Gość: obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 10:16 z tym Korzeniowskim to Platforma za 3 lata pójdzie na dno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator1 Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze Sto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:49 Zembaczyński który naważył piwa uchyla się od jego wypicia, ustawiać wszystko chce Korzeniowski, a do negocjacji wyznaczono boga ducha winnego szefa klubu radnych PO którego nazwiska nawet nie pamiętam... Ot polityka w wydaniu popaprańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 217.173.195.* 13.06.07, 12:30 Korzeniowski ma rację, oszołomy to delikatne określenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze Sto.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.06.07, 12:50 a mi to sie wydaje, ze dumny jak paw Korzeniowski ma kompleks Kowalskiego i swoja droga ostatnimi czasy jest bardziej medialny niz Kowalski, niestety oprocz obrazliwych epitetow skierowanych przeciwko "uciekinierom" na nic wiecej go nie stac... smutne to, no ale tak wybralismy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Gusto Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.160.188.* 13.06.07, 13:19 Bardzo dobrze się o nich wyraził i nie powinni się tym czuć urażeni.Przecież to tylko grupa chciwych karierowiczów, zupełnie mających za nic los miasta.Widać jak na dłoni, że są sprzedajni - pójdą w koalicję z każdym kto im zapewni stanowiska, zaszczyty i kasę.Układanie się z PiS-em to taka zwykłą polityczna sprzedajność. Niestety to sam Zembaczyński ustawił sobie na listach tak małych ludzi, prowincjonalnych karierowiczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M28 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.244.68.* 13.06.07, 13:25 Tym politykom od siedmiu boleści wydaje się, że dostali dożywotni mandat na władzę. Mam nadzieję, że wyborcy przy najbliższej okazji ich z tego rozliczą. Ze swojej strony dodam tylko, że zawsze byłem bardzo proPO, ale poczynania właśnie opolskiej PO jak i TUska na scenie krajowej sprawiły, że nie oddam głosu na nich już więcej. Ci ludzie dowiedli, że mają interes publiczny głęboko w d****, a liczą się tylko partyjne przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:35 Gonić knura BURAKA z przeszłością PZPR! UNO PRIMITYWO INTELEKTUALE IMPOTENTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Gusto Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.160.188.* 13.06.07, 14:13 Polityk nie musi być drogi Rufusie intelektualistą, a w Polsce to nawet wicepremier. Korzeń podoba mi się, bo nie owija w bawełnę i próbuje robić coś z tym szambem.Chłopski język i brak dyplomacji to czasami jedyna słuszna metoda rozprawiania się z warcholstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po1 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:35 Gonić rozkapryszonych i żądnych kariery gó..arzy ze Stop Korupcji! Weźcie się do jakiejś uczciwej roboty, smarki, gromadźcie wiedzę i doświadczenia, a dopiero potem pchajcie się na urzędy. Władze miasta to nie piaskownica dla pętaków z mlekiem pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S 13.06.07, 14:59 Niektórym ludziom ciągle się wydaje, że ZASIADANIE w jakiejś tam radzie (miejskiej, gminnej) to POLITYKA. Ciągle myślenie kategoriami typu "Jak mnie wybrali to znaczy, że jestem (wielkim)POLITYKIEM". Nie pamiętają po co ich ludzie wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:47 No rozśmiesza mnie facet.No rozsmieszają mnie ci,którzy wygadują coś o karierowiczach i chwalą Korzeniowskiego.A skąd ten gościu się wziął?Jak widać kariera zbudowana na autobusowych pasażerach ani splendoru ani autorytetu nie dodaje.I taki burak wyzywa innych od oszołomów?Przecie opolskie PO od samego początku to sami karierowicze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolczyk Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:17 Tak myslalem ze na temat Korzeniowskiego posypie sie grad idektyw, i nic sie nie pomylilem, ze to pzpr-owiec...ale nic poza tym nie uslyszalem.......Matko...i to cale jego zlo......a jak Klosowski wspolpracowal z Poganem i Dolatom w Radzie Miasta to szaaaaaaaaa... Az za bardzo smierdzi mi tutaj Kowalskim....Wy gnoje ze Stop Korupcju....i Ty gnojku Klosowski odpieprzcie sie juz od Opola.....Wy macie jeden cel....tylko stolki...i to was tylko interesuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zmieńcie hamulcowego... IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 21:52 ..to wszystko ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom zmienić, ale na kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:18 Jakie to proste, nieprawdaż? Jest tylko malutki problem, którego nie potrafili rozwiązać wyborcy w ubiegłym roku: kto miałby zostać nowym prezydentem Opola? Rozumiem, że "buźka" już ten problem rozwiązał i może nam wskazać odpowiedniego kandydata. Jeżeli nie, to jego cudowna recepta niestety nie zda się na wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: zmienić, ale na kogo? 13.06.07, 23:55 To samo dotyczy Stóp Korupcyjnych. Ktoś niestety tych fachowców od wożenia piasku, śpiewających autobusów i zmian nazw ulic do tej Rady Miasta wybrał (na szczęście to nie byłem ja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Gusto Re: zmienić, ale na kogo? IP: 212.160.188.* 14.06.07, 13:19 ----------------------- Dotąd doczytałem. jutro zacznę czytać odtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoper z archiwum IP: 217.197.79.* 15.06.07, 08:52 "swoja droga ostatnimi czasy jest bardziej medialny niz Kowalski" Dla przypomnienia - Kowalski 08 sierpnia 2006r. oświadczył w opolskiej GW, że definitywnie WYCOFUJE SIĘ ( odchodzi) z polityki. Ma chłop cóś honoru w sobie, by być konsekwentnym, czy chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś