Gość: Szebesta IP: *.ff.cuni.cz 07.07.03, 18:28 Tylko prosze nie zapomniec Panie Profesorze ze w odpowiednim wieku na emeryture, bo mloda kadra czeka :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adiunkt Re: Profesura dla rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 23:55 Gratuluję panie Rektorze. Proszę, przy tym, nie przejmować się frustratami. Oni patrzą przez pryzmat swego egoizmu. Jest to ich tragedia. Uczlnia dla nich jest ważna otyle o ile służy ich chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS a wazelinki uzyto czy tak na sucho w dupe Eminencji? IP: *.geol.uni-heidelberg.de 08.07.03, 19:06 Gość portalu: adiunkt napisał(a): > Gratuluję panie Rektorze. Proszę, przy tym, nie przejmować się > frustratami. Oni patrzą przez pryzmat swego egoizmu. Jest to ich > tragedia. Uczlnia dla nich jest ważna otyle o ile służy ich > chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiunkt Re: a wazelinki uzyto czy tak na sucho w dupe Emi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:27 Słuchaj (naucz się) AS, mówi się: Magnificencji a nie Eminencji. Ucz się brachu! Tyle możliwości. Jeśli idzie o mnie to uspokoję cię nie pracuję i nie studiuję u Magnificencji. Mam inne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Profesura dla rektora IP: *.uni.opole.pl 09.07.03, 08:37 Każdemu kto krytycznie ocenia radzę zastanowić się co to znaczy studiować taki kierunek jak Fizyka i jak mu szła nauka w szkole z tego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Profesura dla rektora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.03, 09:37 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Każdemu kto krytycznie ocenia radzę zastanowić się co to znaczy > studiować taki kierunek jak Fizyka i jak mu szła nauka w szkole > z tego przedmiotu Drogi Maćku, większości ludzi nauka fizyki w szkole szła źle, ale nie ze względu na obiektywną trudność tego przedmiotu, ale fatalny poziom i sposób nauczania fizyki. Jak wykazały badania pedagoga - doktora Kwaśniewicza większość nauczycieli fizyki, uczących w polskich szkołach średnich nie rozumie sensu poszczególnych twierdzeń i wzorów! Każą więc uczniom wykuwać wszystko bezmyślnie na pamięć. Nic więc dziwnego, że nauka fizyki większości takich nieboraków idzie źle. Krytycznie oceniam więc sposób uczenia fizyki na polskich wyższych uczelniach. Czy może ktoś Cię uczył, jak to się dzieje, że odkurzacz odkurza, a samolot leci? (Żebyś nie miał wątpliwości: z fizyki miałem piątkę, ale to dzięki temu, że miałem wyjątkowo dobrego nauczyciela). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Profesura dla rektora IP: *.uni.opole.pl 09.07.03, 14:51 Trochę szacunku dla tych co cos osiagneli na miarę dobrych uniwersytetów w Polsce. Prof. Musielok ma przed sobą 13 lat pracy znając jego ogromne możliwości, pracowitość wierzę że osiagnie bardzo dużo na arenie nie tylko polskiej nauki. Gratuluję p. Rektorze tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Profesura dla rektora IP: *.geol.uni-heidelberg.de 09.07.03, 19:54 Gość portalu: Jan napisał(a): > Trochę szacunku dla tych co cos osiagneli na miarę dobrych > uniwersytetów w Polsce. Prof. Musielok ma przed sobą 13 lat > pracy znając jego ogromne możliwości, pracowitość wierzę że > osiagnie bardzo dużo na arenie nie tylko polskiej nauki. > Gratuluję p. Rektorze tak trzymać Czy Jan sie ujawnil Rektorowi czy lize tylek JM. in cognito? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiunkt Re: Profesura dla rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:44 Gość portalu: AS napisał(a): > > Czy Jan sie ujawnil Rektorowi czy lize tylek JM. in cognito? Oj AS coś bardzo zazdrościsz JM. Jesteś jego kolegą z katedry czy co? musiał ci stanąć na odcisk. Ale, prawdę mówiąc nie wiele masz do powiedzenia (mały zasób słów). Czepiasz się bez argumentów. A to do nauki nie pasuje! Jeśli masz jakieś argumenty to mów śmiało, może i ja je przyjmę. Jak jesteś emerytem, to wybacz JM postąpił słusznie wywalając cię z roboty. Przez to był humanitarny dla studentów i w tym sensie go rozumiem. Życzę Ci umiaru i więcej pogody ducha. Myślę, że ty też masz szansę. Nie poddawaj się. Pomyślności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiunkt Re: Profesura dla rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:20 Gościu zajmujesz czas. Jednakże informuję, że "liżę" anonimowo. Kryka jest też potrzebna ale konstruktywna a do tego trzeba więcej intelektu niż złośliwości. Cieszę się z sukcesu Magnificencji i oczekuję wytężonej pracy dla rozwoju i fizyki i Uniwersytetu. Pomimo, że sam już za chwilę przejdę na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś