Dodaj do ulubionych

Poseł LPR chce ścigać za dowcip

01.06.07, 13:47
"Poseł twierdzi, że informacje o tym znalazł na internetowych stronach
gejowskich, które przypadkowo otworzyły się jego asystentowi."

"przypadkowo mu się otworzyły"?????? buahahahahahahahaha!!!!!!!! co za
lamerskie wytłumaczenie - czy u Was w pracy tez przypadkowo otwieraja się
gejowskie fora internetowe??? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.mol.uj.edu.pl 01.06.07, 13:51
      Skoro twierdzą że "My mamy ksero tych stron" :D to im może się wszystko otworzyć ;)
      • srpnov Lepiej żeby to zostało między nim a asystentem ;) 01.06.07, 14:38
        Asystent to ma być albo ładna dziewczyna albo rozgarnięty facet. Ale jak szpera
        w gejowskich stronach w czasie pracy i jeszcze się tłumaczy, że niby same go
        dopadły, to raczej na takiego nie wygląda. ;)
      • kontonaspam Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 14:43
        I co się dziwić? Premier nie ma konta, żeby mu ktoś przypadkiem nie
        wpłacił na nie pieniędzy, to czemu asystentowi posła nie mają
        się przypadkiem otworzyć hejowskie strony?

Dobrze że ksero zrobili :D Chciałbym zobaczyć, jak się kseruje strony WWW.
        • Gość: misie Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:48
          stary, proste, bierzesz monitor, kładziesz na ksero, naciskasz ten zielony
          guziczek i jedziesz z koksem :) w biurach poselskich ksero z reguły stoi gdzieś
          koło kompa bo jedno i drugie dostają na wyposażenie. Zatem problemu niet. Gorzej
          tu z ich inteligencją na temat wartości takiej kserokopii strony dla ew.
          śledztwa, lol. Witamy w 21 w. :>

Przepraszam, otworzyło misie :D
          • slamazzar BRAVO!!! 02.06.07, 06:37
            Jesteś mistrz!!!
    • asd616 "przypadkiem" 01.06.07, 13:55
      buahahahah ROTFL, ciekawe co jeszcze posłowie LPR oglądają w pracy
      • Gość: "przypadkiem" Re: "przypadkiem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:45
        to się dzieci rodzą :P to ich jeszcze bardziej ośmiesza.
    • Gość: Bryś Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 85.195.119.* 01.06.07, 13:58
      Zawsze twierdziłem, że Wierzejski i jemu podobni to po prostu geje, którzy nie
      mogą pogodzić swojej orientacji ze swoim katolickim światopoglądem. Najwyraźniej
      to dość powszechne zjawisko w LPR.
    • joushua I Wierzejski znajdzie swego misia... :-) 01.06.07, 14:05
      ...
    • dudala76 Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 14:08
      Jak w "misiu". Taaaa, przechodziliśmy, z TRAGARZAMI.

CO za głupi ten Kawa zbożowa.
    • Gość: Dyzio Marzyciel Niechby spróbowali tak pokazać Michnika IP: 195.117.155.* 01.06.07, 14:15
      • srpnov Pokazali. 01.06.07, 14:46
        W Częstochowie, ludzie ze skłotu "Elektromaryjka", jak trzymał na rękach
        bliźniaki. I była mowa tylko o zniewadze Maryji a nie o zniewadze Michnika. Z
        resztą plakat całkiem niezły, ale co miał na celu - trudno wyczuć.
    • Gość: Rafa(L) Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.crowley.pl 01.06.07, 14:18
      Na Napisy.org też powinni byli machnąc ramionami ale przecież są złote blachy, szlabany i premie od FOTY.
      • strega_aradia Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip 01.06.07, 14:54
        >>czy u Was w pracy tez przypadkowo otwieraja się
        >>gejowskie fora internetowe??? :D

Tak, całkiem przypadkowo. Do głowy by mi nie przyszło, że jak wpiszę gejowo.pl i
        nacisnę enter, to mi sie gejowskie forum otworzy, zgroza ^.^

'epatowanie zachowaniami homoseksualnymi', coś pięknego ^.^
    • Gość: kwiw68 Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.crowley.pl 01.06.07, 15:34
      panie pośle. niech się pan pod żadnym pozorem nie odwraca tyłem do swego
      asystenta! to ogromne zagrożenie! nawet, jeśli to będzie tylko przypadek ;)
    • neoleo nie mam wątpliwości że Kawa jest gejem, 01.06.07, 15:39
      wszystkie jego zachowania na to wskazują. szkoda tylko że się z tym kryje
      • Gość: abx Re: nie mam wątpliwości że Kawa jest gejem, IP: 217.197.79.* 03.06.07, 10:42
        Geje, najogólniej, dzielą się na jawnych, ukrytych i tych z LPR.
    • Gość: X Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: 217.197.79.* 01.06.07, 16:34
      Boże chroń Polskę przed takimi (p)osłami
      • Gość: Maryla Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:48
        Jestem już "leciwa" ,ale nigdy nie słyszałam tylu obelg pod adresem
        ludzi którzy chcą poprostu kochac i byc kochani. Komu to przeszkadza oprócz
        LPR? CzyPLR to jacys wysłannicy Boga? proponuję pozamykac sie
        klasztorach szanowni Panowie i oddać sie kontemplacji nad wlasnym
        życiem :))) jak to mawia pismo "źdźbło w cudzym oku widzicie a w swoim
        klody nie dostrzegacie" WSTYD
    • Gość: Waldek Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:31
      Co tu komentować .Jest taki dowcip.Co jest lepsze"Głupota czy łysina.Głupota bo to się mniej rzuca w oczy
      • Gość: wanda Re: Poseł LPR chce ścigać za dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:22
        KAWA LUBI W KAKAO! cienki men !
    • Gość: Legion czy KTOŚ może mi wytłumaczyć IP: *.retsat1.com.pl 02.06.07, 10:57
      jak się "MACHA RAMIONAMI" ????????
      • mx4 Co im zrobią jak ich złapią ? 02.06.07, 12:31
        Z jakiego paragrafu i zostaną oskarżeni i ewentualnie na jakie wyroki mogą
        zostać skazani autorzy tego plakatu ?
        • Gość: eska Re: Co im zrobią jak ich złapią ? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 03.06.07, 08:56
          No wlaśnie, czy ktoś wie jak tam dochodzenie ? Czy prokutatura włączyła się już
          do działania ?
    • andsol-br Skrypt byłby tańszy od asystenta 03.06.07, 18:23
      Prosty skrypt do przeszukiwania internetu (kluczowe słowa: pływalnia, radość
      życia, Opole) da więcej wyników, szybciej - i nie będzie świadków. Nawiasem, ile
      dostaje ten asystent za przypadkowe poszukiwania w sieci?

andsol.blox.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka