Dodaj do ulubionych

Każdy byle nie Zębaczyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:54
Taki jestem zalatany, ze nawet nie wiem kto startuje w wyborach na szefa
Urzędu. Dajcie znac na kogo głosujecie, bo ja jeszcze decyzji nie podjołem.
Ale na bank nie będzie to Rysio Hamulcowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: opolanka7 Re: Każdy byle nie Zębaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:27
      Stawiam na kobietę, byle była z"jajem" może coś wiecie na ten temat?
      Dośc już tych niezdecydowanych chłopów!
      • Gość: mosess heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: 195.205.245.* 06.11.06, 15:28
        Jakubowska to była zdecydowana hehe
        • Gość: misiek Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:10
          Dobry jest Namysło! Fajne ma bilbordy-a jak ich dużo-ten to ma kasę!
          • Gość: Antyząbek Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:11
            Każdy tylko nie Zembaty
            • Gość: canabis Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.centrum.punkt.pl 06.11.06, 22:22
              Ja stawiam na Aleksandrę Jakubowską. Ma mężne serce w kształtnej piersi. Jest
              przebojowa i zaradna.
              Wciąż o niej głośno i lubi Opole.
              • Gość: Juzuś Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.chello.pl 07.11.06, 10:33
                Nie masz się o co martwić. Zębaczyński nie startuje w wyborach. Przynajmniej w
                Opolu...
                • Gość: ninalopo Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:14
                  Stawiam na Tolka Banana
                  • Gość: Oldschulerhand Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.chello.pl 07.11.06, 12:28

Ja zagłosuję na - W I N N E T O U !
                    • Gość: zryty_beret Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: *.centrum.punkt.pl 10.11.06, 23:28
                      Ja zagłosuję na Apanaczi
                      • Gość: tj Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie IP: 217.197.79.* 10.11.06, 23:38
                        Ja zagłosuję na Krzysia Kononowicza z Białegostoku
          • lze_elita001 Re: heh jakby płeć miała jakieś znaczenie 11.11.06, 10:15
            ale Namyslo to nie kobieta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka