Dodaj do ulubionych

W Medicusie traktują nas per noga

IP: *.chello.pl 10.04.07, 20:30
amatorka w tym medicusie jest że aż żal. Nie wiem skąd oni brali obsługę i
lekarzy, budynek świetny ale ludzie pracujący tam do wymiany!!
Obserwuj wątek
    • monisia64 Re: W Medicusie traktują nas per noga 10.04.07, 21:45
      Ja też tam często chodzę i jestem takiego samego zdania. Personel jest
      niekompetentny i arogancki,szczególnie jedna z pań blondynek robi łaskę, jak ma
      cos powiedzieć.
      • Gość: Rycho Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.centrum.punkt.pl 10.04.07, 23:33
        Czy to prawda, że jedna z pań blondynek robi laskę?
        • Gość: Opolanin Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 22:49
          Tak ha ha a za zapewnie prawda leży gdzieś posrodku Ja też jestem od dłuższego
          pacjentem Medicusa przy ulicy Piłsuckego i nie doświadczylem zadnej arogancji
          czy braku kompetencji ze strony personelu. Korzystałem z zabiegów i
          rehabilitacji. Tak denerwują mnie korzystanie z windy,które albo są nieczynne
          lub sie blokują i bylem świadkiem jak pani o kulach wolała wejsc po
          schodach.Obawijając się jazdy windą i niespodzianek ,które ja mogą
          spotkać.Zadaję sobie pytanie komu zalezy na opluwaniu pracy pracowników tej
          przychodnii. To personel nie taki,to lekarze nie tacy cos nam sie w głowie po
          przewracalo a potem sie dziwimy ze lekarzy nam brakuje a młodziez szuka pracy
          pozagranicami naszego kraju. Więcej wyrozumiałości dla bliżnich oraz
          samokrytyzmu i cierpliwości dla siebie.Polecam inne przychodnie i zakłady
          rehalilitacjne nawet w uzdrowiskach gdzie pacjenci sa traktowani z góry i
          każdy musi przestrzegac określony zasad nawet za pełną opłatą.Zyczę wobec
          powyższego zdrowia dla siebie i wszystkich pacjentów tych placówek
    • Gość: Agnieszka W Medicusie traktują nas per noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 22:51
      panie z pl.pilsudskiego to chyba za kare tam pracuja - informacji udzielaja
      nikompletnych , a jak juz czlowiek sie chce czegos wiecej dowiedziec - to z
      wielka laska udziela odpowiedzi.... za to panie z ul.mickiewicza - zupelne
      przeciwienstwo -mile , uprzejme i kulturalne przede wszystkim....
      • Gość: pacjent Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.atol.com.pl 10.04.07, 23:34
        he he, układy układziki są w Medicusie a z pacjentami się nie liczą, ciekawe
        dlaczego miasto wynajmuje dla medicusa na preferencyjnych warunkach lokale ???
        • Gość: isizi Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.chello.pl 11.04.07, 03:42
          Medicus? ha ha ha! Przyjeła mnie lekarka z wyraźnym ukraińskim akcentem, a jak
          powiedziałem, że boli mnie gardło - zapisała mi środki znieczulające! Widocznie
          jeszcze niezbyt dobrze polski znała.
          • Gość: śpioch Re: per noga ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 04:52
            chyba nie "per noga" kolego dziennikarzu tylko per nogam jak per analogiam,
            per induktionem, per interim, per inspirationem. Poczytaj Pamietniki Paska !
            • Gość: juhas Re: per noga ? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 11.04.07, 07:31
              Nogą, czy nogami albo nawet i na nogach. Jedna cholera. Grunt, że nie zapomną
              żółtej kartki z książęczki RUM wyrwać.

A co do windy, to emeryci, renciści i inni tam tacy, to sami sobie winni, że na
              starość wzrok mają słaby i druku drobnym maczkiem nie widzą i języków
              europejskich się nie uczyli.
              • Gość: krzych Re: per noga ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:22
                Na Mickiewicza zawsze będzie lepiej bo właśnie tam mają siedzibę właściciele
                tej placówki. Panowie poszli jednak na ilość zapominając o jako takiej jakości.
                Wyposażenie gabinetów też z epoki kamienia szlifowanego ręcznie (ale juz nie
                łupanego). Zdrowia życzę.
      • Gość: pacjętka Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.atol.com.pl 11.04.07, 08:50
        Wizyta u ortopedy 45 zł 3 min ,zdjęcie rtg 39 zł 15 min chcąc uzyskać diagnozę
        ustalono mi wizyte dnia następnego.Na moje prośby bym ją uzyskała dzisiaj
        personel mi odmówił pomimo że chciałam ponownie zapłacić za wizytę.Dopiero
        interwencja w Administracji Medicusa sprawiła że łaskawie mnie przyjęto.Brawo
        frontem do ludzi?!!!
      • Gość: kundu Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: 217.197.79.* 11.04.07, 09:15
        Agnieszko. Czy ty jesteś testerem do testowania przychodni. Opłaca ci się
        biegać z jednej strony miasta na drugą i testować personel.??
    • Gość: Omni W Medicusie traktują nas per noga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:31
      Najgorsza LIPA jest w Medicusie na ul. Mickiewicza. Umówienie się na wizytę do
      lekarza graniczy z Prawdziwym CUDEM!!!! Panie w Rejestracji nawet z telefonu
      nie potrafią korzystać, albo do końca nie wiedzą do czego on służy... Totalny
      brak profesjonalizmu!!!!! Najgorsza Przychodnia w Opolu i napewno ostatnia z
      usług której skorzystam...
      • Gość: JADZIA Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: 83.238.214.* 11.04.07, 11:44
        MOIM ZDANIEM PERSONEL NA MICKIEWICZA MA OGROMNY ZASÓB WIEDZY PANIE Z
        REJESTRACJI SA BARDZO MILE I UPRZEJME ZAWSZE UDZIELA MI POMOCY A W NAGLYCH
        PRZYPADKACH NIGDY NIE ODMAWIAJA..... SA WSTANIE ZAMOWIC POTRZEBUJACYM NAWET
        TAKSOWKE
    • Gość: M.W. W Medicusie traktują nas per noga IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 11.04.07, 12:30
      słowa otuchy dla pań za okazywane serce i życzliwiść
    • Gość: Pacjentka Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.tpnet.pl 11.04.07, 13:35
      Jestem pacjentka tej przychodni od listopada ubiegłego roku.
      Ja i moja rodzina korzysta z róznych poradni.Rzeczywiście co do pracy Pań z
      recepcji tez mam uwagi ale nie do wszystkich.Sa wsrod nich bardzo mile i
      zyczliwe osoby(ale takie powinny być wszystkie).Ja jestem bardzo zadowolona z
      obsługi medycznej.Pani dr H.Pszeniczna i B.Radecka wykazała daleko idaca troska
      o moje zdrowie ( zaznaczam nie byłam tam za odpłatnością a ze skierowaniem z
      innej przychodni)życzyłabym każdemu takiej obsługi.Oczywiście sa to moje i
      mojej rodziny odczucia.- my jesteśmy bardzo zadowoleni ( w skutek czego
      przeniesliśmy sie tam na stałe- a jak bedzie nam źle to zmienimy
      przychodnie).Aktualnie córka korzysta po urazie z Kinezoterapii - bardzo chwali
      obsługe i wyposazenie i terminy - z dnia na dzień .Może te wypowiedzi spowoduja
      baczniejszą uwagę dyrekcji nad personelem pomocniczym - od nich też zależy
      reputacja tej placówki.
    • Gość: opolanka W Medicusie traktują nas per noga IP: 217.197.79.* 11.04.07, 13:42
      oczywiście- wizerunek przychodni zależy w dużej mierze od personelu.Datego przy
      zatrudnianiu powinno się szczególną uwagę zwracać na kulturę i przede wszystkim
      kompetencje
      • Gość: Halina Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.centrum.punkt.pl 11.04.07, 19:37
        Chciałabym zobaczyć te wizyty z dnia na dzień w poradni rehabilitacyjnej,
        kinezyterapii czy fizykoterapii. Czeka się przecież po 2 - 3 miesiące!!!!!
        Halina
        • Gość: Pacjentka Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 01:00
          To prawda na laser jeszcze nie ma zapisów na maj, ale na kinezę syn został
          zapisany z dnia na dzien - szczera prawda !!!!!!!!No chyba, że miał wyjatkowego
          farta.Z obsługi jest zadowolony.
          • Gość: kudu Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: 217.197.79.* 12.04.07, 09:28
            O kurczę, ale chorowita rodzina. Zainwestujcie w swoje zdrowie.
            • Gość: Omni Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:03
              Farta to mają wszyscy Ci którym uda się cokolwiek załatwić w Medicusie. Zresztą
              jak można w ogóle tak beznadziejnie załatwiać sprawy... To jest jedna wielka
              kpina a nie Przychodnia...
    • Gość: Ewa Re: W Medicusie traktują nas per noga IP: 217.197.79.* 13.04.07, 18:02
      Czy tam jescze pracują?Od dwóch dni staram się dodzwonić i albo zajęte albo
      nikt się nie zgłasza !!! Szanujmy czas innych !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka