Dodaj do ulubionych

Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole

IP: *.chello.pl 09.07.07, 17:05
ja głosuję na Agnieszkę Tryk
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 09.07.07, 18:20
      A MOŻNA NA DWIE OSOBY GŁOSOWAĆ? JAK TAK TO CHCIAŁBYM NA AGNIESZKĘ ZAGŁOSOWAĆ I
      NA LESZKA MYCZKĘ.

A JEŚLI ZROBICIE KIEDYŚ KONKURS DYREKTORÓW TO GŁOSUJĘ NA JANA NOWARĘ
      • grubyfacio Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole 09.07.07, 23:54
        A moją ulubioną dziennikarką jest taka jedna Kasia,ale nie ta co pokazuje się
        na wizji.Chodzi mi o tę z bardzo niezadowolonym wyrazem twarzy.Lubie ją za
        to ,że jest o jedną kategorię wagową wyżej niż ja.Ależ ona jest mądra i
        błyskotliwa!A jaka miła!!!Szkoda,że jestem żonaty,bo chętnie bym się z nią
        związał.Łączyłaby nas miłosc do jedzenia.Romantyczne.
        • Gość: boggie Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:14
          Gość: Agnieszka 09.07.07, 17:05 Odpowiedz

ja głosuję na Agnieszkę Tryk

hehehe :)))))
          brawo Agnieszka!
          ja też głosuję na ciebie..
      • Gość: zainteresowany Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:37
        Głosuj na całą partie.
    • Gość: PRL Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:54
      A MOIM JEST PóóóóLKOWNIK HENIO WAWER ZE SLUZB NIE TYLKO POLITYCZNYCH
    • Gość: Krzysiek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 11.07.07, 12:36
      Ja głosuję na siebie.
      • Gość: Jan Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:50
        Jam Jan i jestem doskonały. Reszta milczeć. Chwilowo rządzę tu i tam, ale w
        każdej chwili każdego na każdym stanowisku jestem gotów podmienić i odnieść
        sukces na każdym odcinku powierzonym mi przez przyjaciela Kadrowego, którego
        bronić będę po kres koalicji, a może dzień krócej.
    • Gość: ... Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 11.07.07, 18:05
      wszyscy macie nieźle nasrane!!! Wszyscy??? A może to pisze ciągle jedna i ta
      sama osoba???!!!
      • Gość: widzol Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 18:36
        A ty chyba w tej tv pracujesz, żeś taki (taka nadęta).
        • Gość: dodo malgorzata kornaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:10
          :)
          • Gość: chello Kordian Michalak IP: *.centrum.punkt.pl 11.07.07, 21:38
            Ja tam lubię i cenię Kordiana Michalaka, bo mądry jest,
            a jednocześnie skromny jest.
            No i pisze znakomite wiersze, choć mało kto o tym wie.
            • Gość: Kordian Re: IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:50
              Mam dwie miłości w życiu ... wiersze i siebie. Kocham się i wiersze.
            • Gość: :) Re: Kordian Michalak IP: *.centrum.punkt.pl 12.07.07, 09:08
              Faktycznie mało kto, skoro jeszcze nikt się na nim nie poznał :) Znakomite
              wiersze piszą Różycki i Podsiadło - i nie muszą się promować na forum GW :) i
              ta skromność... hmm...
          • Gość: masochistaszek Kornadze wszystko jedno!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 14:41
            Jesssu Chryssste!!! Kornaga 15 sierpnia jako jąkająca się czarownica
            z nerwowym tikiem w powiekach i z tyloma błędami językowymi...

Końcówki fleksyjne są jednakowe dla wszystkich Polaków, lecz od
            niektórych wymagane!

Co to jest za język??? "Można wręcz powiedzieć" "Patrzę na pana
            przepiękny mundur" I te oczy wodzące od pasa w górę i z powrotem :-(

MK nie zadaje pytań! Ona rozbudowuje wypowiedź do zdań wielokroć
            złożonych, z podwójnymi, piętrowymi wtrąceniami... Niby pyta, ale
            tak naprawdę zakochana we własnym głosie rozmawia sama ze sobą.
            I jakość tych pytań: "żołnierze nie boją się...?" QrVa! Robią w
            gacie ze strachu... Takiej odpowiedzi się spodziewała?

Miała takiego gościa!! O tyle rzeczy mogła zapytać.. Ona nawet nie
            wie, kim - poza żołnierzem - jest jej gość;
            "Czy Afganistan to ostatnie państwo, w którym działają w ogóle
            wojska...?"

Ależ Kornaga nie była w ogóle przygotowana do tej rozmowy! Ona nie
            zna najważniejszej bitwy przed 1939 rokiem~!

Dlaczego nie było na przykład takich pytań:

1. jak ocenia trwającą od czterech lat modernizację polskich sił
            zbrojnych?
            2. jak jego zdaniem przekłada się to na faktyczne doposażenie i
            poziom przeszkolenia wojska, co najbardziej jaskrawo widać w misjach
            stabilizacyjnych?
            3. co wie o wewnętrznych konfliktach wśród szeregowych i w średniej
            kadrze zawodowej - uwidocznionych zwłaszcza w ostatnim
            słynnym "buncie"
            4. czy finansowanie wojska na poziomie 2 procent PKB to jego zdaniem
            nie jest za mało? JEST!
            5. dlaczego polskie wojsko nie spełnia średnich standardów NATO
            (kiedy wchodziliśmy w program sześcioletni, obiecywano, że
            przynajmniej 1/3 armii, a więc przynajmniej jej zawodowa część,
            będzie spełniała takie standardy!)
            6. co sądzi o niewydolności obecnego systemu dowodzenia, o którym
            tak głośno się dziś mówi - a który wyszedł na jaw w udziale Polski w
            konfliktach zewnętrznych w Iraku i Afganistanie; jak on to ocenia;
            plus - rozbudowana kadra dowódcza, nadmierna, nieaekwatna do
            liczebności wojska
            7. dlaczego tak słabo wyszkolone są nasze wojska w pionie
            operacyjnym (to jest przyczyna tych tragedii, gdy żołnierze giną);
            brak szkolenia operacyjnego wynika z faktu, że do misji wysyłana
            jest zbieranina żołnierzy - ochotników z różnych oddziałów,
            jednostek, brygad, dywizji; gdyby pochodzili z jednej, jednolicie
            wyszkolonej - ich sprawność byłaby o trzy nieba wyższa...

Ta radosna, bezkrytyczna i prosta jak saperka dziennikareczka żyje
            za moje pieniądze?!

Żadna prywatna telewizja nie zatrudniłaby jej; to nawet nie jest
            Madzia Mołek...

Kornaga zamiast zadawać ciekawe pytania łasi się po babsku do
            rozmówcy! A zarazem traktuje go z babską wyższością; Mruga do
            niego, mruży oczka, przechyla łebek.. A jak uroczo łapie się łapkami
            za te kolanka połączone "nóżka na nóżkę". Zaś o fakcie, że pomyliła
            imię swego gościa na otwarciu programu nie mogę pamiętać, bo
            inaczej - zmusi mnie to do płaczu.

Acha - i ona wcale nie jest ładna... Ciemne włosy ją bardzo
            postarzają. Nie ma wdzięku, miękkości. Za to - wielką
            małomiasteczkową pewność siebie :-((

Jedyna dobra rzecz na ekranie? Jej szpilki! Ciut za wysokie,
            bardziej odpowiednie do baru dla samotnych lasek, ale przy takim
            całokształcie - ujdą :-)))

Małgosia Kornaga mnie zmasakrowała w Dzień Wojska Polskiego. Cud, że
            przeżyłem...

Panie Dyrektorze Nowara! Pan się odkocha i zakocha natychmiast w
            kimś kto na to zasługuje. To rozkaz! Wykonać! Odmaszerować!
      • Gość: boggie Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:19
        nie histeryzuj!!
        teraz jest nas przynajmniej dwójka.. :)))
    • Gość: Agnieszka Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 12.07.07, 14:46
      Kordian może i fajny jest, ale jak go nie ma w redakcji. Krzysiu jest ok, ale
      ta facjata ... no prawie jak po zderzeniu z TGV. Leszka lubię i szanuję i na
      niego tu głosuję!
      • Gość: wacław jarząbek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:25
        hugo hugo
        niech żyje nam długo
        prezes naszego klubu
        nieeeech żyje nam

to byłem ja

wacław jarząbek
        trener drugiej klasy
    • Gość: młodzi górą Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 12.07.07, 15:17
      Ja głosuję na młodych - tych którzy przychodzą do tefałki na dwa dni, góra -
      tydzień i chadzają potem po mieście głosząc swe zatrudnienie w TELEWIZJI POLSKIEJ!!!
      • Gość: Krzysiek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 13.07.07, 10:59
        nie zderzylem sie z tgv tylko z kasia p.
        • Gość: pytajacy? Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 81.210.93.* 14.07.07, 16:01
          o jakim krzysku mowa?
          • Gość: Bob. Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.wholesale.rp80.se 14.07.07, 19:30
            To ja głosuje na Wojtka B.
            A z operatorów na Latoje
            Dziękuje.
          • Gość: limak Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 14.07.07, 20:01
            oj Krzysiu Krzysiu już się tak nie dopytuj i nie udawaj. wiadomo, że o Ciebie!
    • Gość: śpioch Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:46
      dziennikarzy ? to stanowczo za dużo powiedziane !!! Może skromniej troche !
      Kandydatów na dziennikarzy to juz prędzej !
      • Gość: Kubala Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 81.210.93.* 15.07.07, 09:18
        Raczej p.o. dziennikarzy
        • Gość: Kubala Re: Ranking ulubionych p.o. dziennikarzy w TVP Opo IP: 81.210.93.* 15.07.07, 09:21
          Już lepiej
          • Gość: lulu Re: Ranking ulubionych p.o. dziennikarzy w TVP Op IP: 217.197.79.* 03.08.07, 14:04
            A ja na Karpia - jak on śpiewa!
            • grubyfacio Re: Ranking ulubionych p.o. dziennikarzy w TVP Op 03.08.07, 14:12
              A ja chce,żeby kuriera prowadziła Kasia.Ta z obfitymi,błyszczącymi wargami
              (prowadzi wkoło opolskiego)
              • Gość: prompter do "grubego facia" IP: *.chello.pl 03.08.07, 14:40
                Grubasku,
                czasownik "prowadzić" łączy się z biernikiem (kogo? co?), nie dopełniaczem
                (kogo? czego?);
                dlatego "prowadziła Kurier";
                za karę dziś do końca dnia pijesz tylko wodę mineralną :-)
                • Gość: saba Re: do "grubego facia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:23
                  Witold Żurawicki. Narka
                • Gość: tona Re: do "grubego facia" IP: *.chello.pl 03.08.07, 17:51
                  dobrze, ze to nie Leszek bo by nie pojechal na samej wodzie do konca dnia
                • grubyfacio Re: do "grubego facia" 04.08.07, 10:49
                  Bardzo dziekuje prompterowi za zwrócenie uwagi na mój błąd.Nie lubię popełniac
                  błedów,dlatego cenie sobie takie uwagi.
    • Gość: wierny fan Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:39
      Oj Bogusław, Bogusław.Feee.
      Taki bład!To nie w Twoim stylu.
      Niski lot tym razem.
      • Gość: dziennkiarz Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.ein.unterdrueckter.codesklave.de 06.08.07, 22:45
        najpierw to trzeba określić kto tam jest dziennikarzem z wykształcenia :]
        • Gość: MArek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.zwm.punkt.pl 07.08.07, 16:50
          Ja tam lubiałem Sebastana Błaszczyka. Szkoda że już nie pracuje.
          • Gość: Rzyt Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.atol.com.pl 07.08.07, 22:53
            Nie dziwi mnie ,że "lubiałeś" Błaszczyka.Nie zauważałeś jego błędów
            jezykowych.
        • Gość: Marta Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.08.07, 07:22
          Spieszę z odpowiedzią: Bularz, Koral, Plaszczyk, Plewnia, Rapp, Stefaniak mają
          wykrztałcenie kierunkowe :)
          • Gość: do marteczki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.08.07, 10:35
            A jakie mają to "WYKRZTAŁCENIE" kierunkowe? WYRZSZE CIEŃNIKARSKIE?
            Toż przecież na przykład Rapp to największa miernota tej telewizji!
            • Gość: arthur Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:36
              Cienkus rappowal ostatnio z drugim cienkusem w audycji "Jakie
              proste" czy cos w tym stylu. Nadymali sie obaj obrabiajac polski
              letni teatr polityczny, az sie obaj spocili, ale gosc bardziej.
              Smutne widowisko.
              • Gość: do do marteczki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 08.08.07, 17:56
                samo dziennikarstwo to o kant... rozczasnąć można. A oni ( nie wiem
                czy wszyscy) mają to co potrzeba. A ty chyba zazdrościsz
                • Gość: belfegor Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:20
                  Dziennikarze mierni, ale realizatorzy do d....Choćby dzisiejsze
                  wiadomości o 18 na wizji jest p.wce marszałek Kotyś a podpis
                  informuje, iż jest to p marszałek Sebesta.To już nie pierwsze
                  przegięcie.No i wy na to?
                • Gość: do marteczki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 08.08.07, 21:46
                  Faktycznie ich dziennikarstwo to można o kant ... Twój polski też :)

Tak, zazdroszczę - Rappowi aparycji i znajomości zagadnień
                  społecznych i politycznych.

Aha i jeszcze umiejętności wysławiania.

A i jeszcze chciałbym się tak pocić przed kamerą jak on.
                  • josef108 Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole 09.08.07, 00:29
                    Ja głosuję za likwidacją TV Opole. Amatorszczyzna i nuda jakich mało!!!
                    • Gość: mik Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 13.08.07, 22:28
                      TAK!najlpiej zaorać! "O" patriotyzmu lokalnego !!Jedź szukać
                      szczęścia w świecie... Szczęśliwej drogi...
      • grubyfacio Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole 09.08.07, 13:00
        Daleko mi do Bogusia.Zwlaszcza, jeżeli chodzi o sylwetkę.
    • Gość: ninalopo Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole raczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:05
      Bo prawdziwych dziennikarzy (po studiach dziennikarskich) to tam za
      wielu chyba nie ma?
      • kinma1 Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r 09.08.07, 10:02
        A gdzie sa? Bo z tego, co sie orietuje to niewielu jest w ogole dziennikarzy po
        studiach dziennikarskich. Np. Tomasz Sianecki z TVN jest bodajze prawnikiem.
        Grzegorz Miecugow tez nie ma dziennikarskich studiow, Tomasz Lis jest
        socjologiem, Andrzej Morozowski- teatrologiem, itp. itd. Wiec akurat o tzw.
        wyksztalcenie kierunkowe nie ma sie chyba co czepiac... A ze poziom TVP3 Opole
        spadl, to niestety, fakt.
        • Gość: ninalopo Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:31
          a przez 3 miesiące np. czytania serwisów to staje się już
          dziennikarzem czy nie?
          • Gość: kasia Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.chello.pl 09.08.07, 14:48
            nie wystarczy ze trzymasz mikrofon z kostką TVP 3 i już się możesz chwalić że
            jesteś dziennikarzem. Zamiast pisać kim kto jest w TVN napiszcie co wy macie za
            studia.
            • Gość: oleń Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: 217.197.79.* 09.08.07, 15:27
              studia dziennikarskie dają niewiele, dobrze się na czymś znać, więc
              dobrze skończyć jakiś kierunek np. z opcją dziennikarską.
              • kinma1 Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r 09.08.07, 16:19
                Podzielam ta opinie. Mozna byc swietnym dziennikarzem i nie miec
                studiow dziennikarskich i na odwrot- miec, ale byc miernota. To
                jeden z tego typu zawodow, moim zdaniem. A jakie studia skoncze za
                jakis czas (jeszcze studiuje) moge komustam napisac, ale niewiele mu
                to chyba da, bo... ja nie mam nic wspolnego z TVP3 Opole, poza tym,
                ze czasem ogladam :D I dalej bede utrzymywac, ze chociaz ich poziom
                sie obnizyl, to czepianie sie o wyksztalcenie kierunkowe jest
                czepianiem dla samego czepiania (no naprawde, niewielu jest
                dziennikarzy, ktorzy ukonczyli dziennikarstwo- o ironio!, a podaje
                przyklady Sianeckiego czy Lisa, bo to SA dobrzy dziennikarze i brak
                studiow w tym kierunku zupelnie im w tym nie przeszkadza). Ale nikt
                sie przeciez nie musi ze mna zgadzac.
                • cleantruth Już wkrótce 09.08.07, 23:23
                  Już wkrótce w XXIV części gwiezdnej sagi - "Cieć wojny" - wystąpią :

Janek Teatroman jako "Darth Smierdziel vel Janek Skywalker"
                  Krzyś HipHopowiec jako "Obibok Kenobi"
                  Aga Trik jako "Księżniczka Leja na wszystkich"
                  Leś Kiczka jako "Cham Solo"
                  Bugi Fe jako "Yoda"

...i inni.

Na forum ...

... JUŻ WKRÓTCE.
                  • citizen_opole Re: Już wkrótce 10.08.07, 22:32
                    Cleantruth; Nie widzę tu żadnej roli w gwiezdnej sadze dla Kordiana
                    Michalaka. Co jest? Należy dać mu rolę - dobry jest.
                    • cleantruth Re: Już wkrótce 10.08.07, 22:44
                      Komunikat wytwórni "Marzenia Janka Pictures"

Na prośbę widzów wytwórnia postanowiła obsadzić kolejną rolę.
                      Poetto Michalacco vel. Jaki ja jestem wspaniały zagra "C-3PO"

Koniec komunikatu
                      • citizen_opole Re: Już wkrótce 11.08.07, 12:45
                        Cleantruth, dzięki, że przez wzgląd na naszą znajomość,
                        zabezpieczyłeś świetną rolę dla Cordiano Poetto Michalacco
                        w Twojej super_produkcji. Widać ludzkie z Ciebie panisko...

Taka rola "C-3PO", to rola życia.
                        Jaki ten Kordian jest wspaniały! Wszyscy będą śledzić rozwój kariery
                        tego młodego, dobrze zapowiadającego się celebryty.
                • grubyfacio Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r 09.08.07, 23:34
                  W TV tak samo jak i w innych instytucjach w Polsce nie liczy się
                  wykształcenie i umiejętności,tylko znajomości i układy.Vide
                  Buchowski.Ze średnim zahaczył się w TVP Wa-wa (na celowniku)
                • Gość: do kinma1 Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.eranet.pl 10.08.07, 19:14
                  Jasne, a Twoim zdaniem to najlepiej jakby wszędzie zatrudniali ludzi
                  z ulicy?!!!! To po co studiujesz i tracisz czas skoro uważasz,że
                  wykształcenie kierunkowe nie jest potrzebne w pracy? Jakieś
                  dyrdymały tu odstawiasz. A w TVP Opole tylko dwie osoby mają
                  prawdziwe wykształcenie dziennikarskie - Marta Bobowska ( która
                  niestety musiała odejść z pracy w TVP Opole) i Grzegorz Sopniewski,
                  którzy jeszcze dodatkowo ukończyli wiele kursów specjalistycznych w
                  obecnej Akademii Telewizyjnej !!!! Agnieszka Stefaniak i Kasia
                  Plewnia skończyły podyplomowe dziennikarstwo. Reszta to zbieranina
                  polonistów, animatorów kultury, socjologów itp.A co do pasji, to się
                  zgadzam, bez tego dodatkowego atutu nie może być mowy o
                  profesjonalnym dziennikarstwie.
                  • Gość: luzik Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: 217.197.79.* 10.08.07, 21:04
                    to widzę że nie wiesz że na polonistyce jest specjalnosc po ktorej
                    ma sie uprawnienia dziennikarskie, na niektorych innych kierunkach
                    tez takowe są
                    • Gość: jeam śliwkowy Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: 217.197.79.* 10.08.07, 21:09
                      a co konczyly tryk i kornaga?
                      • citizen_opole Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r 10.08.07, 21:33
                        Do marmolady; Kornaga jest tak piękną i mądrą kobietą, profesjonalną
                        w każdym calu i pełną kobiecego powabu, że właściwie to nic nie
                        musiałaby kończyć, aby podbić serca Opolan, a nawet Opolanek.
                        • Gość: do citizen Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.eranet.pl 10.08.07, 22:43
                          Współczuję, masz bardzo kiepski gust skoro podoba Ci się
                          Kornaga...Ale podobno każda potw... znajdzie swego amatora.Wszystko
                          niestety wskazuje na to,że Tryk i Kornaga nie mają dyplomów,ale mają
                          za to "popleczników" gdzie trzeba.To cała smutna prawda o telewizji
                          publicznej.
                          • Gość: jeam śliwkowy Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: 217.197.79.* 11.08.07, 10:53
                            no to jak "zwykły" dziennikarz jest lepiej wykształcony od wydawców?
                            ale chyba coś poza średnią szkoła mają?
                            • Gość: nono Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.chello.pl 11.08.07, 11:25
                              szkołę rodzenia
                      • Gość: end user Re: Ranking ulubionych PrezenteróW w TVP3 Opole r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 12:48
                        one kończyły wiele rzeczy, ale jeszcze niczego nie skończyły :-)
    • Gość: beztalencie Re: Trza mieć talent IP: *.zwm.punkt.pl 11.08.07, 12:10
      Ze "ZBIERANINY POLONISTÓW" (jak to któryś z cymbałów wymyślił) wziął
      się m.in. w opolskim środowisku dziennikarskim ZBIGNIEW GÓRNIAK,
      jedyny człowiek, który w ostatnim czasie w opolskiej regionalnej TV
      miał pojecie, co to jest PRAWDZIWE DZIENNIKARSTWO.
      Poza tym, tyle książek, co red. Górniak czyta miesięcznie, przez rok
      nie przeczytała cała KUPA (dosłownie kupa)
      zbieraniny "wykształciuchów dziennikarskich" i tych bez
      wykształcenia, i tych ze średnim - razem wziętych.
      LUDZISKA - opamiętajcie się!!!
      To jest przecież takie proste - po prostu trza mieć TALENT, no i
      choć trochę nad sobą pracować. Co w tym zawodzie znaczy głównie -
      czytać. A wy gazety tylko PRZEGLĄDACIE po to, żeby temat zerżnąc, a
      przy okazji zarżnąć (vide Żurawicki).
      Przy okazi Żurawickiego - puknijcie się w czoło, może wam się
      zrobi...mądrzej.
      • Gość: hhhhhhh Re: Trza mieć talent IP: 217.197.79.* 11.08.07, 14:09
        książki książkami ale trzeba się na czymś znać(więc studia
        sięprzydają, a niektóre uczą też innych rzeczy).

Można czytać 10000 książek miesięcznie, tylko co z tego jeśli będą
        to same harlequiny.

A co do red. Górniaka to ja już komentować poziomu jego i jego
        dziennikarstwa nie będę
        • Gość: beztalencie Re: Trza mieć talent IP: *.zwm.punkt.pl 11.08.07, 15:12
          Do hhhhhh:
          Akurat red. Górniak zna się na tym "czymś", i nie tylko.
          Obojętnie jak oceniasz poziom jego dziennikarstwa, jest on taki, że
          dyrektor p.o. TV3 Opole nie sięga mu do kolan.
          Ahhhhhhoj, przygodo!
          • Gość: audibank Re: Trza mieć talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 15:49
            Gorniak Gorniakiem, a taki Podsiadlo studiow nie ma a czyta go cala
            Polska. Wiec studia nie kazdemu sa potrzebne - vide dziesiejszych
            magistrow. Ma sie ten talent od Boga, albo udaje, ze sie ma talent i
            wmawia sie innym, jakie piekne - nasza misska tez piekna byla, ale
            do polfinalu nawet sie nie dostala.
    • Gość: beztalencie Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.zwm.punkt.pl 11.08.07, 16:17
      No i co rodzimi "geniusze" telewizyjnego dziennikarstwa? Zżera was
      wzajemna zawiść, a taki Jędruś Buchowski za chwilę (o godz. 17.20)
      będzie miał SWÓJ autorski program w ogólnopolskiej jedynce.
      Po co grubej Marcie wykształcenie kierunkowe, jak nie ma talentu i
      musi siedzieć w domu? A taki Sypniewski po odpowiedniej szkole i
      tylu zawodowych kursach doszkalających, a jego szczytowe osiągnięcia
      w tym zawodzie to dojeżdżanie z Katowic do Opola, by odczytać 4-5
      informacji napisanych przez tych bez dziennikarskiego wykształcenia.
      Nie ma sprawiedliwości na tym padole, no nie?
      • Gość: ania Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 11.08.07, 16:38
        oj, mali, żałośni, zakompleksieni i zawistni ludzie... żal mi was,
        naprawdę.
        no cóż, frustratów nie sieją.
        ale tak to jest jak ktoś nie ma własnej osobowości ani własnego
        zycia: musi siś karmić życiem innych, bo sam nic nie potrafi, oprócz
        plucia jadem.
        wyrazy współczucia.
      • Gość: sprzątaczka "Dziennikarze" macie kompleksy IP: *.spemaus.net 11.08.07, 16:44
        co do swojego wykształcenia coś was ten temat bardzo wzbudził, zakładacie na
        forum GW po 40 tematów dotyczących TVP3 Opole bo jesteście zakompleksionymi
        cwaniaczkami.

Jan Nowara dyr. TVP3 - technikum elektryczne w Opolu (Potwory i Spółka)
        Pani od pogody- (ta blond) - logopedka
        Kasia Dynowska była prowadzaca ku..era- inżynieria środowiska lub ochrona
        Anna H.- prawnik
        reszta szkoda gadać.
        operatorzy kamer to co najwyżej kilku studentów, a tak to zawodówki, kolega
        kolegi, ten jeżdził pomocą drogową tamten zna tamtego, ten wie o wypadkach to go
        wzieli. Innego Seba B. wkręcił teraz się z niego śmieje. Kto inny to rodzinka
        Janiny ale udają że się nie znają i tak ta synagoga na szpitalnej się kręci.
        • Gość: rubi Re: "Dziennikarze" macie kompleksy IP: 217.197.79.* 11.08.07, 17:22
          dziwna sprawa że o braku potrzeby studiów najgłośniej krzyczą ci, co
          ich nie mają. pocieszajcie się dalej!
          • Gość: gośc Re: "Dziennikarze" macie kompleksy IP: 217.197.79.* 11.08.07, 18:44
            To tak jakby nauczyciel nie musiał mieć wyższego wykształcenia, a uczył bo ma
            smykałkę.Zastanówcie sie co piszecie.
            • Gość: gość nad goście Re: "Dziennikarze" macie kompleksy IP: *.chello.pl 05.09.07, 02:06
              Edison raczej miał smykałkę.
      • Gość: do beztalencia Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.eranet.pl 11.08.07, 23:04
        A wiesz co robił Buchowski jak go wyrzucili z TVP Opole,
        cwaniaku???!!!! Jak nie to lepiej sie nie wypowiadaj na temat innych
        bo nie masz pojęcia co Sopniewski robi w Katowicach a Bobowska w
        Warszawie bo tam właśnie teraz pracuje. Zamiast pisać głupoty lepiej
        się przyłóż do zdobywania informacji bo właśnie tacy jak Ty,
        bazujacy na plotkach i domysłach to pseudo dziennikarze
      • Gość: do beztalencia Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.eranet.pl 11.08.07, 23:05
        A wiesz co robił Buchowski jak go wyrzucili z TVP Opole,
        cwaniaku???!!!! Jak nie to lepiej sie nie wypowiadaj na temat innych
        bo nie masz pojęcia co Sopniewski robi w Katowicach a Bobowska w
        Warszawie bo tam właśnie teraz pracuje. Zamiast pisać głupoty lepiej
        się przyłóż do zdobywania informacji bo właśnie tacy jak Ty,
        bazujacy na plotkach i domysłach to pseudo dziennikarze o których na
        tym forum tak wiele już napisano.
        • Gość: beztalencie Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.zwm.punkt.pl 12.08.07, 13:10
          Biję się w piersi z całej siły!
          Ale własnie dlatego, że nie zajmuję się plotkami, to nie wiem, co
          robił Buchowski, jak go wyrzucili z pracy - chętnie się od ciebie
          dowiem.
          Nie mam pojęcia, co robi w Katowicach Sopniewski, bo wiem tylko
          tyle, że bez sensu przyjeżdża na dwa dni (kasa, kasa - misiu)do
          Opola, żeby poczytać czyjeś informacje, bo sam ich przecież nie
          zbiera.
          Nie mam zielonego pojęcia, co robi tak wielkiego dla
          potomnościBobowska w Warszawie - chętnie się od ciebie dowiem.
          To na tyle, niecwaniaku.
    • Gość: widzek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 11.08.07, 22:46
      Oglądałem o 21.45 kurier opolski.Nawet był ciekawy,ale życie
      wykreowało rzeczywistość.Później był sport.Co ten Karpiński o tej
      puszcza, że Odra będzie grała z Polonią?Przecież było już po
      meczu.Zakończył sie około 20.Pozdrawiam telewizję w Opolu za takie
      informacje.
      • Gość: do widzka Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.eranet.pl 11.08.07, 22:57
        To nie Karpiński puszcza takie "gnioty" bo go już pupil Wielkiego
        Kadrowego odsunął od sportu. Dyrektor ściągnął do pracy w
        TV "specjalistę od sportu" z Radia Opole ( kolejny koleś Leszka
        Myczki wkręcony z Radia do Telewizji).
    • Gość: widzek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 11.08.07, 23:20
      To nie wiedziałem że Karpińskiego zwolniono.Ściągnięto kogoś z radia?
      Kurde to musiał być świetnym dziennikarzem jeżeli takie informacje
      podawał w radiu.Ja dziś słuchałem relacji z meczów Przybylskiego i
      Skrzypeckiego.Nie słyszałem ostatnio Opałacza.To on przyszedł?
      • Gość: holehola Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 12.08.07, 00:14
        Nie, to Wojtuś Najda, zarozumiały i zakochany w swoim głosie, a
        który to głos brzmi jak u niedorobionego czarnucha z Bronxu z
        wydętymi usteczkami. Jeśli odszedł z radia to musiał być
        zdesperowany albo jest kolejną ofiarą megalomanii Myczki, który mu
        obiecał złote góry. A Karpiński w tej sytuacji pewnie zostanie znowu
        prezesem jakiegoś klubu piłkarskiego (to się nadaje na osobny wątek).

Wspominaliście o Buchowskim wcześniej. To chodzi o tego prezentera
        programu "Celownik", który mimo, że program jest nagrywany
        wcześniej, potyka się w każdej zapowiedzi?

Co Bobowska robi w Warszawie? Już kiedyś się przeniosła... Olsztyn
        to chyba był. Zaopiekował się już nią ktoś w tej Warszawie?
        • Gość: pierwszyzbrzegu Znajda w TVP Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 12:46
          red. Znajda z Radia-Opole?
          W Serwisie sportowym TVP 3 Opole widziałem jego krypciochę firmy
          Pawła Dytko :-(
          Materiał był o wyścigach w Czechach i ostatnie ujęcie pokazywało
          jakie usługi świadczy firma Dytki (m.in. wynajem samochodów). Za
          takie numery wylatuje się dyscyplinarnie z pracy.
          Widać red. Znajda czuje się bardzo pewnie w telewizornii skoro takie
          numery robi już w pierwszym tygodniu pracy.
          Na takie numery pozwala sobie tylko red. Ciećkowiak z Radia-Opole,
          wielki fan szybkich samochodów i szybkich pieniędzy...
      • Gość: do widzka Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.eranet.pl 12.08.07, 15:57
        Nie, to nie Opałacz.To Wojciech Najda.On nie zajmował się w radiu
        tylko sportem, ot, tak przy okazji robił relacje z jakiś imprez
        sportowych. A tak poza tym robił wszystko czyli nic dobrze.
    • Gość: widzek Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 12.08.07, 00:40
      Najda?Coś robił przy sporcie w radiu,ale nie pamiętam.Nie
      istotne.Karpiński odszedł z telewizji,a ja pamiętam,bo jestem
      kibicem,że za Raczkowskiego doprowadził do tego że Odra grała w
      drugiej lidze.Nie ważne.Teraz Otto chce podtrzymać ten
      poziom.Czytając to forum dochodę do wniosku,że w telewizji w Opolu
      dzieje się źle.
    • Gość: niki Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 12.08.07, 09:12
      Ale w tej opolskiej telewizji jest fajnie.Zróbcie kiedyś program o
      sobie.Będzie ciekawie.
    • wiochacz Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole 12.08.07, 12:16
      MOK
    • Gość: beztalencie Re: do dobrze poinformowanych IP: *.zwm.punkt.pl 12.08.07, 14:58
      Zbeształ mnie jakiś nie-cwaniak, więc zadałem mu pytania, ale wciąż
      nie mam odpowiedzi na to:
      - co robił Buchowski, jak go wyrzucili z TV Opole?
      - co takiego wielkiego robi w Katowicach Sopniewski, że musi dwa
      razy w tygodniu dorabiać w Opolu?
      - cóż za wielkie dzieła tworzy Bobowska w Warszawie, czy to samo co
      w Olsztynie? (kłania się Zamek-Moszna.
      • Gość: do beztalencia Re: do dobrze poinformowanych IP: *.eranet.pl 12.08.07, 16:12
        Ciekawość to jedna z cech dobrego dziennikarza,masz więc
        szanse.Reszta należy do ciebie.Nie sądzę żeby osoby o których mowa
        życzyły sobie aby na jakimś forum pisac o tym co robią, ale z
        własnej ciekawości możesz poszperać. Powodzenia :)A i dzięki za
        ukłony od Zamku-Moszna choć nie wiem co to miało znaczyć.
        • Gość: beztalencie Re: do dobrze poinformowanych IP: *.zwm.punkt.pl 12.08.07, 23:00
          Jakoś zeszło z ciebie powietrze. Przy besztaniu mnie używałeś
          wielu: ????!!!!.... Teraz się dziwnie uspokoiłeś.
          Żeby była jasność zupełna:
          1. Nie jestem dziennikarzem, tylko zwyczajnym telewidzem.
          2. Ukłony nie są dla ciebie, tylko dla p.Bobowskiej (o ile to ty nie
          jesteś grubą Martą), a ona dobrze wie, o co chodzi.

Wisi mi zupełnie, co robił Andrzej Buchowski od "Opola do Warszawy".
          Chciałem tylko wczoraj powiadomić wszystkich, że za kilkanaście
          minut będzie jego autorski program, a Ciebie to maksymalnie wku....,
          więc jesteś jednym z dwójki; dojeżdżający pan z Katowic, o którego
          ogromnych zasługach raczyłeś wspomnieć besztając mnie, albo grubą
          Martą, ponieważ żadną inną miernotę (nawet Żurawickiego) to nie
          mogło ruszyć (no, chyba ewentualnie p.o. dyrektora TV3 Opole).

Wciąż będę upierał się, że ten facet bez sensu dojeżdża z Katowic,
          by odczytać kilka wiadomości. Przecież śmiało mogą to robić ładne
          dziewczyny od prognozy pogody, czego mamy tego ostatnio znakomity
          przykład. A już z całą pewnością lepiej robiła to śliczna Kasia
          Dynowska, nie wiedzieć czemu odsunięta ostatnio na boczny tor.

Poza tym NIGDY nie słyszałem o żadnych dziennikarskich osiągnięciach
          redaktorka z Katowic, a red. Zbigniew Górniak - było nie było - jako
          jedyny z opolskiej tv już trzy (o ile dobrze pamiętam) lata temu
          zdobył dość prestiżową nagrodę w konkurencji regionalnych ośrodków.
          Uff..to było by na tyle....
          tym razem żadnych bez ukłonów
          • josef108 Re: do dobrze poinformowanych 12.08.07, 23:54
            Opolskie dziennikarstwo jest takie jak to miasto - PROWINCJONALNE.
            I tyle
            • Gość: mboa Re: do dobrze poinformowanych IP: *.chello.pl 13.08.07, 22:20
              zwroccie uwage jakimi ludzmi otacza sie redaktor myczka. taka tryk,
              najda ... cieniusy ze glowa boli. a czemu? bo slabi i nie podskocza
              i mozna ich w kazdej chwili wmanewrowac w cos co jest na reke panu
              myczce
              • Gość: kaszka Re: do dobrze poinformowanych IP: *.zwm.punkt.pl 16.08.07, 18:35
                Najda-samolubny-buc rozwalił redakcję informacji w radiu, teraz ma
                na to duże szanse w telewizji. Choć w tej ostatniej własciwie nie
                musai rozwalać bo redakcja taka nie istnieje.
                Do kompletu panie Nowara potrzebujesz jeszcze pani Granatowskiej - i
                będziesz miał burdel jakich nie widziano czyli radio opole bis.
      • Gość: talencie Re: do dobrze poinformowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:30
        Beztalencie jest dobrze poinformowane w kwestii nazwisk i tego, kto
        skad i dokad dojezdza lub dojezdzal, wiec albo wciaz pracuje dla tvp
        albo pracowalo. Co cie tak boli ("cie" rozmyslnie pisze mala litera,
        bo duza, wyraz szcunku, po prostu ci sie nie nalezy), ze tak jadem
        plujesz? Ze ciebie nikt tu nie docenia(l)? Zazdrosnys, zawistnys,
        malostkowys. Bujaj sie!
    • Gość: tele-oburzony Re: Baranowski goni Żurawickiego IP: *.zwm.punkt.pl 13.08.07, 22:17
      Oj, Baranowski, ty też puknij się w czoło.
      Musiał upaść PRL, żeby w Polsce można było wykopywać kości naszych
      pradziadów?! - to twój kretyński komentarz o wykopaliskach.
      Boże, chroń nas od idiotów!
      Ile musiałeś wypić, żeby coś takiego wymyślić? Albo to uwiąd
      starczy? Albo (najprawdopodobniej) - zanik zwojów w środku czaszki.
      Czy nikt tego przed emisją nie czyta?
      • Gość: mik Re: Baranowski goni Żurawickiego IP: 217.197.79.* 13.08.07, 22:21
        B R A W O !
    • Gość: Habdank Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:33
      Ręce opadają, gdy czyta się bredzenie "znawców " na tym Forum. I choć uważam,że
      istaotnie Kurier popsuł się kilka miesięcy temu to nalezy to właśnie łączyć z
      nieobecnością Pana Myczki, którego - wiem na pewno - nie ma od końca kwietnia w
      TVP. Zgadzam sie,że "gość z Katowic" jest do niczego, że Agnieszka Tryk i
      Małgorzata Kornaga nie wydały jeszcze ani jednago dobrego programu, o po prostu
      nie mają doświadczenia to wara od Myczki i najdy. To sa na prawde dobrzy
      dziennikarze czego wielokrotnie dali dowody.
      • Gość: hutnik Re: Chwalcie nas! IP: *.zwm.punkt.pl 13.08.07, 22:44
        Brawo Myczka, brawo.
        Ten wpis czuć krytoreklamą, jak gacie hutnika pod koniec zmiany!!!!
        • fernando_hidalgo Re: 13.08.07, 22:47
          ostatnio przez prawie 3 tyg. byłem w szczecinie

z całym szacunkiem, ale te ich lokalne kuriery przy naszych to głębia dna!
          uwazam, ze nasze dziennikarki i dziennikarze na ich tle wypadaja bardzo dobrze
      • Gość: mboa Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 13.08.07, 22:56
        A czemu Myczki tak dlugo nie ma? Gdzie jest i co robi? Tym razem
        dlugo wychodzi z ... A moze on ma jak artysta i jak sie nie ... to
        nie potrafi pracowac? Tylko ze czasem przegnie ... ale coz...
        artystom sie wybacza. Prawda?
        • Gość: alkoholik Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.eranet.pl 14.08.07, 00:07
          Kazdemy mozna wybaczyc, a przynajmniej zrozumiec, w morde kopany
          kapusiu!!!!!!! Tchorzu, ktory nawet boi sie zakapowac do konca i tak
          kapuje kropelka po kropelce...Boze, ile tu jadu w tym wątku.
          • Gość: p Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 14.08.07, 13:34
            miało być o ulubionych dziennikarzach a tu myk i jest
            odwrotnie.....................czyżbyście ulubionych nie mieli?
            • Gość: homer Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:21
              BORING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: !!! Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 14.08.07, 22:27
                przestań podrabiać homera!!!
    • Gość: telewidz Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.zwm.punkt.pl 15.08.07, 00:00
      Ma być o ULUBIONYCH dziennikarzach TV Opole, więc podaję swoje typy:
      1.B.Żurawicki - za wrodzoną inteligencję,
      2.K.Baranowski - za wrodzony talent i mądrość,
      3 L.Myczka - za wrodzoną urodę,
      4.J.Nowara - za całokształt.
      • Gość: mboa Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 15.08.07, 12:05
        Czy mi się wydaje czy Pan Myczka zebrał ... 46% ... głosów?
    • Gość: telewidz Re: Baranowski oszalał!!! IP: *.zwm.punkt.pl 15.08.07, 23:52
      Baranowski ze swoją głupotą zrównał się już z Żurawickim!
      Otóż w dzisiejszym wieczornym "Kurierze" kończąc relację z basenu w
      Czechach oznajmił nam z wielkim namaszczeniem:
      "CZESI NIE MAJĄ ŚWIĄT, ALE MAJĄ PIĘKNĄ OKOLICĘ I MIESZKAJĄ BLISKO
      NAS"
      Ludzie, trzymajcie mnie! Ten idiota chyba jednak ćpa i pije naraz,
      bo przecież na trzeźwo nie można wymyśleć coś bardziej kretyńskiego.
      Czy ktoś czyta przed emisją te jego idiotyzmy?
      Dyrektorze Nowara, toż to przecież wstyd dla całego środowiska
      dziennikarskiego. Ponoć ten cymbał pracował kiedyś w nto? Wiedzieli,
      co robią, wyp..... go stamtąd.
      Dyrektorze, szanuj swoich oglądaczy.
      • Gość: z Re: Baranowski oszalał!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.07, 00:22
        Aleś zaadresował..... do wybitnego fachowca od mediów i newsów. hahaha
    • Gość: bozia Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 16.08.07, 07:29
      Pani Agnieszko ja też na panią chętnie oddam swój głos.Jeszcze raz
      dziękuję.pozdrawiam bozia
      • Gość: Agnieszka Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 16.08.07, 08:42
        Dziekuje za wszystkie glosy. Jestescie kochani, ze doceniacie nasz
        profesjonalizm.

Bozia masz kogos czy jestes wolna?
        • Gość: iza Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: 217.197.79.* 16.08.07, 13:41
          o, a teraz wątek się zrobi matrymonialny
        • Gość: bozia Re: Ranking ulubionych dziennikarzy w TVP Opole IP: *.chello.pl 19.08.07, 17:32
          Pani Agnieszko!!!!cenię pani profesjonializm.<chodzi
          zawodowy>.Hehehe tak prawie wolna jednak preferencje już dawno
          zostały określone.<wolę facetów>sorki!!!!!
    • Gość: juhaś A kto to jest ten Najda? IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.07, 14:03
      Ktoś wcześniej wspomniał o transferze z Radia Opole do TVP 3 niejakiego Najdy.
      Kto to jest? A przystojny może? Bo radiowcy raczej do takich nie należą a w
      telewizji obowiązuje raczej prezencja... - co zupełnie jest niewypałem w
      przypadku pana Myczki.
      Gdzieś ptaki ćwierkają na płocie, że to karierowicz bez talentu...
      • Gość: dudu Re: A kto to jest ten Najda? IP: 217.197.79.* 16.08.07, 15:55
        prezencji to wymagają od tych co na wizji - choć też nie wszystkich.
        • Gość: Konik Re: A kto to jest ten Najda? IP: *.chello.pl 16.08.07, 17:40
          Tak np. od A. Tryk - boże zlituj się kto to na wizję wpuśił!
          Dziennikarka nie musi być wcale piękna, ale wtedy jeśli się nie
          pokazuje. Nowara litości nie daj nam cierpieć wieczorami bo będę
          miał koszmary!
          • Gość: yreek Re: A kto to jest ten Najda? IP: *.zwm.punkt.pl 16.08.07, 18:01
            to juz nie usłyszę pana redaktorka w radiu w rozmowach z
            lokalnymi "osobistosciami" opolszczyzny?
            • Gość: ktoto Re: A kto to jest ten Najda? IP: *.chello.pl 16.08.07, 20:34
              a kim jest ten myczka? to nazwisko czy pseudonim? czy to ten
              dziennikarz ktorego wyrzucono z radia opole, gazety wyborczej,
              panoramy opolskiej i tvp?
              • Gość: selawik Re: A kto to jest ten Najda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 07:30
                Tak , myczka to ten co ta swoją srebrna hondą rozbija sie po pijaku. Ostatnio
                nawet spowodował wypadek ale udało mu się przekupic gliny i rozeszło sie po
                kosciach.
                • Gość: ktoto Re: A kto to jest ten Najda? IP: *.chello.pl 17.08.07, 18:13
                  jaki wypadek? o co chodzi? po pijaku spowodowal? dal lapowke? to
                  skandal. i ten czlowiek pracuje w telewizji publicznej?
                  • Gość: Miodek Złotousty Znajda IP: *.punkt.pl 07.09.07, 12:29
                    Wczoraj (6.09.2007)w wejściu na żywo do Kuriera o 21:30 nasz "złotousty" Znajda
                    rzucił taki tekścik:
                    "Nie wiadomo co będzie z nieba" :-)
                    Wojtuś, nie wystarczy wystawić mordkę do kamerki.
                    Najpierw trzeba trochę pomyśleć i zaprzyjaźnić się z polszczyzną! To nie boli!
          • Gość: studentka Tryk IP: *.chello.pl 10.09.07, 18:46
            mmm-czy to ta sama dziewczynka która kilka lat tem przemykała po
            korytarzach akademika z czerwonymi dredami i małym dzieckiem??
            czy to ten chodzący kompleks który nazywał się feministką tylko
            dlatego żeby zatuszować komletny brak powodzenia??!!

niestety tak to jest jak osoby z przerośnietą ambicją dostają się do
            tevał - będą się pokazywać na szklanym ekranie bez względu na to
            jaki niesmak budzą swoim widokiem w widzach!

pozdrawiam Agnieszko - znajoma ze studiów
    • Gość: esteta Re:Zdjąć starego brzydala! IP: *.zwm.punkt.pl 16.08.07, 22:49
      Dlaczego znów dziś odczytywał informacje ten stary brzydal z
      Katowic? Mało mamy ślicznych dziewcząt w Opolu. Gdzie jest Kasia
      Dynowska?
      • Gość: INFOrmator Re:Zdjąć starego brzydala! IP: *.chello.pl 16.08.07, 23:20
        Dynowska może podziękować nowej koleżance z tvp bo Kuriera więcej nie
        poprowadzi... Jedna z nowych gwiazd NOWEJ EKIPY nie pokochała Katarzyny i w
        Kurierze zastąpiła ją ta blond oma. Z tego co widziałem na antenie nie ma też
        premierowych odcinków programu "dziś o..."

Jeśli mogę coś zaproponować ekipie tvp - DOCENIAJCIE WRESZCIE SWOICH
        PRACOWNIKÓW bo od pewnego czasu tracicie zawodowców a zyskujecie samych
        tupeciarzy bez pojęcia o pracy i z ciśnieniem na zarobienie 9 tysięcy
        miesięcznie nicnierobieniem :(
        • Gość: ciek Re:Zdjąć starego brzydala! IP: 217.197.79.* 17.08.07, 08:58
          a któraż to mowa koleżanka wykolegowała Kasię?
          • Gość: comitam Re:Zdjąć starego brzydala! IP: *.chello.pl 17.08.07, 17:34
            zaraz,a Bogus? Nikt go nie ceni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka