Dodaj do ulubionych

W styczniu zatrzęsie się w SLD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 08:10
Proponuję pierwszą zmianę: pozbyć się pana Namysło.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Po prostu zdelegalizowac komuchow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 08:14
    • Gość: :) Biedny Kubat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:22
      otoczył sie takimi karierowiczami jak Rurynkiewicz, Zarychta, Ochędzan,
      Fristerowa.
      I jak zwykle dobrze chciał, tylko nie potrafił podjąć jakiejkolwiek decyzji.
    • Gość: Christoph Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.06, 14:54
      Toż to zasłużony emeryt-działacz opolskiej lewicy, przyszłość SLD, hehe... Może
      wynik byłby lepszy gdyby postawiono na młodych, nieuwikłanych w afery i układy
      z dawnych lat
      • Gość: członek Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.06, 00:02
        SLD przede wszystkim powinno rozliczyć odpowiedzialnych za kampanię
        wyborczą .... kompletnie nie przygotowaną.... zadbali jedynie o siebie :
        Przewodnicząca Organizacji Miejskiej SLD - śmieszna przedszkolanka Małgorazta
        Sekula nie mająca żadnej charyzmy ani żyłki przywódczej, fałszywie przekonana o
        swojej indywidualności ( dla mnie wieśniara i przekupa z targowiska)..."Wielki,
        maly człowiek" - sekretarz OM SLD - Piotr Mielec puszący się jak "paw" (
        karierowicz) pretendent do koryta... a tak na marginesie jak długo jeszcze
        wybory do funkcji partyjnych będą ustawiane ??? W tej organizacji nie było
        dotąd żadnej odnowy ani nawet próby zmiany wizerunku. Nic dziwnego że nastepni
        rzucaja legitymacjami partyjnymi ... to już agonia .....nie ma w tej partii
        autorytetów !!!!!!!!
        • Gość: a ja mysle Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 04:21
          ze dobrze zrobilem odchodzac z tego bagna PZPR-owskiego dobre lata temu..
          • Gość: a ja mysle Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: *.chello.pl 03.12.06, 20:55
            ze dobrze zrobilem, ze sie do tej czerwonej choloty wogole nie zapisalem
            gdy mnie probowali kilka razy do nich zapisac.
            Nie bylem slepy i naiwny wiedc dobrze wybralem.
            Marksizmleninizm to falszywa spiewka przeszlosci. A stojenie sie w piorka tzw.
            nowej lewicy to nic innego jak mydlenie ludziom oczu i robienie wody z mozgu.
            Haczyk dla nieodpowiedzialnie naiwnych. Ludzi bez sumienia.

• Gość: :) Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: 217.173.202.* 06.12.06, 00:06
      :)
      • Gość: a ja mysle Re: W styczniu zatrzęsie się w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 06:59
        ze znowu szykuja sie do powrotu stare repy typu Szmaja, a wiec tylko to zostalo
        SLD wyjadac resztki ze smietnika kadrowego, bo mlodziez jest bezdennie
        beznadziejana vide ex minister od rolnictwa. Krotko mowiac czas na zmiany i
        wymiecenie ostra miotla resztem, budowanie od zera na zdrowym korzeniu !
        Warunek wstepu osobista uczciwosc, czyste rece i 100% bezinteresownosc. Plus
        dobre pomysly na rozwoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka