Gość: Kobiet@24(dolly001 IP: *.itcomp.pl 10.11.06, 00:47 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34185 zobacz ...drastyczne ale nie badz obojętny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hycel dobić i po sprawie!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 10.11.06, 01:53 dobić i po sprawie!!!!!!!!!Wredne dogodebile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: dobić i po sprawie!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 10.11.06, 01:56 sie i tak bedzie meczył!!!Tym kretynskim pseudodobrym sercem meczycie kundla!!! Zastrzyk i po kłopocie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: @--> HYCEL!!!!!!!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 10:15 FACET! -TY PO PROSTU JESTES ZWYKLYM SKU..SYNEM!!! -a ja Ciebie bym "pyknal" Pavulonem, zeby takie scierwo jak TY wiecej powietrza na tym swiecie bezuzytecznie nie zuzywalo...! p.s. -PRZEPRASZAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW ZA WULGARNA I PRYMITYWNA TRESC MOJEJ WYPOWIEDZI, ALE DLA MNIE SKU..SYN POZOSTANIE SKU..SYNEM...! -WYBACZCIE...! Odpowiedz Link Zgłoś
dolly001 Re: @--> HYCEL!!!!!!!!! 10.11.06, 17:31 Numer konta dla leczenia Bolka podany jest na stronie dogomanii. Ro Alarmowy fundusz. AFN jest funduszem zalozonym przez dogomaniakow... tam wplywaja pieniazki na konkretne psiaki... Ludzi przelewaja a potem kazdy psiak ma swoja "skarpete"... tam gromadza sie pieniazki dla Niego i dzien w dzien ktos zamieszcza info od kogo wplynelo ile i na co.To jest takie jedno glowne konto dogomanii. www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 tak wygladaja rozliczenia: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=21 Wejdzcie i sami zobaczcie. Dlatego tak wazne jest aby w dopisku zaznaczyc dla ktorego pisaka przeznaczane sa pieniadze , bo ta fundacja ratuje wiele zwierząt. Wejdzcie na strone dogomanii w historie Bolka www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34185&page=13 I sami zapytajcie osoby ktore opiejują sie nim o jego stan oraz o sposób i miejsce leczenia.. Moze ten sposób będzie dla Was bardziej wiarygodny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobić i po sprawie!!!!!!!!! IP: 80.50.232.* 11.11.06, 00:10 No... jak bedziesz kiedys chory to samo powiemy:) żeby nie bylo, ze sie meczysz... Odpowiedz Link Zgłoś