Dodaj do ulubionych

Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 00:31
mam do sprzedania kostke boss'a metal zone mt - 2.

w sam raz do heavy i thrash metalu

widac po niej, ze byla uzywana, ale jest sprawna w 100% + pudelko i nstrukcja
z przykladowymi ustawieniami brzmienia.
dorzucam zasilacz.

180 PLN

zainteresowani niech pisza na maila: dodo@imprezoweopole.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bartłomiej Re: Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:11
      Kolo, bądź uprzejmy nie zamieszczać tu ogłoszeń , bo nam się tu zrobi Alegro
      a nie lista dyskusyjna.
      • Gość: dodo Re: Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:30
        mam tylko jedna sztuke, wiec nie boj zaby ;)
        • Gość: Fan Dody Re: Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2" IP: *.atol.com.pl 14.03.07, 19:46
          Ale jesteś idolem i inni zaczną Ciebie naśladowac.
          • Gość: dodo Re: Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:52
            jasne, wlasnie dlatego sprzedaje.
            mam jeszzce pociete struny na odcinki 10 centymetrowe, zeby kazdy mial cos dla
            siebie. rozwazalem jeszcze zmielenie korpusu i gryfu gitary i rozdawanie
            ludziom kupki trocin.
            • Gość: mariusz Re: Sprzedam przester "Boss Metal Zone MT-2" IP: *.atol.com.pl 14.03.07, 20:04
              jestes kolo naciagaczem bo nowka w sklepie kosztuje 99 zlociszow
              • Gość: dodo ceny "nowek" w sklepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:13
                www.bratpol.com.pl/?prod=1494&cat=12
                sklep.ragtime.com.pl/product_info.php?products_id=88
                midi.pl/p100-BOSS-MT-2-Metal-Zone-efekt-gitarowy.html
                rondomusic.pl/?p=productsList&iPage=4&PHPSESSID=c75e80ffe2ecc66cf575def55c449803

sklep.all4m.com/catalog/index.php/cPath/31_42_43
                jakies "ale"?
                • Gość: fan Dody Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.atol.com.pl 15.03.07, 07:53
                  Ok.chcesz połowę ceny.Ale np.ja kupiłem Fiata Bravo za 54 990,a teraz 8000 nikt
                  mi nie chce dac.Coś mi się wydaje Dodo,że robisz z siebie cierpiętnika na tym
                  forum.Szukam pracy,mam pomysły,nikt mnie nie rozumie,sprzedam coś tam
                  itepeitede.Wez się w garśc chłopcze.Coś mi się wydaje,że uważasz ,że to nie dla
                  Ciebie wstawac o 6.10 do roboty i zarabiac 1300PLN na miesiąc.Ty uważasz się za
                  lepszego,mądrzejszego,stworzonego do wyższych celów.Obserwuję chłopcze Twoje
                  wpisy już od dłuższego czasu i powiem Ci szczerze ,że Twoja persona zaczyna
                  budzic we mnie wstręt.Pewnie zaraz naskrobiesz jakąś ripostę,ale to i tak nie
                  zmieni Twojego wizerunku.Jesteś zgorzkniałym,cynicznym,egocentrycznym
                  leniem.Zmienię zdanie,jak zobaczę Ciebie przy jakieś uczciwej i sensownej pracy.
                  • Gość: dodo Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:27
                    heh, a moze masz 100% racji? ;)

niewazne, samochod czy jakikolwiek sprzet mechaniczny zuzywa sie z czasem
                    bardziej niz plytka krzemowa z kilkoma przetwornikami.
                    • Gość: rolnikZgitarą Re: ceny "nowek" w sklepach IP: 82.160.19.* 15.03.07, 22:25
                      trzy tranzystory dwa kondensatory idź na allegro z tym a nie tu chłam
                      sprzedajesz prawdziwe brzmienie to lampy a nie krzem.
                      • Gość: dodo Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:37
                        kwestia gustu i zasobnosci kieszeni.

dzieki za podbijanie tematu.
                        • Gość: Czesław Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 01:09
                          A ja też mogę do Ciebie podbić Dodo ???
                          Ty bobasku jeden !!

• Gość: wieniu Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:55
                            Czy to ten Dodo ? Był kiedyś taki wątek o gościu , który na necie wyrywał
                            młodych chłopaków podając się za laskę. Ten zbok też podawał się za Dodo. Mam
                            nadzieję, że to tylko zbieg okolicznośći.
                            • Gość: Colombo Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.atol.com.pl 16.03.07, 20:11
                              najprawdopodobniej masz racje.slyszalem ze ten dodo gustuje w
                              matalowcach .pewnie wyczail ze moze rwac na jakies sprzety do muzy
                              • Gość: dodo Re: ceny "nowek" w sklepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:31
                                pewnie macie racje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka