Dodaj do ulubionych

Aerobik tylko dla pań

IP: *.opole.internetia.pl 20.02.07, 07:37
Wielu żonom coś takiego by się przydało...
Obserwuj wątek
    • Gość: zaciekawiony Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:44
      Moja żona chce się zapisać na ten aerobic:)
      • Gość: behemot Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 20.02.07, 11:02
        No to zacznij montować rurkę w salonie.No w końcu też coś musisz mieć z tych
        nowych umiejętności małżonki.Dobrze, że ludziom nie brakuje pomysłów na robienie
        kasy..
        • Gość: niedzisiejsza Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:47
          rurka w salonie..tak;] i w ogole..zacznijmy chodzic nago..sex sex sex..nie jest
          w zyciu najwazniejszy.nie rozumiem.a na zajeciach widze na zalaczonym obrazku
          panny mlodsze ode mnie(a stara nie jestem-nascie lat sie jeszcze
          ma)..pieknie.zrobmy jeszcze sex autobus.sex szkole.sex bar.gratuluje
          pomyslu.mysle,ze kazda kobieta ma w sobie seksapil i nie potrzebuje zadnego
          sexaerobiku, tylko mezczyzne, ktorego pragnie uwiesc i pokochac.oto caly sekret.
          • sharleena Re: Aerobik tylko dla pań 20.02.07, 12:14
            Jako posiadaczka zgrabnej figury dzięki intensywnej cyklozie ostrzegam jednak,
            że kilka moich 'tłuściutkich' i 'kurduplowatych' koleżanek, z krzywymi nózkami
            wpadnie tam na salę i zaczną się prężyć jak koty!
            dobrze że światło macie przyciemnione.
            ps.
            a czy panowie nie mogliby też - przecież dopiero by się fajnie zrobiło...
            co za masturbatorium, fe!
            pa
            • akyszty A potem skonczycie jak ANS 20.02.07, 15:01
              Wyczerpane, próźne, martwe? Warto ryzykować?
              --
              Tajemnice Ani
              • kszynka Re: A potem skonczycie jak ANS 21.02.07, 07:38
                dlaczego ten aerobik jest tylko dla pań!?
                przeciez to jest jawna DYSKRYMINACJA!
                ;-)
            • Gość: Andrzej Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:23
              Wiesz kobiety z odrobiną ciałka są o wiele bardziej pociągające niż takie
              wysokie i chude (pewnie też płskie) jak ty ;)
              • buhaj_z_rogiem Chciałabyś, 20.02.07, 16:34
                tuczniku.
          • Gość: MARCINO Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:34
            Masz całkowita rację zróbmy sex autobus!!! Jestem za :D Oczywiście sex bar już
            jes... w biurze sobie robimy buhahahaha Kobieto sexu Ci potrzeba hhehehehe
          • Gość: ortografia!!!! Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 15:39
            nastolatko droga! Zapamiętaj proszę na całe życie, że po polsku pisze się SEKS!!!
            Jak te dzieci maturę zdają??
          • Gość: Wikary Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:29
            Oto cała tajemnica wiary.
          • Gość: fdj Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.ghnet.pl 20.02.07, 19:13
            no i odezwal sie kobieton hehehe
          • Gość: sex Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.unicity.pl 24.02.07, 18:34
            Ciekawe!
    • Gość: ralf Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:42
      Popieram!!! Takie zajęcia powinny być prowadzone już w szkole na lekcjach w-f.
      • Gość: witas Re: Aerobik tylko dla pań IP: 200.123.180.* 20.02.07, 15:29
        Jak w reklamie telewizyjnej np. kawy, prince polo czy innych samochodow pojawia
        sie ewidentnie aspekt erotyczny to zadna na tym forum nie protestowala. Jak
        jednak ktos robi to co robi w zamknietym gronie osob tego pragnacych, to
        obronczynie nie wiadomo czego podnosza pazurki. Sytuacja jakby zywcem wyjeta ze
        spotkania sympatyczek Radia Maryja. Nie podoba sie, pominac watek i po sprawie.
    • to_ti U cudzych żon to fajnie wygląda 20.02.07, 15:37
      u swojej to nie wiem niestety czy fajnie?

fototel.pl/
      • Gość: KITKET Re: U cudzych żon to fajnie wygląda IP: 217.197.79.* 20.02.07, 16:10
        To może ktoś inny wie. Ha ha ha. Staraj się.
        • Gość: zośka Re: U cudzych żon to fajnie wygląda IP: 217.197.79.* 20.02.07, 16:15
          A to jest przykład na to, jak Opolanie reagują na nowe propozycje. Jeżeli ktoś
          się interesuje sexaerobikiem i chce spróbować, to proszę bardzo, jest taka
          możliwość.
          Chce poćwiczyć TANIEC BRZUCHA- zapraszamy.
          Nie da się powiedzieć, że coś się chce, a w Opolu nie można. Można1111 Tylko
          się ruszyć trzeba.
      • buhaj_z_rogiem U twojej fajnie, zapewniam. 20.02.07, 16:35
        Hyhy.
    • Gość: Przestraszony Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:27
      Uważajcie mężczyżni, bo jak dostaniecie się w ręce tak przeszkolonego wampira
      to tylko z was zostaną wióry.
    • Gość: a Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:30
      Mężom też... i to nie wiem czy nie bardziej...
    • mpmyszka To nie sexaeorobik Tylko StripAerobik 20.02.07, 17:02
      tak brzmi oryginalna nazwa i tylko tyle chciałam napisać...
    • Gość: Studio RAMADA Aerobik tylko dla pań IP: 217.116.110.* 20.02.07, 18:40
      Wszystkie chętne Panie na SEXY Aerobic(jak kto woli S.Aerobic)zapraszamy w
      piątek o godzinie 20.20. Zajęcia odbywają się w Opolu na ul. Sienkiewicza 21
      (bordowy budynek stojący bokiem do ul.Sienkiewicza).
      Przyjdźcie poćwiczyć przed sobotnią gorączką nocy!!!!!
    • Gość: Agatka i Daria:P Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 20.02.07, 19:55
      kazdy robi to co lubi... ja bym sie tam z kolezanka zapisala... tylko od ilu to
      jest lat i ile kosztuje?? i nie warto krytykowac jezeli komus sie to nie podoba
      to niech na to nie zwraca uwagi...a mówią ze jestesmy tolerancyjnym krajem
      widac kłamią!!!
      • yavanna2 Re: Aerobik tylko dla pań 20.02.07, 20:52
        Ja też się chętnie wybiorę. A taniec brzucha ma jednak dużo inną filozofię. Czy
        w Warszawie ktoś robi coś takiego?
    • Gość: mi Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.rybnet.pl 20.02.07, 22:30
      Gość portalu: uschnięty napisał(a):

> Wielu żonom coś takiego by się przydało...

Tak bo małżeństwo skutecznie zabija seksapil w wielu żonach.
      Pytanie tylko czy to aby nie za sprawą leniącego się przed tv, wiecznie nie
      obecnego lub 'uschniętego' męża?
      • Gość: exxen Re: Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:41
        ... nie tylko żonom, dziewczynom też

Niestety drętwota wśród wielu Pań poraża. (wśród Panów mniemam jest podobnie)
        dziewnczyny wyluzujcie,bo niektóre to potrafią i to jest skuteczna broń na
        każdego faceta.

pozdr i zyczę uśmiechu
      • Gość: nie_uschnieta Wielu mezom tym bardziej... IP: 128.61.146.* 21.02.07, 03:14
      • Gość: uschnięty Re: Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.opole.internetia.pl 21.02.07, 08:28
        Napewno nie, prób było milion, bez efektu, po czasie faktycznie wolę tv
    • paolo630 te opolskie dziouchy... 20.02.07, 22:42
      ...musza coś robić jak chłapcy w rajchu som....
    • itilli skąd to oburzenie? 20.02.07, 23:49

nie wiem co w tym złego, w końcu nikt się tam nie rozbiera ani nie masturbuje :P

ja na to ide. poproszę do kraka :-D

pozdrofki dla wszystkich wyluzowanych i seksownych kobiet!!

:)
    • Gość: Monika z Lubonia Aerobik tylko dla pań IP: *.tktelekom.pl 21.02.07, 07:55
      ja pojawi się z Poznaniu to sie piszę!!!!!!! Zresztą nie tylko ja ;-))
      Pozdrawiam wszystkie panie !
    • Gość: Wika Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:00
      Strip Aerobic to rozbierana wersja "ćwiczeń" przeznaczona raczej do treningu w
      domowym zaciszu a nie na sali to pomysł raczej Carmen Elektry a ta propozycja o
      której mowa to Sexy albo S - Aerobic mająca pomóc kobietą być bardziej
      zmysłowymi albo umieć to wykorzystać ..i tyle. Myślę że to fajny pomysł.
    • Gość: Natalia Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:09
      Takie ćwiczenia to prócz dobrej zabawy rodzaj terapii dla nieśmiałych.
      Jak dla mnie bomba.... jest coś takiego w Krakowie. Zgadam się z kumpelami i
      się zapisujemy....
    • Gość: LocKy Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:17
      Byłam na tym podczas bobytu w Stanach. Chodziłam przez miesiąc. Polecam gorąco.
      Naprawdę na zajęciach czuje się pozytywną energię natomiast po nich chce się
      żyć. Czujesz się kobieca, piękna, rozluźniona, zapominasz o kłopotach...!!!!no
      i faktycznie moja druga połowa to doceniła.!!! Są widoczne efekty.
      Ludzie trochę optymizmu. Żyje się tylko raz :)))
      • Gość: jula Re: Aerobik tylko dla pań IP: 83.238.214.* 21.02.07, 12:52
        Jak najbardziej popieram takie wypowiedzi!!
        Byłam w sobotę na zajęciach i w niczym to nie przypominało wyuzdanego, bądź
        niestosownego zachowania - w porównaniu z tańcem towarzyskim, gdzie młodym
        dziewczynom, ze względu na charakter tańca, mówi się, aby pokazały kawałek nogi,
        czy ładnie się uśmiechnęły, tutaj wszystko ma wypływać z chęci polepszenia
        samopoczucia!!!
        Uważam to za świetny sposób na "zmiękczenie" ruchów pań zaganianych pomiędzy
        domem, pracą, a zakupami dla mężusiów ;)
        • Gość: zośka Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 21.02.07, 15:28
          Do uschniętego. Tobie też by się przydało.
          Instruktorki z RAMADY są tak wszchstronne i kreatywne, że pewnie dla facetów
          też potrafią zorganizować sexaerobik. Tylko musisz skrzyknąć chętnych.
          Zobaczysz, że będzie lepieJ!!!
          • Gość: klakier Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 21.02.07, 22:01
            Dla facetów kurs zdejmowania ciuszków. Tego ramada nie uczy pań, jak zabiorą
            się chocby za bluzke, to popsuja caly efekt
    • Gość: Olus Re: Aerobik tylko dla pań IP: 83.238.76.* 24.02.07, 12:59
      Heh prawda... ale taki sex areobic mozemy sobie sami tez zrobic w domu, kiedy
      mamy wielkie lustro :D mozna sobie wyobrazic ze robisz striptiz dla ukochanej
      osoby... i tak przez pare tygodni :D sylwetka odrazu robi sie inna.:P Ja czesto
      sie wyglupiam tak przez lustrem i nie moge powiedziec efekty sa, z checia bym
      wybrala sie na taki sex areobic :)
      • Gość: zośka Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 25.02.07, 08:58
        tak, czy siak, lepiej wyglądać lepiej niż gorzej. I przeważnie samo to nie
        przychodzi.
    • Gość: :)) Aerobik tylko dla pań IP: 82.177.55.* 25.02.07, 15:24
      to moze byc ciekawe ...:D:D
    • Gość: www.zlotykot.com Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 03.03.07, 15:55
      fajne. polecam: www.zlotykot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka