Dodaj do ulubionych

Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze Sto...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 10:16
z tym Korzeniowskim to Platforma za 3 lata pójdzie na dno...
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator1 Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze Sto.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:49
      Zembaczyński który naważył piwa uchyla się od jego wypicia, ustawiać wszystko
      chce Korzeniowski, a do negocjacji wyznaczono boga ducha winnego szefa klubu
      radnych PO którego nazwiska nawet nie pamiętam...
      Ot polityka w wydaniu popaprańców
      • Gość: obserwator2 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 217.173.195.* 13.06.07, 12:30
        Korzeniowski ma rację, oszołomy to delikatne określenie
    • Gość: Maciek Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze Sto.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.06.07, 12:50
      a mi to sie wydaje, ze dumny jak paw Korzeniowski ma kompleks Kowalskiego i
      swoja droga ostatnimi czasy jest bardziej medialny niz Kowalski, niestety oprocz
      obrazliwych epitetow skierowanych przeciwko "uciekinierom" na nic wiecej go nie
      stac...
      smutne to, no ale tak wybralismy....
      • Gość: The Gusto Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.160.188.* 13.06.07, 13:19
        Bardzo dobrze się o nich wyraził i nie powinni się tym czuć urażeni.Przecież to
        tylko grupa chciwych karierowiczów, zupełnie mających za nic los miasta.Widać
        jak na dłoni, że są sprzedajni - pójdą w koalicję z każdym kto im zapewni
        stanowiska, zaszczyty i kasę.Układanie się z PiS-em to taka zwykłą polityczna
        sprzedajność. Niestety to sam Zembaczyński ustawił sobie na listach tak małych
        ludzi, prowincjonalnych karierowiczyków
    • Gość: M28 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.244.68.* 13.06.07, 13:25
      Tym politykom od siedmiu boleści wydaje się, że dostali dożywotni mandat na władzę. Mam nadzieję, że wyborcy przy najbliższej okazji ich z tego rozliczą. Ze swojej strony dodam tylko, że zawsze byłem bardzo proPO, ale poczynania właśnie opolskiej PO jak i TUska na scenie krajowej sprawiły, że nie oddam głosu na nich już więcej. Ci ludzie dowiedli, że mają interes publiczny głęboko w d****, a liczą się tylko partyjne przepychanki.
      • Gość: rufus Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:35
        Gonić knura BURAKA z przeszłością PZPR! UNO PRIMITYWO INTELEKTUALE IMPOTENTO!
        • Gość: The Gusto Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: 212.160.188.* 13.06.07, 14:13
          Polityk nie musi być drogi Rufusie intelektualistą, a w Polsce to nawet
          wicepremier. Korzeń podoba mi się, bo nie owija w bawełnę i próbuje robić coś z
          tym szambem.Chłopski język i brak dyplomacji to czasami jedyna słuszna metoda
          rozprawiania się z warcholstwem.
        • Gość: po1 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:35
          Gonić rozkapryszonych i żądnych kariery gó..arzy ze Stop Korupcji! Weźcie się
          do jakiejś uczciwej roboty, smarki, gromadźcie wiedzę i doświadczenia, a dopiero
          potem pchajcie się na urzędy. Władze miasta to nie piaskownica dla pętaków z
          mlekiem pod nosem.
          • mx4 Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S 13.06.07, 14:59
            Niektórym ludziom ciągle się wydaje, że ZASIADANIE w jakiejś tam radzie
            (miejskiej, gminnej) to POLITYKA.
            Ciągle myślenie kategoriami typu "Jak mnie wybrali to znaczy, że jestem
            (wielkim)POLITYKIEM".
            Nie pamiętają po co ich ludzie wybrali.
            • Gość: kinol Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:47
              No rozśmiesza mnie facet.No rozsmieszają mnie ci,którzy wygadują coś o
              karierowiczach i chwalą Korzeniowskiego.A skąd ten gościu się wziął?Jak widać
              kariera zbudowana na autobusowych pasażerach ani splendoru ani autorytetu nie
              dodaje.I taki burak wyzywa innych od oszołomów?Przecie opolskie PO od samego
              początku to sami karierowicze!
              • Gość: opolczyk Re: Korzeniowski: będą przeszkadzać oszołomy ze S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:17
                Tak myslalem ze na temat Korzeniowskiego posypie sie grad idektyw, i nic sie
                nie pomylilem, ze to pzpr-owiec...ale nic poza tym nie
                uslyszalem.......Matko...i to cale jego zlo......a jak Klosowski wspolpracowal
                z Poganem i Dolatom w Radzie Miasta to szaaaaaaaaa... Az za bardzo smierdzi mi
                tutaj Kowalskim....Wy gnoje ze Stop Korupcju....i Ty gnojku Klosowski
                odpieprzcie sie juz od Opola.....Wy macie jeden cel....tylko stolki...i to was
                tylko interesuje.....
    • Gość: :) Zmieńcie hamulcowego... IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 21:52
      ..to wszystko ruszy
      • Gość: tom zmienić, ale na kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:18
        Jakie to proste, nieprawdaż? Jest tylko malutki problem, którego nie potrafili
        rozwiązać wyborcy w ubiegłym roku: kto miałby zostać nowym prezydentem Opola?
        Rozumiem, że "buźka" już ten problem rozwiązał i może nam wskazać odpowiedniego
        kandydata. Jeżeli nie, to jego cudowna recepta niestety nie zda się na wiele.
        • mx4 Re: zmienić, ale na kogo? 13.06.07, 23:55
          To samo dotyczy Stóp Korupcyjnych. Ktoś niestety tych fachowców od wożenia
          piasku, śpiewających autobusów i zmian nazw ulic do tej Rady Miasta wybrał (na
          szczęście to nie byłem ja).
          • Gość: The Gusto Re: zmienić, ale na kogo? IP: 212.160.188.* 14.06.07, 13:19
            -----------------------
            Dotąd doczytałem. jutro zacznę czytać odtąd.
            • Gość: stoper z archiwum IP: 217.197.79.* 15.06.07, 08:52
              "swoja droga ostatnimi czasy jest bardziej medialny niz Kowalski"

Dla przypomnienia - Kowalski 08 sierpnia 2006r. oświadczył w opolskiej GW, że
              definitywnie WYCOFUJE SIĘ ( odchodzi) z polityki.

Ma chłop cóś honoru w sobie, by być konsekwentnym, czy chyba nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka