Gość: arcykr IP: *.devs.futuro.pl 07.05.03, 05:12 ...gdyby to było w USA www.wprost.pl/ar/?O=43855 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Rok więzienia dla Millera... IP: 213.199.192.* 08.05.03, 23:09 jeden rok to zamalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umberto E. Ziutek DOŻYWOCIE!!!!!! IP: *.punkt.pl 09.05.03, 13:25 Za samą twarz i uśmiech powinien dostać dożywocie w biedaszybie koło Chorzowa!!!! A tak wogóle to wybić cały rząd i zastąpić go rolnikami (Samoobrona RULZ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vooyek.. Re: DOŻYWOCIE!!!!!! IP: router:* / 192.168.0.* 09.05.03, 17:38 Dla mnie to on jest zerem... :) A propos, widziałem go właśnie w teleekspresie... razem w przydupasami z BIE i z SML`u w knajpie 103`2... Niezły mezalians! Vooyek.. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Dlaczego? 11.05.03, 08:53 Gość portalu: Umberto E. Ziutek napisał(a): > Za samą twarz i uśmiech powinien dostać dożywocie w biedaszybie koło > Chorzowa!!!! A co ci akurat Chorzów zawinił? ;-) Poza tym jestem legalistą i chciałbym, żebyś mi wskazał, na podstawie jakiego paragrafu miałby "minus pierwszy premier Rzeczypospolitej" dostać dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumys Re: Dlaczego? IP: *.gigasoft.pl 11.05.03, 22:15 arcykr3 napisał: min.: > Poza tym jestem legalistą i chciałbym, żebyś mi wskazał, na podstawie jakiego > paragrafu miałby "minus pierwszy premier Rzeczypospolitej" dostać dożywocie. Nie pamietam numeru paragrafu, ale wiadomo ze jak jest czlowiek, to paragraf sie znajdzie. Za zdrade interesow Narodu Polskiego nie tylko dozywocie... wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś