Dodaj do ulubionych

mażoretki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:48
czy ktoś wie dlaczego te mistrzostwa odbywają się co roku w Polsce i
w Opolu? Mamy jakąś wieczystą umowę? Ponoć to mistrzostwa Europy. Na
marginesie: kto ma taką frajdę z oglądania nieletnich panienek
wymachujących nogami?
Obserwuj wątek
    • ptaszor.only Re: mażoretki 10.09.07, 10:11
      DOBRZE! że się odbywają w opolu. Ktoś pomyślał i zrobił. Kolejna impreza dzięki
      której:
      a) coś się fajnego dzieje w mieście
      b) ludzie dowiedzą się że jest takie miasto
      c) w teleekspresie powiedzieli coś POZYTYWNEGO o Opolu
      d) rośnie ranga miasta jako ośrodka kultury

PS. kto ma frajdę z oglądania ruchomych obrazków na płaskim ekranie (po co
      chodzić do kina?)
      kto ma frajdę z oglądania płci obojga wymachujących rękoma i wygłaszających
      dziwaczne kwestie (po co chodzić do teatru?)
      • sharleena Re: mażoretki 10.09.07, 10:28
        kto lubi jak ponad 1000 nieletnich dziewczynek przyjeżdża do jednego miasteczka?
        kto lubi jak te dziewczynki maszerują i robią figury w spódniczkach, spod
        których zalotnie widać majteczki?
        kto lubi jak te dziewczynki (od chyba 6 do 15 roku życia] są delikatnie umalowane?
        no kto, robaczki?
        • Gość: Ob. Serwator Re: mażoretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:49
          ale jedna grupa to chyba jakieś emerytki,
          bo sądząc po tzw. walorach to i 18 lat miały za sobą
          • Gość: lubię Re: mażoretki IP: *.zwm.punkt.pl 10.09.07, 11:34
            Dlaczego nie ma zespołów mażoretkowych chłopięcych ?
            • Gość: dytylius Re: mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:18
              Podoba mi się afisz stary cap z brodą i młode kozy raj dla lubiących dziewczynki
              artyzmu w tej gimnastyce zero!

jak w tym kawale stary kozieł powiadasz...
              • ptaszor.only Re: mażoretki 10.09.07, 18:55
                rozumiem że kolega dytylius jest artystą do kwadratu, skoro tak
                dobrze wie żczy te występy są artystyczne cczy nie.
                Uogólnianie że te występy sa dla wielbicieli nieletnich jest po
                prostu nie na miejscu (w stylu: polacy to złodzieje i pijacy)
                • Gość: dytylius Re: mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:42
                  A jednak tam gdzie dzieci kuso ubrane tam ....

Adorno mawiał że to rodzaj "sztuki" ale mięsa ale kto to jest Adorno to ty
                  buraku pastewny ( NIE mylić Z CUKROWYM)WIADOMO CIEMNA MASA!
                  • ptaszor.only Re: mażoretki 10.09.07, 21:06
                    Gość portalu: dytylius napisał(a):

> A jednak tam gdzie dzieci kuso ubrane tam ....
                    co tam...? pytam się? Może glodnemu chleb na myśli? Mi się te
                    mazoretki kojarzą tylko z zespołem tancerek i nie patrzę przy tym
                    gdzie się kończy spódnica.
                    widywalem już zespoly takich dzieci tańczace flamenco - i co? nic
                    ładny występ byl - tyle. bez podtekstów.
                    >
                    > Adorno mawiał że to rodzaj "sztuki" ale mięsa ale kto to jest
                    Adorno to ty
                    > buraku pastewny ( NIE mylić Z CUKROWYM)WIADOMO CIEMNA MASA!

prosze o wytlumaczenie powyższego. Jeśli kolega chciał mnie wyzwać
                    od buraków to mu jakoś to niezbyt gramatycznie wyszło - więc niech
                    mi tu z filozofami nie wyjeżdża.
                    • Gość: zośka Re: mażoretki IP: 217.197.79.* 10.09.07, 21:57
                      widziałam te mistrzostwa marżoretek na opolskim rynku rok albo dwa
                      temu.
                      Ładnie było.Dziewczyny profesjonalnie przygotowane.Widzowie pogodni
                      i uśmiechnięci.
                      Chyba o to w tym chodzi.
                      Szacuneczek dla Pana Rewieńskiego, bo zdaje się on to wymyślił i
                      organizuje corocznie festiwal.
                      I Opole na tym zyskuje.Ale pamiętajcie, że centrum jest nie w Opolu
                      a w Ozimku.
                      • Gość: audibank Re: mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:18
                        wszystko to bardzo ładnie: ten artyzm, zapał organizatorów i w ogóle
                        po co Napolion powołał te mażoretki. chcę tylko ten przepis na
                        szybkie skarłowacenie, bo Bozia wzrostu dała ponad miarę i zdałoby
                        się nieco zmaleć, jak ci reporterzy robiący "fajowe" zdjęcia z
                        festiwalu.
                        • grubyfacio Re: mażoretki 11.09.07, 10:01
                          Święto pedofili.
                          • Gość: audibank Re: mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:08
                            z grubej rury walnąłeś.
                            • Gość: Rzyt Re: mażoretki IP: *.atol.com.pl 11.09.07, 19:20
                              Wreszcie ktoś nazwał tę imprezę po imieniu.
                              • Gość: zośka Re: mażoretki IP: 217.197.79.* 12.09.07, 11:38
                                audibank-wyjaśnij, kto miałby skarłowacieć i po co.
                                Mnie bozia nie poskąpiła i jest niezle.
                                • Gość: audibank Re: mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:39
                                  Zośka o wyjaśnienia mnie prosi, cóż: skreślę słów kilka miłej
                                  Zosi.Lepiej wzrostu mieć za wiele, aniżeli na kompleksy kurdupli
                                  cierpieć, co aktualnie przerabiamy w politycznej stronie naszego
                                  życia. A chodziło tylko o ćwiczenia gimnastyczne niektórych
                                  fotografów robiących "fajowe" zdjęcia panienkom.
    • pozi Re: mażoretki 12.09.07, 22:22
      to jedna z niewielu imprez o jakiejs miedzynarodowej randze (oprocz
      wystawy psow rasowych), ktora sie dzieje w Opolu, a ty jeszcze
      narzekasz? czekaj czekaj zabiora i nie bedzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka