Dodaj do ulubionych

Trójki Giertycha będą u nas czwórkami

21.11.06, 08:52
policjanici beda ganiac malolatow po szaletach a w tym czasie >bandyci>- tu
nie bedzie trojek czy czworek beda robili swoje bez stressowww...panstwo
solidarne!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ag Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.atol.com.pl 21.11.06, 14:18
      i to mi się "podoba" parę tysięcy ludzi bedzie gonić Bogu winne małolaty po
      szkołach , a gorsi będą szleć po ulicach i co , Romuś kasę przewidział na
      etaciki p.p. Dorn i Ziobro
    • Gość: rega Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 82.160.19.* 21.11.06, 18:46
      A ja słyszałam , że czwórki
      • Gość: poeta Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:25
        czwórkami to prosto do nieba szli... żołnierze
    • Gość: sceptyk Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:24
      a może oszczędniej /na butach/ będzie powołać INSPKTORÓW WOJSKOWYCH czy jak sie
      oni tu wtedy nazywali
    • Gość: meddo Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 82.160.19.* 21.11.06, 20:57
      A niech zobacza te wymalowane panienki z gołymi pępkami
      • Gość: remik Panie Królikowski IP: 217.197.79.* 21.11.06, 22:23
        No tak.Pan Naczelnik gotowy od lat.A czy nie jest tak,że zmarnował Pan ostatnie
        dwa lata ganiając swoich ludzi do przedszkoli z jakimś pluszowym
        stworkiem.Chwalił sie Pan w gazetach setkami spotkań w przedszkolach,wbijał Pan
        zdjęcia do internetu.Nadawał Pan certyfikaty.Wszystko w przedszkolach.Jakoś nie
        widac było tam gimnazjów.Każda próba krytkyki wzbudzała w Was wściekłośc i
        teksty o przełamywaniu barier między Policją a przedszkolakami.Teraz trzeba te
        przełamane barierki spawać.Tak to jest jest się realizuje czyjąś idee fix.Ma
        Pan dobrych specjalistów i nie wykorzystał Pan tego.Ale warto było dla tych
        zdjęć .Niech Pan nie wspomina o tych badaniach.
        Zbadano kilkaset osób,poświęcony ogrom papieru i co wynika z tych badań:
        najniebezpieczniej w mieście wojewódzkim jest w rejonie dyskotek i
        dworca.Młodziez najczęściej spożywa alkohol na dyskotekach.Brawo!jaka moc
        naukowatych badań. Nie można było spytac dzielnicowych?
        Pamiętamy również opinie uczniów o tej ankiecie bo zamieściliście ją w
        internecie.Pierwsza opinia brzmiała :Ankieta jest łosiowata.
        Jesteśmy gotowi od lat rzecze Pan Naczelnik Sekcji Prewencji KMP w
        Opolu.Gratulacje!!!
        A rozpoznaliście te problemy skoro robicie to od lat?
    • Gość: :( Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:50
      U nas zawsze inaczej ...
    • Gość: :) Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 217.173.202.* 06.12.06, 16:18
      moze jakiego smierdziela podrzucic, zeby się wyniesli?
      I ja podatnik mam, osia kosc za to bulic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka