przyszla do urzedu z zawiadomieniem ze sa zdecydowani na to mieszkanie..a dlanas niestety jest to odmowa..mimo ze pani urzedniczka wiedziala jaka mamy sytuacje mieszkaniowa!Prosze o pomoc i udzielenie rad w tej sprawie!!Jestem oburzona niesprawiedliwoscia i nieslownoscia urzednikow.Bardzo prosze o Pilne odpowiedzi..czy mam jeszcze jakas szanse na odzyskanie tego mieszkania??!!Z Gory DZIEKUJE za wszystkie rady!!