Dodaj do ulubionych

HELP!!! problem>!!!!

06.01.10, 16:33
Jestem w 1 gimnazjum.
Jak wiecie z tym wiąże się nowa klasa, nowa szkoła, nowi ludzie...
Szkoła jest nawet spoko i nauczyciele też, ale mam problem ze swoją nowa klasą uncertain
Jastem w integratce sciana ... Nie jestem z tego zadowolona, ale to moja best friends chciała tu iść, gdyż sądziła że więcej się nauczymy.! shock
Tym czasem klasa jest O K R O P N A.
Damska cześć klasy jeszcze jest nawet spoko (lecz z wyjątkami), gorzej z tą drugą częścią.
Chłopcy w klasie są strasznie dziecinni i działają mi na nerwy.
Jest taki jeden gostek- ob kolczykowany, jest gejem i mażoretką.!- on to mi najbardziej na te nerwy działom. Kolejny zaś uważa się za takiego 'gangstera', prowadzi jakieś 'interesy' i zadaje się z złym towarzychem...indifferent I tak dalej...
Wiele razy namawiałam mą przyjaciółkę żebyśmy przeniosły się do innej klasy, ale ona na to:
- Nie! Tutaj jest dobrze. Jak chcesz to sama się przenoś...
Wychowawca już wiele razy próbował zintegrować klasę... bez skutecznie... sciana
Cy byś Cię zrobiły na moim miejscu?
Obserwuj wątek
    • violet_ Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:37
      ignoruj. przestań przejmować się ludźmi. ;3
    • ticket Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:40
      ja bym się przeniosła!!!!!
      • miss_chloe Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:42
        a co z przyjaciółką? zostawi ją?
    • blender Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:43
      tolerancja. Koleś chce udawać fajnego niech udaje. Olej go
      • sonia321 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:44
        przenieś się jak chcesz
        • mruffkaxd Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:47
          Nie przejmuj się innymi .
          Ale jeśli rzeczywiście będzie strasznie źle przenieś się. Bez przyjaciółki,
          trudno . Przecież inna szkoła nie oznacza końca przyjaźni, nie?smirk
      • bbika Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:49
        biedna Ty... sad ale chyba tylko lekcje musisz z nimi wytrzymać nie? na przerwach
        staraj się nie siedzieć w klasie wyciągnij przyjaciółkę na korytarz;]
        • agapi Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:54
          nie ma idealnej klasy...
          • misiaczek_97 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:01
            moja rada: miej ich w dupie...
            a jak tak bardzo ci przeszkadają to sie przenieś...a z przyjaciółką mozesz sie spokytac na
            przerwach lub po szkole
    • razzo Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 16:58
      trzynastolatek gejem.?
      to nie za wcześnie na podejmowanie takich decyzji.? ;o

btw. nie wiem, co masz robić, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji. soł.`
    • lady_cat Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:00
      ja bym została w tej klasie .
      ale chłopcy są wszędzie dziecinni, plotkarze i w
      pewien sposób 'świnie' . może nie wszyscy, ale większość tak .
      i najprawdopodobniej w nowej klaie też tarfisz na tą większość .
    • selena117 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:06
      miej ich w dupie badz wyjątkowa sama dla siebie na swoj sposób, nie zwracaj uwagi na
      zadne lewe iteresu bo to sie xle skonczy, z gejem sie nie zadawa bo zazwyczaj nie warto,
    • agusek13 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:06
      nie patrzałabym na przyjaciółkę i sie przeniosła !
    • blondzia Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:06
      Ja na twoim miejscu nic bym mordowała się w tej klasie i co poradzić indifferent
      Ja też jestem w 1 kl gimnazjum i mam nową klasę i nie wszyscy nauczyciele są
      fajni bo aby dwie no może trzy są spoko a reszta słów brak crying A u mnie też
      klasa rewelacyjna są dwie osoby jedne co powinien być w 2 kl gimnazjum a nie
      pierwszej tylko nie zdał i on pali papierosy (widziałam z 5 razy jak to robił i
      widziałam jego papierosy w plecaku) popiję wódkę i zażywa narkotyków i jest
      głupi na lekcjach śpi nic nie robi tylko leży na ławce ale on to jeszcze nic
      jest takich jeden przypałowiec co dokucza większości osobom wyśmiewa się robi po
      prostu wstyd na lekcji komuś również pali papierosy i piję wódkę i bierze
      narkotyki wagaruje ucieka z lekcji a matka prawie codziennie w szkole bo wzywają
      ją nauczyciele to po prostu debil pierwszego stopnia nienawidzę go sciana
      I jest taka dziewczyna bardzo biedna uczyć się nie uczy za specjalnie i też pali
      papierosy (widziałam jak ma je w plecaku i mówiła że pali) u mnie pół klasy pali
      i piję wódkę i po co ja poszłam do tej głupiej klasy żałuję to co zrobiłam ale
      nic nie poradzę muszę z tym żyć cryingsciana
      • gazowa Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:17
        przenieś się, skoro przyjaciółka nie chce to jej wybór tongue_out widocznie wpasowała
        się w towarzystwo, ale Ty nie męcz się po prostu idź do jakiejś normalnej klasy kiss
      • tamarka Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:19
        nie przenioś się!!! moja mama potrafi wszystko załatwiC! ja też gdy będę w 1 gimnazjum
        to ide do kielc! ale najważniejsze jest to że masz tą jedną przyjaciółkę dsla mnie ona
        wystarczy! a klasę ignoruj jak by nigdy nic! jak mnie nie posłuchasz to znaczy że dla ciebie
        nie jest nawiązana dawna przyjaźń dla ciebie jest ważna wygoda a nie
        ona!!!!!!!!sercesantachoinkaprezentwink
    • papryka167 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:11
      ja bym została.
      musisz ich poprostu zignorować i zająć się swoimi sprawami.
      przecież jeszcze nie raz będziesz szła do nowej szkoły i klasy, i za każdym razem
      prawdopodobnie będziesz przechodziła przez to samo. musisz przywyknąć i zacząć być
      wobec takich typów obojętna. pamiętaj, że do sql chodzisz głównie po to, żeby się uczyć,
      więc tych gości poprostu olej, i skup się na czymś ważniejszym. wink
    • ssurii_love Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 17:42
      Wiesz co każdy ma taki problem na początku wydaje mi się że nikomu klasa swoja się nie
      podoba... Mi szczerze chłopaki co niektórzy do tej pory działają na nerwy a jestem w 2
      klasie gim ale co tam jak mnie wkurzają to im mówię kilka słów można powiedzieć że ich
      opie...m a oni się nie obrażają i trochę się uspokajają... W 1 gim każdy chłopak jest
      dziecinny w końcu to my pierwsze dojrzewamy i dlatego wkurza nas zachowanie
      chłopców...
      A jeśli ci się twoja klasa już tak bardzo nie podoba i jesteś pewna że się już nigdy nie
      spodoba to się przenieś i nie patrz na przyjaciółkę jestem pewna że znajdziesz nową tongue_out i
      serio nie patrz na innych jeśli twoja przyjaciółka chce zostać to niech zostanie nie możesz
      polegać na innych i jak ona chce to tak jest... musisz robić znaczy ty nic nie musisz ale
      uważam że powinnaś robić to co tobie się podoba i robić tak żebyś czuła się w pełni
      spełniona i żeby było ci dobrze smile ... przepraszam że się tak wyrażę ale sraj na nią jeśli tobie
      jest w tej klasie nie wygodnie i niekurzy cię denerwują to nie masz na co liczyć tylko się po
      prostu przenieś tongue_out
      A jeśli nie chcesz jej zostawić bo to twoja prawdziwa przyjaciółka i nie wiem znacie się od
      dziecka jesteście ze sobą zżyte i nie chcesz jej zostawiać to po prostu jakoś to przeżyj i nie
      zwracaj uwagi na tych którzy cię wkurzają ( aha i jeśli się nie przenosisz bo twoja
      przyjaciółka nie chce się przenieść to teraz pomyśl czy ona też by tak zrobiła i siedziała w
      klasie która jej się w ogóle nie podoba ze względu na ciebie... ??? ) i pamiętaj ona dała ci do
      zrozumienia że jeśli chcesz to się przenoś ona zostaje więc widzisz jak tak powiedziała to nie
      obrazi się a przyjaciół będziesz miała jeszcze wielu xD nie wiem czy
      pomogłam i czy przemyślisz to co napisałam ale starałam się pomóc i nie chcę tu nikogo
      obrażać smile
      • sylwek11 Re: HELP!!! problem>!!!! 06.01.10, 19:24
        olej wszystkich i tyle . tongue_out
        • miss_chloe Re: HELP!!! problem>!!!! 07.01.10, 15:21
          dzięki wam wszystkim za dobre rady kiss
          • toffika Re: HELP!!! problem>!!!! 07.01.10, 15:31
            Zostań i olej ich albo porozmawiaj poważnie z kumpela , powieedz ze ci tu źle itp. a jak ci
            znowu odszczeknie to żadna z mniej przyjaciołak! masz je się podporządkowywać?
    • monik4 Re: HELP!!! problem>!!!! 07.01.10, 15:24
      moze zostan dla kolezanki
    • emm_ Re: HELP!!! problem>!!!! 07.01.10, 18:35
      Nie szłam bym do tej samej sql z pzyjaciółką tylko dlatego, że ona tak chce. Poszłabym
      do takiej co ja bym chciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka