Gość: uschnięty IP: *.opole.internetia.pl 20.02.07, 07:37 Wielu żonom coś takiego by się przydało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaciekawiony Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:44 Moja żona chce się zapisać na ten aerobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 20.02.07, 11:02 No to zacznij montować rurkę w salonie.No w końcu też coś musisz mieć z tych nowych umiejętności małżonki.Dobrze, że ludziom nie brakuje pomysłów na robienie kasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzisiejsza Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:47 rurka w salonie..tak;] i w ogole..zacznijmy chodzic nago..sex sex sex..nie jest w zyciu najwazniejszy.nie rozumiem.a na zajeciach widze na zalaczonym obrazku panny mlodsze ode mnie(a stara nie jestem-nascie lat sie jeszcze ma)..pieknie.zrobmy jeszcze sex autobus.sex szkole.sex bar.gratuluje pomyslu.mysle,ze kazda kobieta ma w sobie seksapil i nie potrzebuje zadnego sexaerobiku, tylko mezczyzne, ktorego pragnie uwiesc i pokochac.oto caly sekret. Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Aerobik tylko dla pań 20.02.07, 12:14 Jako posiadaczka zgrabnej figury dzięki intensywnej cyklozie ostrzegam jednak, że kilka moich 'tłuściutkich' i 'kurduplowatych' koleżanek, z krzywymi nózkami wpadnie tam na salę i zaczną się prężyć jak koty! dobrze że światło macie przyciemnione. ps. a czy panowie nie mogliby też - przecież dopiero by się fajnie zrobiło... co za masturbatorium, fe! pa Odpowiedz Link Zgłoś
akyszty A potem skonczycie jak ANS 20.02.07, 15:01 Wyczerpane, próźne, martwe? Warto ryzykować? -- Tajemnice Ani Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: A potem skonczycie jak ANS 21.02.07, 07:38 dlaczego ten aerobik jest tylko dla pań!? przeciez to jest jawna DYSKRYMINACJA! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:23 Wiesz kobiety z odrobiną ciałka są o wiele bardziej pociągające niż takie wysokie i chude (pewnie też płskie) jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCINO Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:34 Masz całkowita rację zróbmy sex autobus!!! Jestem za :D Oczywiście sex bar już jes... w biurze sobie robimy buhahahaha Kobieto sexu Ci potrzeba hhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografia!!!! Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 15:39 nastolatko droga! Zapamiętaj proszę na całe życie, że po polsku pisze się SEKS!!! Jak te dzieci maturę zdają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:29 Oto cała tajemnica wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdj Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.ghnet.pl 20.02.07, 19:13 no i odezwal sie kobieton hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:42 Popieram!!! Takie zajęcia powinny być prowadzone już w szkole na lekcjach w-f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witas Re: Aerobik tylko dla pań IP: 200.123.180.* 20.02.07, 15:29 Jak w reklamie telewizyjnej np. kawy, prince polo czy innych samochodow pojawia sie ewidentnie aspekt erotyczny to zadna na tym forum nie protestowala. Jak jednak ktos robi to co robi w zamknietym gronie osob tego pragnacych, to obronczynie nie wiadomo czego podnosza pazurki. Sytuacja jakby zywcem wyjeta ze spotkania sympatyczek Radia Maryja. Nie podoba sie, pominac watek i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti U cudzych żon to fajnie wygląda 20.02.07, 15:37 u swojej to nie wiem niestety czy fajnie? fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KITKET Re: U cudzych żon to fajnie wygląda IP: 217.197.79.* 20.02.07, 16:10 To może ktoś inny wie. Ha ha ha. Staraj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: U cudzych żon to fajnie wygląda IP: 217.197.79.* 20.02.07, 16:15 A to jest przykład na to, jak Opolanie reagują na nowe propozycje. Jeżeli ktoś się interesuje sexaerobikiem i chce spróbować, to proszę bardzo, jest taka możliwość. Chce poćwiczyć TANIEC BRZUCHA- zapraszamy. Nie da się powiedzieć, że coś się chce, a w Opolu nie można. Można1111 Tylko się ruszyć trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przestraszony Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:27 Uważajcie mężczyżni, bo jak dostaniecie się w ręce tak przeszkolonego wampira to tylko z was zostaną wióry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:30 Mężom też... i to nie wiem czy nie bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
mpmyszka To nie sexaeorobik Tylko StripAerobik 20.02.07, 17:02 tak brzmi oryginalna nazwa i tylko tyle chciałam napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studio RAMADA Aerobik tylko dla pań IP: 217.116.110.* 20.02.07, 18:40 Wszystkie chętne Panie na SEXY Aerobic(jak kto woli S.Aerobic)zapraszamy w piątek o godzinie 20.20. Zajęcia odbywają się w Opolu na ul. Sienkiewicza 21 (bordowy budynek stojący bokiem do ul.Sienkiewicza). Przyjdźcie poćwiczyć przed sobotnią gorączką nocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka i Daria:P Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 20.02.07, 19:55 kazdy robi to co lubi... ja bym sie tam z kolezanka zapisala... tylko od ilu to jest lat i ile kosztuje?? i nie warto krytykowac jezeli komus sie to nie podoba to niech na to nie zwraca uwagi...a mówią ze jestesmy tolerancyjnym krajem widac kłamią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna2 Re: Aerobik tylko dla pań 20.02.07, 20:52 Ja też się chętnie wybiorę. A taniec brzucha ma jednak dużo inną filozofię. Czy w Warszawie ktoś robi coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.rybnet.pl 20.02.07, 22:30 Gość portalu: uschnięty napisał(a): > Wielu żonom coś takiego by się przydało... Tak bo małżeństwo skutecznie zabija seksapil w wielu żonach. Pytanie tylko czy to aby nie za sprawą leniącego się przed tv, wiecznie nie obecnego lub 'uschniętego' męża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxen Re: Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:41 ... nie tylko żonom, dziewczynom też Niestety drętwota wśród wielu Pań poraża. (wśród Panów mniemam jest podobnie) dziewnczyny wyluzujcie,bo niektóre to potrafią i to jest skuteczna broń na każdego faceta. pozdr i zyczę uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_uschnieta Wielu mezom tym bardziej... IP: 128.61.146.* 21.02.07, 03:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uschnięty Re: Wielu żonom coś takiego by się przydało... IP: *.opole.internetia.pl 21.02.07, 08:28 Napewno nie, prób było milion, bez efektu, po czasie faktycznie wolę tv Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 te opolskie dziouchy... 20.02.07, 22:42 ...musza coś robić jak chłapcy w rajchu som.... Odpowiedz Link Zgłoś
itilli skąd to oburzenie? 20.02.07, 23:49 nie wiem co w tym złego, w końcu nikt się tam nie rozbiera ani nie masturbuje :P ja na to ide. poproszę do kraka :-D pozdrofki dla wszystkich wyluzowanych i seksownych kobiet!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z Lubonia Aerobik tylko dla pań IP: *.tktelekom.pl 21.02.07, 07:55 ja pojawi się z Poznaniu to sie piszę!!!!!!! Zresztą nie tylko ja ;-)) Pozdrawiam wszystkie panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wika Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:00 Strip Aerobic to rozbierana wersja "ćwiczeń" przeznaczona raczej do treningu w domowym zaciszu a nie na sali to pomysł raczej Carmen Elektry a ta propozycja o której mowa to Sexy albo S - Aerobic mająca pomóc kobietą być bardziej zmysłowymi albo umieć to wykorzystać ..i tyle. Myślę że to fajny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:09 Takie ćwiczenia to prócz dobrej zabawy rodzaj terapii dla nieśmiałych. Jak dla mnie bomba.... jest coś takiego w Krakowie. Zgadam się z kumpelami i się zapisujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LocKy Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.zaodrze.punkt.pl 21.02.07, 10:17 Byłam na tym podczas bobytu w Stanach. Chodziłam przez miesiąc. Polecam gorąco. Naprawdę na zajęciach czuje się pozytywną energię natomiast po nich chce się żyć. Czujesz się kobieca, piękna, rozluźniona, zapominasz o kłopotach...!!!!no i faktycznie moja druga połowa to doceniła.!!! Są widoczne efekty. Ludzie trochę optymizmu. Żyje się tylko raz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Aerobik tylko dla pań IP: 83.238.214.* 21.02.07, 12:52 Jak najbardziej popieram takie wypowiedzi!! Byłam w sobotę na zajęciach i w niczym to nie przypominało wyuzdanego, bądź niestosownego zachowania - w porównaniu z tańcem towarzyskim, gdzie młodym dziewczynom, ze względu na charakter tańca, mówi się, aby pokazały kawałek nogi, czy ładnie się uśmiechnęły, tutaj wszystko ma wypływać z chęci polepszenia samopoczucia!!! Uważam to za świetny sposób na "zmiękczenie" ruchów pań zaganianych pomiędzy domem, pracą, a zakupami dla mężusiów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 21.02.07, 15:28 Do uschniętego. Tobie też by się przydało. Instruktorki z RAMADY są tak wszchstronne i kreatywne, że pewnie dla facetów też potrafią zorganizować sexaerobik. Tylko musisz skrzyknąć chętnych. Zobaczysz, że będzie lepieJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 21.02.07, 22:01 Dla facetów kurs zdejmowania ciuszków. Tego ramada nie uczy pań, jak zabiorą się chocby za bluzke, to popsuja caly efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olus Re: Aerobik tylko dla pań IP: 83.238.76.* 24.02.07, 12:59 Heh prawda... ale taki sex areobic mozemy sobie sami tez zrobic w domu, kiedy mamy wielkie lustro :D mozna sobie wyobrazic ze robisz striptiz dla ukochanej osoby... i tak przez pare tygodni :D sylwetka odrazu robi sie inna.:P Ja czesto sie wyglupiam tak przez lustrem i nie moge powiedziec efekty sa, z checia bym wybrala sie na taki sex areobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Aerobik tylko dla pań IP: 217.197.79.* 25.02.07, 08:58 tak, czy siak, lepiej wyglądać lepiej niż gorzej. I przeważnie samo to nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Aerobik tylko dla pań IP: 82.177.55.* 25.02.07, 15:24 to moze byc ciekawe ...:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.zlotykot.com Aerobik tylko dla pań IP: *.chello.pl 03.03.07, 15:55 fajne. polecam: www.zlotykot.com Odpowiedz Link Zgłoś