Gość: widz IP: *.chello.pl 20.11.06, 20:52 czy ja się przewidziałem, czy słyszałem dziś w info sportowych po wiadomościach bogusia soleckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: bogus solecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:59 Bogusław Sollecki ina sport TV. Nie przewidziałeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: bogus solecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:33 Odchodza ludzie z Radia Opole... a szkoda. Bogus byl dobry, natomiast zle jest to co dzieje sie w RO. Przychodza pracowac jakies panienki, blondyneczki w kozaczkach na kilka miesiecy. Tak wyglada polityka kadrowa Tomasza Drabota & company... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RO - tacja Re: bogus solecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:28 Super - gratulacje. Mam nadzieję, że wszyscy dziennikarze z RO (mowię o fachowcach, których obecny układ niszczy)w końcu odnajdą swoje miejsce na ziemi. Trzymam kciuki. Czas RO jest policzony. Odpowiedz Link Zgłoś
buschi Re: bogus solecki 21.11.06, 08:53 chodziłam z Bogdanem do kalsy w podstawówce;-)) pozdrawiam, Madzia Odpowiedz Link Zgłoś