Dodaj do ulubionych

Radni Opola kadencji 2006-2010

IP: *.chello.pl 14.11.06, 07:15
Ciekawe czy po rozdaniu kart ktoś jeszcze zagląda na forum :) Tomek - gratulacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam D Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:39
      Tego Jakiego trzeba szybko wyrzucić z PO albo zamknąć w pudle bo jak tak dalej
      pujdzie to w nastepnych wyborach zosatnie posłem!!! STOP KOWALSKIEMU nr 2!!!!
      • Gość: fafik Re: Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.pl 14.11.06, 15:24
        Za cienki jest. A do Kowalskiego to mu brakuje ho ho ho.Jego fani rozmarzyli
        się, że zostanie posłem, zaraz napiszą, że prezydentem RP.
      • tkwarcinski Re: Radni Opola kadencji 2006-2010 14.11.06, 18:31
        Gratulacje dla Patryka Jakiego! Zostanie najmlodszym radnym w historii to
        naprawdę wielkie osiągnięcie. Trzeba przyznać, że jego polityczny rozwój jest
        imponujący i zasluguje na szacunek. Jestem przekonany, że pan Jaki zostnie
        gwiazdą Rady Miasta i jeszcze niejednokrotnie nas wszystkich pozytywnie
        zaskoczy. Tak trzymać!
        • Gość: Ochucki Re: Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.chello.pl 14.11.06, 23:03
          Brakuje mi jeszcze łubu-dubu niech nam żyje Jaki szef naszego klubu. Człowieku
          ilie masz lat? On ledwie 21. Czego poza pieniactwem może się spodziewać po
          kimś, kto znany jest z palenia kukły i ścigania Uniwersytetu za brak godla?
          Taak juz widze jak zbawia nasze miasto razem z ojcem asystetentem
    • Gość: coco Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:40
      jak czytam historie nowych radnych to załuje że mam 54 lata i nie moge wyjechać
      z tego chorego kraju`nie wiedziałan że najważniejsze zadanie to budowa stadionu
      lekkoatletycznego ale czy s`a w tym miescie lekkoatleci
    • Gość: Nauczyciel WF Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.06, 09:23
      Po rozkladzie w naszej Radzie Miasta widac, ze nauczyciele WF szukaja
      dodoatkowych dochodow. W szkole zarabiaja marnie. Miejmy nadzieje, ze cos
      zdzialaja a nie beda tylko "grzac stolek"...
    • Gość: airl Re: Radni Opola kadencji 2006-2010 IP: *.um.opole.pl 16.11.06, 13:10
      Mnie najbardziej wkurza wygrana Wesołowskiego i Brzezińskiego. Pierwszy to
      totalny palantunio, który przez ostatnie 4 lata nic nie robił oprócz głupich
      min.Natomiast Brzeziński no cóż...brak słów po prostu.Chłopek roztropek z
      Koziegłów.

A Patryk Jaki to Kowalski młodszy o kilka latek. Da wszystkim w kość -
      zobaczycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka