mamakrzysia4 19.09.08, 20:40 mam szanse zakupu tego wózkqa używanego ale sporadycznie za b. małe pieniądze-proszę podzielcie się opinią-nadaje się dla 6msc dziecka na wyboje? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosita3 Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 00:33 witam skorzystaj z wyszukiwarki o multiwayu bylo naprawde duzo watkow,ja mysle ze jest to dobry wozek dla 6-miesieczniaka.6-7 miesiecy to taki okres w ktorym wlasnie przesadza sie dziecko z gondoli do spacerowki,mysle ze multiway spokojnie sie nadaje nawet dla dziecka ktore jeszcze nie siedzi,wozek ma rozkladane oparcie maluch spokojnie moze sie w nim wyspac,ja sama mam muliwaya tyle ze moja corka ma juz 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmundoponownie Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 07:58 A czy budę w multiwayu mozna naciągnąć bardziej do przodu, w razie deszczu i silnych wiatrów? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 10:13 ja nie polecam, mimo ze miałam dla 2- latka... siedzenie bardzo wysunięte do przodu także dziecko siedzi poza stelażem tzn nic go nie chroni przed wiatrem, moja koleżanka kupiła go dla dziecka 5m i jest zadowolona... ja bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna2262 Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 11:28 Ja jestem bardzo zadowolona i mój synek też, ale może rzeczywiście jeżeli jesteś niska to nie będzie się wygodnie podbijał, ja mam 176 i dla mnie jest super, a synek ma dużo miejsca i jako 2,5 latek swobodnie się w nim wysypia. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 14:17 Nie polecam, wręcz odradzam. Miałam wiele spacerówek i mam spore już doświadczenie. Kupiłam Multiwaya, skuszona jego pięknymi kolorami i nowoczesnym designem, ale ... po 3 miesiącach męczarni z nim, po prostu go sprzedałam i kupiłam starszy model - poczciwe Chicco Ct 04 i jestem mega zodowolona! Można je jeszcze dostać nowe na Allegro. Multiway jest chyba źle wyważony, bo manewrowanie nim i podbijanie było dla mnie udręką. Mam 170cm wzrostu i źle mi się nim jeździło. Podobno sprawdza się tylko dla wysokich mam. Co do wieku dziecka, to uważam że tak małe dziecko powinno mieć spacerówkę z lepszą amortyzacją, a Chicco niestety amortyzacji nie mają prawie wcale i na każdym delikatnym uskoku dzieckiem trzęsie. Uważam, że te spaceróki nadają sie dla dziecka w wieku ok. roku. Natomiast miejsca w nich jest dużo i ze spaniem nie byłoby najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: chicco multiway opinie 20.09.08, 18:39 Ja dwa razy reklamowałam w ciągu pół roku użytkowania - najpierw zepsuło się zapięcie pasów, potem w raczkach - gąbkach porobiły się mega dziury i urwał się podnóżek. Ponadto też źle mi się nim jeździ, słabo się podbija i nie jest za bardzo poręczny dla niskich osób - takich jak ja :( Też się skuszę na ct 04 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: chicco multiway opinie 21.09.08, 18:43 do aniulekq: tak z ciekawosci pytam , uznali ci reklamacje na te dziury???? a ja polecam ct 04 jednak, jedyny wozek ktory prowadziło mi sie komfortowo ze wzgl na wysokośc rączek. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq do patatajowej 08.10.08, 22:29 Uznali, zrobili na w ramach gwarancji bo gąbki na rączkach miały zledwie 4 miesiące jak się zaczęły psuc. Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikielka Re: chicco multiway opinie 06.10.08, 21:02 może póazno odpisuje , kupiłam nowy wózeczek multiway chicco , jeżdże z 5-mce córcią , jestem zadowolona z niego ,a mieszkam na wsi , jest lekki ,zwrotny , i co najlepsze w tych parasolkach że szygko się je składa i rozkłada z uwagi że jeżdzę samochodem i zabieram wózeczek ze sobą , a przed nim miałam 3w1 titi , z wózkami wychodzi dopiero jak się używa je, czy np. często w podróży itp; i wtedy wiemy jak się sprawdzają , jak mogę tylko pomóc w wyborze to jest wózek ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś