Gość: Piaskowa IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 18:33 CZy ktokolwiek wie, w jaki sposób można podpiąc się do internetu w Czarnowąsach (część między elektrownią a Opolem). Czy pozostaje tylko neostrada tepsy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.04.07, 19:34 ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 20:46 Pomóż, proszę. TPSA będzie chciała pewnie abonamentu także za telefon, a tego chcę uniknąć. Jaka więc jest alternatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 23:04 to jak z tym netem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.chello.pl 09.04.07, 23:14 Ja mam w pakiecie w chello<net,telefon kablówka>.Myślę ,że musisz się sama zorientować<chello,netia,telekomunikacja>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 06:41 netii tam nie ma i watpie by na wies ciagneli kablowke ale spytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad z Czarnowąs Re: Internet w Czarnowąsach IP: 80.51.199.* 10.04.07, 09:29 z tego co się orientowałem, to tylko TPSA lub sieć iPLUS. Ale komórkowo są zakłucenia. chello nie ma, bo chciałem wziąć ich potrójny pakiet, ale sorki bardzo mi powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoninektel Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.netia.pl 10.04.07, 15:26 Od miesiąca jest możliwość skorzystania z usługi NET 24 z NETII.Dostęp drogą radiową do 10 km od komina ECO w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 18:22 pytanie tylko, jak taka radiolinia się zachowuje. mam znajomych którzy mieli radiolinię i była tragedia. wystarczyło zachmurzone niebo, jakaś burza ... i po łączności Odpowiedz Link Zgłoś