Dodaj do ulubionych

Terror w TV Opole

IP: *.chello.pl 28.09.07, 01:05
Telewizja w Opolu schodzi na psy.Nowara od początku roku zwolnił 12
osób.Ci co pozostali boją się coś powiedzieć,oczywiście oprócz kilku
osób które zarabiają kilka tysięcy złotych.Poklask.Kiedy się to
skończy?Mam nadzieję że po wyborach!PiS rządzi,ale dlaczego tak
brutalnie.Na szczęście dyrektorem się bywa...
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 28.09.07, 01:36
      To prawda.Ja się boję o pracę.Dyrektor nawet niszczy osoby,które mu
      pomagają w techchnice z Katowic.Nie można tak postępować.Słucha nie
      mających nic do powiedzenia i nie znających się osób.No,ale jak się
      ktoś na tym nie zna jak Nowara,to słucha się takich samych
      osób.Myślę że tv w Opolu powinna przestać istnieć pod wodzami takiej
      osoby.Szkoda abonamentu!!!
      • Gość: xxx Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 28.09.07, 01:53
        jak sie dobrze przyjrzec, to widac, ze oba powyzsze wpisy zrobila ta
        sama osoba. ale smieszne.
        • Gość: on Re: Terror w TV Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 04:40
          moze to lysy kandydat na przyszlego szefa ? Bo na telewizji kazdy
          sie zna.
          • Gość: Wieszcz Re: Terror w TV Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:23
            Frajerzy, nie łudźcie się że będą zmiany. Przy takich ciamciaramciach jak obecna
            opozycja PiS wygra. Jego wódz w terenie (ten prawdziwy, a nie malowany), czyli
            Wielki Kadrowy, koło którego biegają lokalne pismaki, namaści .... po raz
            kolejny Jan Wielkim zwany zostaje Dyrektorem. A tych, co na niego narzekają
            pragniemy uświadomić, że w ciągu kolejnych czterech lat jest w stanie bez trudu
            wysłać ich na zieloną trawkę. I gdzie pójdą??????? Które media w Opolu podskoczą
            Kadrowemu? Cisza, bo też na dobrą sprawę, dlaczego mają podskawiwać. A ten
            polityk cieszy się poparciem dworu, który jest skuteczny, a nie ten co ma rację.
            Taka filozoficzna uwaga na koniec.
            • Gość: :) Powinni wszystkich zwolnic IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.07, 10:47
              Nawarę, bo nie umie kierować (spróbuj z nim pogadac czy sie do niego
              dostać), Krassowskeigo, ,Barańskiego (najgorsze tumany), rozwiązać
              umowę z Nijakowską, wywalic tę od marketingu, paru emerytów won.
              Byłoby taniej i lepiej
              • Gość: Wieszcz Re: Powinni wszystkich zwolnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:02
                Nikogo nie zwolnią. To jest OPOLE. Tu panuje inne prawo a nawet inna fizyka;-)
                Tu rządzi Królik i jego znajomi. Nawet jeżeli dojdzie do zmian, w co osobiście
                nie wierzę, tym nowym może być np. pani z PO, która kiedyś z tv opole wyszła...
                I nie wiem, czy pracownicy powinni się z tego cieszyć. Szanujcie szefa swego.
                Możecie, oj możecie mieć gorszego.
                • Gość: Endemol Re: Powinni wszystkich zwolnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:29
                  Niestety koterie widać na ekranie Nowara to stara wiara...

partyjniactwo złą akuszerką sukcesu!
                • Gość: bogini Re: Powinni wszystkich zwolnic IP: *.atol.com.pl 28.09.07, 16:27
                  czy ta Pani co może wrócić to Jolka k. o rany to faktycznie byłby
                  cyrk, jej córeczka już pracuje
                  • Gość: AGG Re: Powinni wszystkich zwolnic IP: *.chello.pl 29.09.07, 10:00
                    Jezu dwanaście osób , to ile tam pracuje w ogóle???
                    Przyszli by gostki z TVN turbo to by taki progrsam zrobili w trzech
                  • Gość: :) jej córka to taki sam nieudacznik jak mama? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 11:33
                    • Gość: ? Re: jej córka to taki sam nieudacznik jak mama? IP: *.chello.pl 29.09.07, 20:08
                      Nie wiem czy nieudacznik, ale na pewno ślimak i beksa - a w tym zawodzie twardym
                      trzeba być, nie miętkim!
        • Gość: manna Nowara obniż sobie pensję!!! IP: *.punkt.pl 05.10.07, 10:26
          nowara przejechał się po honorariach współpracowników tvp opole, bo jak mówi
          zabrakło mu kasiory, niektórym ściachał nawet po 20% :-(
          lizusów nie ruszył :-)
          ciekawe czy sobie też obniżył zarobki?

Nowara! obniż sobie pensję!!! daj dobry przykład... przynajmniej raz!!!
    • Gość: znajomy znajomego Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 29.09.07, 11:29
      Jeszcze nikomu, kogo wywalili z TVP3 Opole, nie wyszło to na złe! Taki na
      przykład Andrzej Buchowski pracuje teraz w TVP1 w Celowniku, reszta też ma się
      dobrze.
      Tak to jest kiedy wyrzuca się zawodowców - znajdują pracę szybko i w nowym
      miejscu robią kawał dobrej roboty a opolski oddział umiera, robiąc program
      studentkami i znajomkami...
      Pytanie tylko komu kolejni szefowie TVP3 Opole robią na złość - swoim
      pracownikom czy widzom?
    • Gość: kto tym razem? Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 29.09.07, 23:06
      Kto to znów wyleciał z gmachu przy Szpitalnej? Po zwolnionym Mariuszu Karpińskim
      zapowiadało się na spokój
    • Gość: niko Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 10:50
      Tym razem Ania Plaszczyk,bo pokłóciła się z prawą ręką szefa
      Agnieszką T.Za drzwiami stoi już Kasia Dynowska,ale mie wie co
      zrobić?Zostać odejść?
      • Gość: gosc Re: Terror w TV Opole IP: *.punkt.pl 30.09.07, 11:35
        A co z Anią W.?
        • Gość: Endemol Re: Terror w TV Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 11:53
          Beztalencia do pracy - amatorzy...
      • Gość: cudownie Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 12:51
        No tak - nie dziwi nic - pani Tryk ma przerośnięte ambicje... I dziwnym zbiegiem
        okoliczności, kiedy nie dostała w NTO umowy na 2007 roku - od razu nowy szef
        TVP3 Opole zatrudnił ją na stanowisku wydawczym - bez wymaganych do tego
        kompetencji - czyli tytułu magistra - i jakiegokolwiek doświadczenia w robieniu
        telewizji i kierowaniu zespołem!
        A co teraz zrobi Plaszczyk?
        • Gość: :)) Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 01.10.07, 11:58
          a ja wiem, ze odeszla, kiedy miala w nto podpisana umowe jeszcze na
          kilka miesiecy, w dodatku chcieli ja zatrzymac etatem na czas
          nieokreslony :) nie wiem, komu zalazla za skore, ale jak ktos sam
          jest zerem to pozostaje mu tylko obrzucanie blotem innych
        • Gość: gle Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 04.10.07, 18:40
          katowice
      • Gość: cudownie Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 12:52
        No i co z Kasią Dynowską - rzeczywiście nie widać jej na wizji od dłuższego
        czasu...a szkoda bo to bardzo miła ładna i pracowita dziewczyna!
        • Gość: gość Re: Terror w TV Opole IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 20:33
          Szkoda pani Kasi
          • Gość: docent (marcowy) Re: Terror w TV Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 20:43
            nie szkoda roz gdy plonie las
    • Gość: niko Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 16:23
      Ania Plaszczyk pracuje już w telewizji Katowice.W Opolu, jak wiele
      innych osób nie znalazła uznania.Podobnie jest z Mariuszem
      Karpińskim.Pracuje dla Katowic.
      • tewu1 Re: Terror w TV Opole 30.09.07, 18:12
        W TVP3 Opole same powtórki.Ten nieudacznik już doprowadził do
        bankructwa telewizję tak jak dwa teatry,którym "dyrektorował"?
        Rozpieprzył już całą kasę,czy nie ma kim robic?
        • Gość: znajoma Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 19:08
          i na tym sie nie skończy, bo nastepni już też dostali propozycje.
          • Gość: misioo Re: Terror w TV Opole IP: *.chello.pl 30.09.07, 19:56
            Jak to przecież w wywiadze jaki udzielił Nowara po objęciu stanowiska dyrektora
            TVP 3 mówił, że postawi na młodych (chyba swoich), miał być wóz transmisyjny i
            nowy nadajnik w Chrzelicach albo na Wysokiej. Jak narazie to Nowara otacza się
            miernotami, gra wariata, wysługuje się innymi jak ma powiedzieć NIE- woli
            odesłać do kogoś innego. Podstarzały gbur w obcisłych koszulkach.

Polityka rekrutacji w TVP3 nie istnieje są układy i układziki.
            • Gość: sorojan Re: Terror w TV Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:19
              Nowara do gara! ten facet zniszczy każdą firmę! no tak bez konkursu mama partia
              kazała wykonać robotę!
              • Gość: oko Re: Nowara do gara! IP: *.punkt.pl 01.10.07, 19:54
                Dlaczego znikł z naszej trójki najlepszy przez ostatni rok
                program "W cztery oczy" red. Zbigniewa Górniaka?
                Dlaczego, pytam!
                • Gość: właśnie dlatego Re: Nowara do gara! IP: *.chello.pl 02.10.07, 10:24
                  dyrektor ma swoją "wizję" i nie ma w niej miejsca dla tych którzy mają
                  doświadczenie i pomysł... red. zbyszek jako jedyny jest laureatem nagordy
                  dziennikarzy pik, ale przecież nie jest to argument żeby go zatrzymać - nowi
                  ludzie wywalczą z pewnością grad innych nowych LEPSZYCH nagród...
                  czekamy na nie z niecerpliwością
                  widzowie
                  • Gość: oko Re: Nowara do gara! IP: *.punkt.pl 02.10.07, 10:35
                    Rzeczywiście, jest to WIELKI WIZJONER, którego omamy potrafią do
                    ruiny doprowadzić każdą firmę.
                    Pozbył się wybitnego dziennikarza (Z.Górniaka), zdjął z wizji
                    najładniejszą kobietę TV3 - Katarzynę Dynowską.
                    Jak długo można ciągnąć na powtórkach! Do wiecznośći?
                    • Gość: gggggg Re: Nowara do gara! IP: *.punkt.pl 02.10.07, 13:57
                      ale aniaP ma godną następczynię anieŚ. ktoś wie w ogóle czy ta
                      dziewczyna ma studia?
                      • tewu1 Re: Nowara do gara! 02.10.07, 15:18
                        Ma talent w pełnym tego słowa znaczeniu.To wystarczy do koncepcji
                        miłośnika dramatu.Studia są dla głupków,żeby się czegoś nauczyli.
                      • Gość: :P Re: Nowara do gara! IP: *.chello.pl 02.10.07, 16:22
                        po co jej studia? paniom wydowcom nie są potrzebne więc i załodze mogą być zbędne!!!
                        jeśli czepiacie się - zacznijcie od góry!!!
                        • Gość: justice Re: Nowara do gara! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 19:59
                          pan N.jest gorszy od p.K,który żądził tv opole przed N.Na początku
                          wszystko wyglądało super,powitania,kulturalne rozmowy,podwyzki,
                          darmowe telefony,szybko pokazał rogi pan N.skonczyło się.Teraz jest
                          chamówa,znajomi zatrudniani na etaty,koleżkostwo,zwalnia po kolei
                          fachowców,zwolnił najwiecej ludzi od poczatku tv.wiecie ile
                          kosztowała scenografia do dennego programu dla dzieci?16 tysięcy
                          złotych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ludzie maja
                          zmnijeszone pobory!już wiecie dlaczego?!!!!!!
                          • Gość: Gość z highlandera Re: Nowara do gara! IP: *.sferanet.pl 04.10.07, 09:39
                            Nie trudno sie połapać ze grona zwolenników pana dyrektora zmniejsza się w
                            zastraszająco szybkim czasie - nawet biedaka nie ma kto bronić na forach a
                            dostaje coraz większe baty - któż tam został Lesia ale on nie może pisać wiecie
                            pewnie czemu , kierowniczki produkcji - są zajęte wydawaniem tych paru kamer
                            praca ciężka hahaha ale dobrze płatna , szara eminencja tej telewizji pani Janka
                            - tez ciągnie 100 srok za ogon - brak czasu , kierowniczka RAP jest za słaba
                            ,wydawcy uczą sie dykcji hahaha - a reszta to Świeżaki więc nie kumają o co
                            chodzi. Myślę ze nadchodzi kres tego co nazywa sie telewizja opole - przy takim
                            tempie wydawania pieniędzy pewnie kurier tez bedzię z powtórek - gratulacje
                            panie dyrektorze
                            • Gość: jarek Pozbył się Górniaka IP: *.punkt.pl 04.10.07, 22:20
                              I mysle jako widz,żę dobrze zrobił.Pan Górniak jest może wybitnym
                              dziennikrzem-rzecz gustu natomiast do TV się nie
                              nadaje.Tłustawy,oblesny,z tłustymi włosami zadający bardzo ciekawym
                              ludziom infantylne pytania.Zawsze czułem niedosyt po jego rozmowach
                              z ludźmi i zawsze uważałem,że program dostał po to by sobie
                              dorobic.Ale jest to oczywiście moje zdanie .mam jako widz do tego
                              prawo.A krytykę obecnej ekipy TVP3 odbieram głównie jako zjadliwość
                              konkurencji lub wyrzuconych.i jest to normalne
                              • Gość: Do Gosi-Jarka Re: Pozbył się Górniaka IP: 66.90.73.* 05.10.07, 08:40
                                Droga (sic!) Gosiu-Jarku.Pan Zbigniew Górniak,jest człowiekiem
                                starannie dbającym o higienę osobistą,a w szczególności dba o
                                atrakcyjnosc fryzury.To ,co tobie wydaje sie byc tłuszczem,jest w
                                rzeczywistości ekskluzywnym żelem.W temacie krytyki,na pewno nie
                                robią tego wyrzuceni,bo każdy z nich ma co innego do roboty i nie
                                żałuje "że nie pasuje do koncepcji No wary".Nie pisze tego też
                                konkurencja,bo przecież TVP3 Opole jest bezkonkurencyjna.O tym
                                wszyscy wiedzą.Krytykują Was na forum zwykli widzowie, którzy mają
                                prawo żądac dobrego programu lokalnego,bo w koncu za to
                                placą.Niestety to co dostają wywoluje irytację i krytykę.Drugą grupą
                                krytykującą dziennikarzy,wydawców i dyrektora,są sami pracownicy
                                opolskiego oddziału,rozładowując frustrację spowodowaną wewnętrznymi
                                konfliktami i intrygami.To wszystko
                                • Gość: jarek Do Gosi IP: *.punkt.pl 05.10.07, 09:40
                                  Szanuję Twój pogląd.Nie rozumiem jedynie stwierdzenia,że Pan Górniak
                                  jest wybitnym dziennikarzem i jego wyrzucenie-czy rzeczywiście
                                  wyrzucenie czy po prostu koniec cyklu?- to klęska telewizji.Wybitny
                                  jest to pojęcie subiektywne.Dla jednych jest dla innych
                                  nie.Przepraszam pana Górniaka za te włosy.na wizji wyglądają jak
                                  przetłuszczone i na niechlujne.No ale jeśli to bajerancki żel to
                                  zwracam honor.
                                  Ja myslę że te inwektywy to jednak jest walka z dyrektorem.Nie ma
                                  Firmy w której i z której wszyscy byliby zadowoleni.Myślę też,żę
                                  uwagi na temat funkcjonoania TVP 3 mogłyby być podane w innej
                                  formie.Obecna,panująca w Polsce moda na wyzwiska niczemu nie
                                  słuzy.Czy Ty słuchałabyś(słuchałbyś) takiej krytyki?Pewnie
                                  nie.Pozdrawiam
                                  • Gość: jarek Re: Do Gosi IP: *.punkt.pl 05.10.07, 09:46
                                    I jeszcze jedno.Ja naprawdę jestem tylko telewidzem i niewiele mam
                                    wspólnego z Gosia,choć szczerze mówiąc "nie byłbym od tego" żeby
                                    mieć.No ale pewnie w to nie uwierzysz
                • Gość: :) jedno dobre posunięcie IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 13:11
                  że pozbył sie Górniaka
                  • Gość: Nina Tehentiew Re: jedno dobre posunięcie IP: 66.90.73.* 06.10.07, 18:34
                    O kuhwa!A ja chciałam zlozyc do Nowahy CV i zhobic moj nowy
                    phogham "Bezdenna Wsypa" w tivi Opole,ale jak ten lysy bahan
                    hozpiehdolil już caly szmal,to piehdole to.Idę do "Gwiazdy tańczą na
                    lodzie" za Dodę.Jestem przeciez bahdziej chamska niż ona no i
                    oczywiscie ladniejsza.
    • Gość: pawel Re: Terror w TV Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 15:14
      Leze. Uwalilem sie jak zwierze :-))) Jeszcze sie taki nie narodzil
      co by wam dogodzil? miernoty i beztalencia? janka sie czepiacie?
      bogus byl fe, krzysiek pil a jajculek za duzo wymagal? janek dal
      zarobic swoim, kase wyczyscil do zera - a podobno poprzednik
      zostawil ponad banieczke - byl wiec co wydawac :-)))
      zamknac te bude a towarzycho rozgonic do roboty.
      • Gość: gosc Re: Terror w TV Opole IP: *.punkt.pl 28.12.07, 15:59
        A i co....?:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka