Dodaj do ulubionych

GDZIE UCIEKŁ BYŁY PREZES PSS SPOŁEM MALAWSKI?

IP: 212.244.109.* 03.12.01, 17:32
Czy ktoś wie, gdzie uciekł były prezes PSS SPOŁEM MALAWSKI ???
Czy ktoś wie co tera z doprowadza do ruiny???
W/w były prezes doprowadził do ruiny swoją niekompetencją całe opolskie PSS.
I bardzo mnie interesuje gdzie podziewa się ten superspecjalista od budowania
sieci sprzedaży. Pytam by ustrzec następnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jędrek Re: GDZIE UCIEKŁ BYŁY PREZES PSS SPOŁEM MALAWSKI? IP: *.chello.pl 03.12.01, 19:34
      Nie wiem.
      • Gość: jaro Re: GDZIE UCIEKŁ BYŁY PREZES PSS SPOŁEM MALAWSKI? IP: 192.168.2.* 04.12.01, 12:33
        Pawlak siedzi na miejscu w Opolu. Czy coś to zmienia ? - chyba ,że powinien
        siedzieć, ale na Sądowej.
        • Gość: art Re: GDZIE UCIEKŁ BYŁY PREZES PSS SPOŁEM MALAWSKI? IP: *.opol.gazeta.pl 04.12.01, 14:44
          Pawlak popracuje do marca. Później ma odejsc...
          • Gość: IQ Bo to żal, że...... IP: 212.244.109.* 06.12.01, 15:45
            tak można było rozwalić Społem. Niewielkie małe sklepiki osiedlowe mają rację
            bytu. Po prostu w pale się nie mieści jak taki jeden BURAK mógł rozwalić firmę
            swoją niekompetencją. A ludzie na pysk. Takim powinno zakazywać się dożywotnio
            zajmowania stanowisk kierowniczych i prowadzenia działalności na własny
            rachunek.
            • Gość: spółdzie Re: Bo to żal, że...... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 21:06
              koleo ty wygadujesz!!! Społem to przecież ideał własnościowy prawdziwych
              Polaków. To SPÓŁDZIELNIA, gdzie wszyscy mają swoje udziały prawie po równo
              wobec tego to sółdzielcy rządzą. Jak rządzą to widać. Kapitał polski, władza
              pracowniko- sółdzielców, zarządzanie też w ich rękach więc czego czepiać się
              Malawskiego?Przecież to właściciele spółdzielcy go kontrolowali i co nie czują
              się winni, że doprowadzili te małe sklepiki osiedlowe i hipermarket Opolanin
              prawie do upadłości?? Znowu winni są ONI??? A może by tak porobić trochę i
              pomyśleć co?
              Na miejscu dziadowskiego sklepu na ZWM odkupionego przez prawdziwych
              prywaciarzy od Społem powstał całkiem przyzwoity markecik i co padnie???
              Jeśli nawet to chłopaki na głowie będą stawqać bo inaczej z torbami puszczą
              własne rodziny w odróżnieniu od prawdziwych sółdzielców ze Społem, którym
              się "należy" bo to przecie klasa pracownicza a najprościej od Państwa no bo nie
              od siebie.
              • Gość: IQ Re: Bo to żal, że...... IP: 212.244.109.* 08.12.01, 17:35
                1) Patrz "Społem" np. Kielce, Łódź.
                2) Malawski wydawał decyzje jednoosobowo (defakto upowaznili go do tego wszyscy
                członkowie, więc są sobie winni. Ale ja mówię nie o winie, ale o kompetencjach
                menadżerskich prezesa Malawskiego. I tylko on jest temu winny, że "Społem" padło
                (kwestia czasu). Skoro ja uczestniczę w wyborach, to jestem winny tym czterem
                latom AWS ??? Identycznie jest za spółdzielcami. Winni są, ale przede wszystkim
                stare barany mające najwięcej do powiedzenia w sprawie dania/odebrania władzy
                prezesowi.
                3) Społem zbankrutowało słusznie i tego nie neguję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka