Gość: XX IP: *.atol.com.pl 16.12.06, 09:56 JA ZNAM INNĄ WERSJĘ ŚMIERCI ALE NIECH BEDZIE ŻE ZAWAŁ SERCA - TO SIĘ U NAS NAJCZĘŚCIEJ PODAJE BO PRZYNAJMNIEJ WSZYSCY WIEDZĄ CO TO JEST - ZAWAŁ NAJLEPIEJ SIĘ SPRZEDAJE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafidło Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:46 jeśli byłeś przy jego śmierci to dlaczego mu nie pomogłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Energetyk Zmarł Jan Kurasiewicz IP: *.atol.com.pl 16.12.06, 16:33 Janku, cześć Twojej pamięci. Bywało, że toczyliśmy ostre polemiki ale nigdy nie chowałeś urazy. Będzie nam Ciebie brakowało jako Związkowca ale też jako porządnego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: 217.197.79.* 16.12.06, 17:08 Jestem bardzo poruszona tym faktem. To był bardzo dobry człowiek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: 217.197.79.* 16.12.06, 18:23 niech zamilkną nikczemne usta, które chcą jątrzyć rany. Odszedł człowiek bardzo lubiany, szanowany. To był przewodniczący, człowiek, kolega, przyjaciel, związkowiec z charyzmą. Takim Cię pamiętać będziemy Jasiu. Wspaniały, obrońca ludzi, pracowników. Tylko Boże dlaczego Go tak szybko do siebie zabrałeś. Miał jeszcze tyle do zrobienia. Pusto tu Jasiu bez Ciebie... Czekaj tam... na nas ...pzryjdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta191 Re: Zmarł Jan Kurasiewicz 17.12.06, 08:26 Jestem szczęśliwym człowiekiem - tak mówił o sobie. ... pozostawiłeś nas smutnych, rozżalonych, płaczących sercem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: 217.197.79.* 17.12.06, 18:39 Spoczywaj Janku w spokoju. Pokój Twojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: *.zwm.punkt.pl 20.12.06, 12:55 Jutro pogrzeb. Czy semako - tomaszko - podobni będą mieli czelność przyjść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew. kurasiew Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: *.20.90.92.rev.sfr.net 21.12.13, 19:28 Nie lubię jednego. Jak ktoś. Wymyśla. Bzdury bo ja wiem w jaki sposób. Mój tato zmarł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Jan Kurasiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 23:40 Znalem tego człowieka gdy pracowałem w WPEC u na Harcerskiej. Tylko tyle o nim piszę bo o zmarłych nie powinno mówić się żle Śmiać mi się chce jak niektórzy piszą o Janku psalmy pochwalne.Widocznie nie znali go tak jak ja i moi koledzy z tamtego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś