arahat1 21.11.06, 08:52 policjanici beda ganiac malolatow po szaletach a w tym czasie >bandyci>- tu nie bedzie trojek czy czworek beda robili swoje bez stressowww...panstwo solidarne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.atol.com.pl 21.11.06, 14:18 i to mi się "podoba" parę tysięcy ludzi bedzie gonić Bogu winne małolaty po szkołach , a gorsi będą szleć po ulicach i co , Romuś kasę przewidział na etaciki p.p. Dorn i Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rega Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 82.160.19.* 21.11.06, 18:46 A ja słyszałam , że czwórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:25 czwórkami to prosto do nieba szli... żołnierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:24 a może oszczędniej /na butach/ będzie powołać INSPKTORÓW WOJSKOWYCH czy jak sie oni tu wtedy nazywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meddo Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 82.160.19.* 21.11.06, 20:57 A niech zobacza te wymalowane panienki z gołymi pępkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Panie Królikowski IP: 217.197.79.* 21.11.06, 22:23 No tak.Pan Naczelnik gotowy od lat.A czy nie jest tak,że zmarnował Pan ostatnie dwa lata ganiając swoich ludzi do przedszkoli z jakimś pluszowym stworkiem.Chwalił sie Pan w gazetach setkami spotkań w przedszkolach,wbijał Pan zdjęcia do internetu.Nadawał Pan certyfikaty.Wszystko w przedszkolach.Jakoś nie widac było tam gimnazjów.Każda próba krytkyki wzbudzała w Was wściekłośc i teksty o przełamywaniu barier między Policją a przedszkolakami.Teraz trzeba te przełamane barierki spawać.Tak to jest jest się realizuje czyjąś idee fix.Ma Pan dobrych specjalistów i nie wykorzystał Pan tego.Ale warto było dla tych zdjęć .Niech Pan nie wspomina o tych badaniach. Zbadano kilkaset osób,poświęcony ogrom papieru i co wynika z tych badań: najniebezpieczniej w mieście wojewódzkim jest w rejonie dyskotek i dworca.Młodziez najczęściej spożywa alkohol na dyskotekach.Brawo!jaka moc naukowatych badań. Nie można było spytac dzielnicowych? Pamiętamy również opinie uczniów o tej ankiecie bo zamieściliście ją w internecie.Pierwsza opinia brzmiała :Ankieta jest łosiowata. Jesteśmy gotowi od lat rzecze Pan Naczelnik Sekcji Prewencji KMP w Opolu.Gratulacje!!! A rozpoznaliście te problemy skoro robicie to od lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:50 U nas zawsze inaczej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Trójki Giertycha będą u nas czwórkami IP: 217.173.202.* 06.12.06, 16:18 moze jakiego smierdziela podrzucic, zeby się wyniesli? I ja podatnik mam, osia kosc za to bulic? Odpowiedz Link Zgłoś