Dodaj do ulubionych

Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec Opol

IP: *.unicity.pl 08.11.06, 19:56
Pan Jan Chabraszewski z PIS-u wygra wybory i bedzie burmistrzem Strzelec
Opolskich.Nareszcie pogoni to towarzystwo wzajemnej adoracji. Pora na zmiany
w ekipie rzadzacej samorzadem gminy i powiatu strzeleckiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: strzelczanin Re: Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.06, 18:16
      Głosujmy na Pana Chabraszewskiego, bo to najlepszy kandydat. Uczciwy i prawy.
    • Gość: ktoś Re: Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:36
      Znam Pana Chabraszewskiego.
      Całkowicie popieram.
      • Gość: strzelec Re: Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:45
        Panie Janie nie ładnie tak na siebie samemu pisać pochwały. Ciekawe co tak na
        prawdę myślą o panu mieszkańcy strzelec bo ja osobiście nie mam o panu
        najlepszego zdania.
        • Gość: Wanda Re: Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.06, 18:49
          Jest to drugi watek tej samej treści w przeciągu paru dni . Czy to przypadek ?
          Czy to wrogowie ? Czy przyjaciele ? mówia obojetnie co byle by mówic . sAS
          • Gość: xyz Re: Jan Chabraszewski będzie burmistrzem Strzelec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.06, 22:27
            Ja też będę na niego głosować. Chyba nie jest taki znikąd jak Wanda uważa.
            • Gość: Wanda Re:do xyz IP: *.net81.citysat.com.pl 10.11.06, 09:08
              Rzeczywiście ,ze mówiąc ludziach z nikad myślałam o Panu Charbaszewskim . Do
              czasów wyborów nic o czlowieku i jego dokonaniach nie słyszałam . Byc moze
              będzie dobrym burmistrzem .Wanda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka