komol 09.12.06, 22:29 Może Gazeta - wydanie opolskie - rozpocznie cykl szkolenia z zasad etyki - dla pracowników urzędów, szkół, uczelni - wszystkim się przyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyta191 Re: Zasady etyki 10.12.06, 12:03 tak zwłaszcza w MZK załoga jet dobrze przeszkalana z zasad etyki zawodowej, uczciwiści, dobrego zachowania, kultury, poszanowania godności osobistej, itd itd.. Tylko nie wiadomo skąd te zasady wyciągnięto... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: Zasady etyki IP: *.centrum.punkt.pl 10.12.06, 12:13 Komolu, uważam, że Twoj pomysł jest bardzo dobry. Podoba mi się. W dobie wszechogarniającego chamstwa i zdziczenia obyczajów, szkolenie z zasad etyki może być bardzo przydatne. Chociaż mooovie się, że dobrego knajpa nie zepsuje, a złego kościół nie naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4.5% Re: Zasady etyki IP: *.chello.pl 11.12.06, 02:44 Gdy później zapytają, a skądże tak wspaniałą etykę posiadłeś, urzędniku? Czytając Gazetę nauczył żem się, odpowiadać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIA Re: Zasady etyki IP: *.chello.pl 18.12.06, 10:36 FAJNY POMYSŁ PISZĘ SIĘ NA TO.MYŚLĘ ŻE ETYKA TAK,ALE Z ELEMENTAMI LOGIKI.WYDAJE MI SIĘ ŻE TO DRUGIE PRZYDAŁOBY SIĘ WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaroolek Re: Zasady etyki - gdzie one są? 18.12.06, 17:18 Ano właśnie, przycisnę kogoś do muru. Wymuszę na nim zgodę wbrew jego woli. Będę się mścił. Jak nie uzyskam żadanego poparcia,aprobaty będę gnębił, oszukiwał, kłamał i robił głupa z ludzi. Bo ja jestem najmądrzejszy, najsilniejszy. Bestia w Kiepskiego wcieleniu. Znam zakład w którym tak brzydko traktują osoby na stanowiskach swoich podwładnych. Bardzo przykre i poniżające. Gdzie one są ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Zasady etyki IP: *.chello.pl 18.12.06, 18:07 Zdaje Ci się tylko.Bądż konkretny,a daruj sobie bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Zasady etyki IP: 217.197.79.* 18.12.06, 19:45 a o co ci bozia chodzi o to ty gosc zrobił donos na firum, co cie to tak obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Zasady etyki IP: *.chello.pl 18.12.06, 19:58 umiejętność pisania i czytania powinna być umiejętnoscią każdego dorosłego człowieka-do anioła Odpowiedz Link Zgłoś